yapiyorum hepsini haftasonu ananeye babaneye birakiyoruz cikip geziyoruz ama hicbi sekilde doyumu olmuyo.her dakka oyunda olmuyo.inanin ikizlerle onla ilgilendigim kadar ilgilenmiyorumHaklisiniz..sizi anlıyorum.kizinizdaki temel sorun oyun filan değil.tamamen ilgi eksikliği.bence ikizleri babaya bırakıp beraber zaman geçirin bir saat bile yeter.ne bileyim onu mutlu edicek birşeyler yapın ama zamanını siz belirleyin.kizim belirli saatten sonra sen kendin oyna bende işlerimi yapayım diye konuşun.sohbet edin olgun birey gibi hasbihal edin derim.siz bulaşık yıkarken oda sandalyede otursun çizim yapsın yada size birşeyler anlatsin.beraber kurabiye filan yapın.
aynn o sekil konusuyorum ama oyuna baslayinca doymak bilmiyo.ole bunaltiyo beni.gecenin bu saatinde oturdum agliyorumOyuna baslarkrn seninle oynamak yada boyamak cok zevkli ama cok isim var
Sadece sunu yapip kalkicam derseniz daha etkili olabilir
kitap bile okusa hep benimle olucak.okadar kendimden gectimki anlatamam.tek basima yetemiyorum.babasi haftasonu oldugu i in hala kavehanedeBu saatte babasi nerede peki? 10 yasindaki cocuk sizden oyun nasil istiyor anlamadim kendi basina kitap okusa mesela olmaz mi?
Tam sopalik bir baba istekitap bile okusa hep benimle olucak.okadar kendimden gectimki anlatamam.tek basima yetemiyorum.babasi haftasonu oldugu i in hala kavehanede
ona gore bir tek pazari var.kafayi.siyirmak uzereyimTam sopalik bir baba iste
Ikizleriniz bir yandan 10 yasindaki kiziniz obur yandan. Adamdaki rahatliga bakin. Telefon edip cagirin. Evde ilgi bekleyen cocuklar varken bu devirde ne kahvesi yahu?
Bir tek pazari var onun ama sizde o da yok. Arayin telefonda bir cinnet gecirin bence. Terbiyesiz adam. Cok sinirlendimona gore bir tek pazari var.kafayi.siyirmak uzereyim
Seninki kanmayanlardanaynn o sekil konusuyorum ama oyuna baslayinca doymak bilmiyo.ole bunaltiyo beni.gecenin bu saatinde oturdum agliyorum
Bu saatte babasi nerede peki? 10 yasindaki cocuk sizden oyun nasil istiyor anlamadim kendi basina kitap okusa mesela olmaz mi?
Sevgili güzel anne lütfen ağlama..tamam eğer yeterince ilgili olduğuna inanıyorsan için rahat etsin.bence duygusal bakıyorsun.oda senin işinin olduğunu bilmeli.kafaniza takmayin kuserek sizi yönetmeye çalışıyor Belkide.aynn o sekil konusuyorum ama oyuna baslayinca doymak bilmiyo.ole bunaltiyo beni.gecenin bu saatinde oturdum agliyorum
demin onada ayari cektimBir tek pazari var onun ama sizde o da yok. Arayin telefonda bir cinnet gecirin bence. Terbiyesiz adam. Cok sinirlendim
kucuklerden daha fazla onunla ilgilendigim kesjn.nekadar konussamda islemiyo ona takihorum.o yattigindan beri agliyorum.anneligimi sorguluyorum.ama 3 cocukla elimdrn bu kadar geliyoSevgili güzel anne lütfen ağlama..tamam eğer yeterince ilgili olduğuna inanıyorsan için rahat etsin.bence duygusal bakıyorsun.oda senin işinin olduğunu bilmeli.kafaniza takmayin kuserek sizi yönetmeye çalışıyor Belkide.
tamam yapalim edelim diyo.yine damari bi tuttumu agliyo.bu aefer ben kendimi sikmaktn hasta oluyorum.inanmazsin.bunlar uyuyunca okadar cok isim vardi.darmadaginoldu kafamaglayip duruyorumÜzülmeyin güzel anne işiniz hiç kolay değil 5 yaşında kizim 18 aylık birde oğlum var amma evi gel gör savaş alanı gibi adeta akşam bende o kadar ağladım ki gözlerim şişti artık anlıyorum seni kaldiki ikizlerin varmış senim isin iki kat daha zor eşin yardımcı olmalı muhakkak ne demek bu saatte kahve de olması sende bir cansın gerçekten kay değil 3 çocuk ve evet benim kızımda sürekli pesimde inan bazen kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki ev çocuklar zor kızın seni anlayacak yaşta konuş sürekli ve kural koysan acaba nasıl olur mesela bugün bur saat boyama yaptık tamam yarın da mesela bebek oynarız gibi nasıl olur acaba
Ağla biraz belki rahatlatır dediğim gibi anlıyorum seni işin çok zor birincisi eşini biraz devreye sokmalısın ve de kızın ağlıyor mi bırak ağlasin sınırın bozulur haklısın ama sabırlı ol en fazla 1 hafta ağlar ama annesi her an yetişemez her istediği olmaz bak birde yaparmisin bilmem ama ben kızıma şunu kural olarak kocaman yazmıştım HER ISTEDIGIN HER ZAMAN OLMAZ şeklinde çok isyan etti ağladı ama şimdi yine tutturunca kuralimiz neydi diyorum kendi söylüyor yani aklıma geldikçe yazarım ama lütfen yat dinlen senin çok ihtiyacın var dinlenmeyetamam yapalim edelim diyo.yine damari bi tuttumu agliyo.bu aefer ben kendimi sikmaktn hasta oluyorum.inanmazsin.bunlar uyuyunca okadar cok isim vardi.darmadaginoldu kafamaglayip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?