kizim

Kokina15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.445
952
123
slm arkadaslar.benim derdim kizim.kizimin oyun aski ve birlikte oyun oynama istegi.22 aylik ikizlerim var.ama kizim surekli ilgi bekliyo.sanirjm kardes kiskancligi yasiyo.elimden geldigince ona guleryuzlu sabirli davranmayacalisiyorum ama olmuyo.beni cok bunaltiyo bazen.on yasinda ama her dakka birlikte oynayalim istiyo.ikizler var evin idi var.babalarinin vakti olmuyo genelde.bu saat oldu hala oyun istiyo.boyama yapalim dedi oturduk yaptik.saat olmus 11 hala bilgisayarda oyun oynayalim diye tutturdu.bak kizim sabahcisin artik uyuman gerekli diyorjm hok anlamuyo.sonra kirildi yatti.ben bu saatten sonra,daha camasir asicam utu yapicam.yarin icin kiyafet hazirliycam bi dunya is.o ole trip attikca kendimi sucluyorum.ama elimden bu kadar geliyo.okadar strese girihorjmki.nasil davranicagimi sasirdim.kendime ayiracak vaktim bile yok.cok kaprisli.artik kendimi sikmaktan basim donuyor surekli.bilmiyorum nasil davranicam

Haklisiniz..sizi anlıyorum.kizinizdaki temel sorun oyun filan değil.tamamen ilgi eksikliği.bence ikizleri babaya bırakıp beraber zaman geçirin bir saat bile yeter.ne bileyim onu mutlu edicek birşeyler yapın ama zamanını siz belirleyin.kizim belirli saatten sonra sen kendin oyna bende işlerimi yapayım diye konuşun.sohbet edin olgun birey gibi hasbihal edin derim.siz bulaşık yıkarken oda sandalyede otursun çizim yapsın yada size birşeyler anlatsin.beraber kurabiye filan yapın.

Oyuna baslarkrn seninle oynamak yada boyamak cok zevkli ama cok isim var
Sadece sunu yapip kalkicam derseniz daha etkili olabilir

yapiyorum hepsini haftasonu ananeye babaneye birakiyoruz cikip geziyoruz ama hicbi sekilde doyumu olmuyo.her dakka oyunda olmuyo.inanin ikizlerle onla ilgilendigim kadar ilgilenmiyorum

Bu saatte babasi nerede peki? 10 yasindaki cocuk sizden oyun nasil istiyor anlamadim kendi basina kitap okusa mesela olmaz mi?
kitap bile okusa hep benimle olucak.okadar kendimden gectimki anlatamam.tek basima yetemiyorum.babasi haftasonu oldugu i in hala kavehanede

kitap bile okusa hep benimle olucak.okadar kendimden gectimki anlatamam.tek basima yetemiyorum.babasi haftasonu oldugu i in hala kavehanede
Tam sopalik bir baba iste
Ikizleriniz bir yandan 10 yasindaki kiziniz obur yandan. Adamdaki rahatliga bakin. Telefon edip cagirin. Evde ilgi bekleyen cocuklar varken bu devirde ne kahvesi yahu?

Cnm ayniyiz seninle hele benim durum daha vahim. 45 günluk bebegim var. 8 yasindada oğlum. Kardesini okar kıskaniyorki onun emzigini bile emmek istiyor anla. Sürekli ilgi istiyor canimoglum. Yaninda sevmeye korkar oldum. Bak annecim o daha bebek sen kocaman abu oldun gibi şeyler söyleyip onu pofpofluyorum. Biraz sakinliyo. Aslında kardesini okadar cok seviyorki, onunla beraber ders calisirken cok mutlu oluyor. Ve elimden geldigince eglenceli hale getiriyorum

Tam sopalik bir baba iste
Ikizleriniz bir yandan 10 yasindaki kiziniz obur yandan. Adamdaki rahatliga bakin. Telefon edip cagirin. Evde ilgi bekleyen cocuklar varken bu devirde ne kahvesi yahu?
ona gore bir tek pazari var.kafayi.siyirmak uzereyim

1 ve 7 yaşında benimkiler de.
Kizim anlattiginiz kadar olmasa da yine sansini zorluyor.
Acik acik söylüyorum, bak kizim, ben de insanim ve benim de dinlenmeye , kendime vakit ayırmaya ihtiyacım var. Her seye yetişemiyorum.
Kardesin biraz daha büyüdüğünde daha duzenli bir hayatimiz olacak, ama o zamana kadar birbirimizi idare etmemiz gerekiyor. Yoksa ben hep sınirli ve uzgun bir anne oluyorum diyorum.
Tamam anne hadi sen kahve ic ben kardesimle oynarim diyor )
Her seye yetisemeyiz arkadasim, biz de birer canliyiz iste. Kendinizi harap etmeyin.
Aksamin 10 unda oyun oynamak zorunda falan degilsiniz. Kurallarinizi koyun ve esnetmeyin.

Bu saatte babasi nerede peki? 10 yasindaki cocuk sizden oyun nasil istiyor anlamadim kendi basina kitap okusa mesela olmaz mi?
aynn o sekil konusuyorum ama oyuna baslayinca doymak bilmiyo.ole bunaltiyo beni.gecenin bu saatinde oturdum agliyorum
Sevgili güzel anne lütfen ağlama..tamam eğer yeterince ilgili olduğuna inanıyorsan için rahat etsin.bence duygusal bakıyorsun.oda senin işinin olduğunu bilmeli.kafaniza takmayin kuserek sizi yönetmeye çalışıyor Belkide.

kucuklerden daha fazla onunla ilgilendigim kesjn.nekadar konussamda islemiyo ona takihorum.o yattigindan beri agliyorum.anneligimi sorguluyorum.ama 3 cocukla elimdrn bu kadar geliyo

Üzülmeyin güzel anne işiniz hiç kolay değil 5 yaşında kizim 18 aylık birde oğlum var amma evi gel gör savaş alanı gibi adeta akşam bende o kadar ağladım ki gözlerim şişti artık anlıyorum seni kaldiki ikizlerin varmış senim isin iki kat daha zor eşin yardımcı olmalı muhakkak ne demek bu saatte kahve de olması sende bir cansın gerçekten kay değil 3 çocuk ve evet benim kızımda sürekli pesimde inan bazen kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki ev çocuklar zor kızın seni anlayacak yaşta konuş sürekli ve kural koysan acaba nasıl olur mesela bugün bur saat boyama yaptık tamam yarın da mesela bebek oynarız gibi nasıl olur acaba

tamam yapalim edelim diyo.yine damari bi tuttumu agliyo.bu aefer ben kendimi sikmaktn hasta oluyorum.inanmazsin.bunlar uyuyunca okadar cok isim vardi.darmadaginoldu kafamaglayip duruyorum

tamam yapalim edelim diyo.yine damari bi tuttumu agliyo.bu aefer ben kendimi sikmaktn hasta oluyorum.inanmazsin.bunlar uyuyunca okadar cok isim vardi.darmadaginoldu kafamaglayip duruyorum
Ağla biraz belki rahatlatır dediğim gibi anlıyorum seni işin çok zor birincisi eşini biraz devreye sokmalısın ve de kızın ağlıyor mi bırak ağlasin sınırın bozulur haklısın ama sabırlı ol en fazla 1 hafta ağlar ama annesi her an yetişemez her istediği olmaz bak birde yaparmisin bilmem ama ben kızıma şunu kural olarak kocaman yazmıştım HER ISTEDIGIN HER ZAMAN OLMAZ şeklinde çok isyan etti ağladı ama şimdi yine tutturunca kuralimiz neydi diyorum kendi söylüyor yani aklıma geldikçe yazarım ama lütfen yat dinlen senin çok ihtiyacın var dinlenmeye

Ikizlere bakma konusunda kizinizdan yardim isteyin, ciddi ciddi. Sizinle birlikte i da basini kasiyamasin:) Tum gun degil tabi. Bebeklerin sizi ne kadar yordugunu, o olmadan bebeklere bakamayacagini, iyi ki var oldugunu hatirlatin. Ikizleri babasina bir saat de olsa birakip ana kiz bir yere gidin. Markete ya da kuafore. Siz saciniza fon cektirirken o da ojenizi sursun. Ne bileyim. Ikizleri uyutma gorevini paylasin. Bazen bebisleri degisin. Onu da bu karmasaya katin. Cocuktur diyerek kenardan izletmeyin. Okul psikologundan mutlaka destek isteyin. Bir sekilde yolu bulunur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…