domestic Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 19 Mart 2017 Mesajlar 5.852 Emoji Skoru 6.264 Puanlar 148 Yaş 34 27 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi olmuyorsensiz #81 tontriko .!.: Valla cok tuhaf.. cocugun burnu akmaz mi? Ee her burnu aktiginda rontgen cekilmiyorki? Yani bunu her seferinde yapsan bile cok zararli Genişletmek için tıkla... O kadar cok doktora sordum ki bu soruyu son 1 ay içinde.Ben de bunu anlamıyorum işte
tontriko .!.: Valla cok tuhaf.. cocugun burnu akmaz mi? Ee her burnu aktiginda rontgen cekilmiyorki? Yani bunu her seferinde yapsan bile cok zararli Genişletmek için tıkla... O kadar cok doktora sordum ki bu soruyu son 1 ay içinde.Ben de bunu anlamıyorum işte
domestic Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 19 Mart 2017 Mesajlar 5.852 Emoji Skoru 6.264 Puanlar 148 Yaş 34 27 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi olmuyorsensiz #82 Arya_Stark01 .!.: Baska bir doktora danistinizmi? Yani röntgende gösterecek derecede zatüre olan çoçuk ateside olur ve en çok öksürmesi çok olur, nefes darligi felan yasamasi lazim. Genişletmek için tıkla... En az 6 doktor görmüştür hepsi aynı şeyi soyluyor. Ben de inanamıyorum ama malesef hep aynı
Arya_Stark01 .!.: Baska bir doktora danistinizmi? Yani röntgende gösterecek derecede zatüre olan çoçuk ateside olur ve en çok öksürmesi çok olur, nefes darligi felan yasamasi lazim. Genişletmek için tıkla... En az 6 doktor görmüştür hepsi aynı şeyi soyluyor. Ben de inanamıyorum ama malesef hep aynı