- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.050
- 498
Birlikte camasır assaydınız madem.slm arkadaslar.benim derdim kizim.kizimin oyun aski ve birlikte oyun oynama istegi.22 aylik ikizlerim var.ama kizim surekli ilgi bekliyo.sanirjm kardes kiskancligi yasiyo.elimden geldigince ona guleryuzlu sabirli davranmayacalisiyorum ama olmuyo.beni cok bunaltiyo bazen.on yasinda ama her dakka birlikte oynayalim istiyo.ikizler var evin idi var.babalarinin vakti olmuyo genelde.bu saat oldu hala oyun istiyo.boyama yapalim dedi oturduk yaptik.saat olmus 11 hala bilgisayarda oyun oynayalim diye tutturdu.bak kizim sabahcisin artik uyuman gerekli diyorjm hok anlamuyo.sonra kirildi yatti.ben bu saatten sonra,daha camasir asicam utu yapicam.yarin icin kiyafet hazirliycam bi dunya is.o ole trip attikca kendimi sucluyorum.ama elimden bu kadar geliyo.okadar strese girihorjmki.nasil davranicagimi sasirdim.kendime ayiracak vaktim bile yok.cok kaprisli.artik kendimi sikmaktan basim donuyor surekli.bilmiyorum nasil davranicam
Maddi durumunuz el veriyorsa evinize bir yardımcı alabilirsiniz. Hafta da bir mesela. En azından yükünüz hafifler ve kızınıza daha fazla vakit ayırırsınız.slm arkadaslar.benim derdim kizim.kizimin oyun aski ve birlikte oyun oynama istegi.22 aylik ikizlerim var.ama kizim surekli ilgi bekliyo.sanirjm kardes kiskancligi yasiyo.elimden geldigince ona guleryuzlu sabirli davranmayacalisiyorum ama olmuyo.beni cok bunaltiyo bazen.on yasinda ama her dakka birlikte oynayalim istiyo.ikizler var evin idi var.babalarinin vakti olmuyo genelde.bu saat oldu hala oyun istiyo.boyama yapalim dedi oturduk yaptik.saat olmus 11 hala bilgisayarda oyun oynayalim diye tutturdu.bak kizim sabahcisin artik uyuman gerekli diyorjm hok anlamuyo.sonra kirildi yatti.ben bu saatten sonra,daha camasir asicam utu yapicam.yarin icin kiyafet hazirliycam bi dunya is.o ole trip attikca kendimi sucluyorum.ama elimden bu kadar geliyo.okadar strese girihorjmki.nasil davranicagimi sasirdim.kendime ayiracak vaktim bile yok.cok kaprisli.artik kendimi sikmaktan basim donuyor surekli.bilmiyorum nasil davranicam
Ama sizin pazariniz bile yokona gore bir tek pazari var.kafayi.siyirmak uzereyim
Vicdan yapmaya gerek yok,10 yaşında bir çocuk kendi kendine oynayabilir,kitap okur,çizgi film izler,derslerini yapar.Elbette birlikte de zaman geçireceksiniz ama bu bütün gün olamaz.
Kızınız biraz şimarmiş gibi geldi bana.Sizin zaafinizi kullanıyor.
Güzelce anlatin,örneğin " Bütün gün oynayamayiz,şimdi yarım saat oynayalim sonra şu şu işlerimi halletmem gerek,sen yalnız devam edebilirsin." gibi...Sonra ağlamaya başlıyorsa bırakın ağlasın.Bu, durumu kabullenmesi için gerekli.Ben bazen " gidip odanda ağlayabilirsin" diyorum.
Sürekli kızınızı memnun etmeye uğraşmayın.İstediği herşeyi yapamazsınız,yapmamalisiniz da.
Kardeşleriyle bile oynayabilir,zaman geçirebilir siz iş yaparken.
Son olarak eşinizden daha fazla destek alın.Onun bir pazarı varsa sizin hiç tatiliniz yok.Arada bırakın işi gücü,satın çocukları babaya ,yalnız bir şeyler yapın, arkadaşınızla bir kahve için yada.Sizde insansınız,kimse dusunmuyorsa siz düşüneceksiniz kendinizi.
Hic bosuna aglama 6 ve 2 yasinda benimde kizlarim var ayni sorun yasaniyor kendimi klonlamak istiyorum.onceden cok aglardim ama iki ablam var 50 ve 48 yasindalar onlarda kizlarim gibi birbirlerini kiskanip annemi aglatirlar.baktim bu boyle devam edecek saldim gitti yemek yaparken buyuk kizimi aliyorum yanima camasir asarken kycuk kizimi adil olmaya cabaliyorum yinede herkes mutsuzaynn o sekil konusuyorum ama oyuna baslayinca doymak bilmiyo.ole bunaltiyo beni.gecenin bu saatinde oturdum agliyorum
Çok tatlıSeninki kanmayanlardan
Benim kizda 10 yasinda 7 aylik kardesiyle ogretmencilik oynuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?