Kardeşini bir yaşına gelene kadar çok seviyordu aslında biraz esimin diğer bayandan olan oglu gelip gittikten sonra oldu onu çok seviyo oda kizimi hiç sevmiyor babanneSide o gelince kızima ilgiyi kesiyor onun oyuncağı yiyeceğini filan vermiyor ondan snra oldu ama aşırı derecede suan hiçbir şekilde konuşmuyor hep agliyo bagiriyo bilmiyorum yaniKardeşi bebek mi aceba sizimi kiskanıyor yada hayatında bir değişim oldu mu yakın zamanda?
Kiskaniyo olabilir ama ilgi hep kizimda napabilirim bi oneriniz varmiBüyük bi ihtimal kardeşini kıskaniyor ve dikkat çekmeye çalışıyor. Çünkü kendiside cok küçük
Ondan bir sene sonra oldubebek doğduktan sonra böyle oldu muhtemelen
Bu dedikleriniz de hircinlasmasinda etken olabilir. Rabbim kolaylik versin. Siz sabirli olun.Kardeşini bir yaşına gelene kadar çok seviyordu aslında biraz esimin diğer bayandan olan oglu gelip gittikten sonra oldu onu çok seviyo oda kizimi hiç sevmiyor babanneSide o gelince kızima ilgiyi kesiyor onun oyuncağı yiyeceğini filan vermiyor ondan snra oldu ama aşırı derecede suan hiçbir şekilde konuşmuyor hep agliyo bagiriyo bilmiyorum yani
Aynen ınss ya okadar yoruldumki günde yirmi kere filan degisiyo ya çamaşır yetistiremiyorumUzeri islaninca degistirmek istemesinin yasina gore normal oldugunu dusunuyorum. Cunku benim cocuklarim da o yaslarda bunu yapiyorlardi. Su , cay ,yemek ... Cok az da olsa, kiyafet degistirirlerdi. Zamanla geciyor. Sakinliginizi koruyabildiginiz kadar koruyun. Hepsi gececek...
Tsk edrim aminnBu dedikleriniz de hircinlasmasinda etken olabilir. Rabbim kolaylik versin. Siz sabirli olun.
Yani çocuk sebepsiz yere yapmıyor . evet çok zor ama sabredin ve iyilikle konuşun. Insallah ki-sa zamanda eski haline döner.Kardeşini bir yaşına gelene kadar çok seviyordu aslında biraz esimin diğer bayandan olan oglu gelip gittikten sonra oldu onu çok seviyo oda kizimi hiç sevmiyor babanneSide o gelince kızima ilgiyi kesiyor onun oyuncağı yiyeceğini filan vermiyor ondan snra oldu ama aşırı derecede suan hiçbir şekilde konuşmuyor hep agliyo bagiriyo bilmiyorum yani
İnsallah :) cimcime kiz :)Aynen ınss ya okadar yoruldumki günde yirmi kere filan degisiyo ya çamaşır yetistiremiyorum
İnş öyledir ya cocugumu en iyi şekilde yetiştirmek istiyorum kötü filan konuşmaz kavgacı değil dışarda çok sakin ama işte böylede olunca hiç iyi çocuk yetistiremiyorum diye moralim bozuluyoBenim de 3 yaşında oğlum var. Oda bu aralar çok hırçın ve sinirli. Yaşla ilgili birşey diye düşünüyorum. Ama sizin bazı nedenleriniz de vardır
Yooo çokta ilgiliyim bensiz bir saniye yapamaz yani bende onsuz oyunda oynuyoruz dışarıda çıkarıyorum sürekli konusup hikaye falanda okuyorum ne istese alıyoruz hiç bir dediği iki olmuyorİlgisiz bir anne misiniz? Dikkat çekmeye çalışıyor olabilir...Bağırmalar,ağlamalar ondandır...
Kılık kıyafet konusuna gelince; leke ıslaklık gibi durumlar değiştirmek istemesi gayet normal...Benim kızımda ufacık bir lekede hemen değiştirir...
Benimki de vurmaya falan başladı. Evde ses bile yükselmez bizim. Dönemsel olabiliyor. Ergenlik gibiİnş öyledir ya cocugumu en iyi şekilde yetiştirmek istiyorum kötü filan konuşmaz kavgacı değil dışarda çok sakin ama işte böylede olunca hiç iyi çocuk yetistiremiyorum diye moralim bozuluyo
Aynen tam bir ergen havası varBenimki de vurmaya falan başladı. Evde ses bile yükselmez bizim. Dönemsel olabiliyor. Ergenlik gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?