- Konu Sahibi brnestetik
Madem kizinizla oynamaya bu kadar acizsiniz niye dogurdunuz o zaman kuzum benim yaa yakın olsam diyicem gelsin kızımla oynasın yavrucak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaw ölmüşünüz de ağlayanınız yok gibi...hem evdesiniz, hem hiç bişeye enerjiniz yok.
Herkes çocuk sahibi olmamalı işte. Bazı insanlar bireysel takılmak için var. Markette sokakta çocuğunu azarlayan tipler de görüyorum. Hep aynı sabırsızlık, tahammülsüzlükten. Çocukdan esirgediği vakitle ne yapıyorlar acaba...Esra Erol, Survivor muhtemelen.
Valla cocuk oyinlarini hic sevmiyorum demen cok abes. Çocuğun la oynadigin her oyun onun gelisimine katki sagliyor.3.5 yasinda kizim var..ben calismiyorum ona bakiyorum emanet edecegim.kimse yok hic durumumda yok kreslere falan vereyim...ama ozellikle ramazan gireli hic ama hic guzel vakit geciremiyoruz...sebebi ben...aslinda onla oynasam mutlu oliyor oyle pek bunaltmaz beni cok akilli konusir falan ama sorun bende yatiyorum òlù gibi..malum oruc da var..hic ama.hic oynayasim gelmiyor...agiz ucuyla oynuyorum.komsu ben geldim.faln o da yattigim yerden...tatmin olmuyor o da bunalmaya basliyor...kalk saklambac yakalamac oynayalim.diyor ama.ben halsiz isteksisz sinirli sabirsizim...ramaazan oncesi de pek oynamazdim.sevmiyorim ya cocuk.oyu larindan zerre mutlu.plmuyorim..tabi onun icin yinede istemeye istemeue neler oynuyorum ama sinirleniyorum.cok.cabuk git kendin oyna falan diyorum o da agliyor bemle.kimse oynamicak mi falan diyor ..kenndi kenndine oynamayi da hic sevmiyor sansimabinada yasiti yok...parklara goturuuorum geneldr..ama oructan onu da yapasim yok...sabaah olsun istemiyorim ya sirf oynama var diye ..oruc zaten su uzun gunlerde cok zorluyor ayni zamaanda diyet de yapiyorum ..of cok.cikmazda hissediyorum.kendimi ya...oyun gruplari kres falan demeyin tek massla geciniyoriz borc gitrtlakta..lutfem ona gore yorum yaparmisiniz
![]()
pisletecek diye korkuyorsunuz ama bırakın kirletsin, ev temizlenir ama çocuğunuz bu yaşları bi daha geri gelmez, çok değil bi 4 sene sonra okula başlıcak size olan bağlılığı azalacak zaten..illa ki oyun değil ev işlerinde bile yanınızda olması onun için eğlence sayılır, mesela benim oğlum 20 aylık ve bulaşık makinesini boşaltmak en sevdiği iş, temiz olan bulaşıkları bana uzatır bende yerleştiririm, gırgır veririm eline kendince evi gırgırlar veya mutfak beziyle masayı silmeyi çok sever bunlar bile çocuklar için oyun aslında, biz yeter ki onlarla ilgilenmek isteyelimmutfakta yardim.seviyor sayilir ama.en cok ta yaramazlik kismini galiba..bende titiz asabi bi insanim mutfakta ayak altinda ustelik pisleten biri olunca cok sinirleniuorum.ondan cagsrmiyorum cogu zaman mutfaga..allahtan otirma odasiyla birlesikte muhabet ediuorz![]()
Fiziginiz kizinizin mutlulugundan onemli mi yani???valla sisman ve enerjik anne isterdi bemcede..ama.napim oyle gezemem ya enerjik olayim diye.zaten kilo konusunda cok takigim ..iftarda doymadan kalkiyorum.sadece diywt dedigim bukadar