Kızım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Etlibutlu

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
875
151
323
Ankara
Kızlar bana bi akıl verin yardım edin içim içimi yiyo 2 gündür. Durduk yere sanki kızım ölcekmiş (allahım koru) hissediyorum çok huzursuzum. Düşünmemeye çalışıyorum iki dk bişeyle ugraşmayım aklıma geliyo. Allahım delircem. Ne yapayım ben başına böyle bşşey gelen varmı

Yok 15 yaşında kuzum
Bu düşünce tamamen bir evham vesvese.
Size vereceğim tek telkin şu olur:

Ecel saati değişmez. Ve sizin beyninizdeki bu olumsuz düşünce bu gerçeği değiştirecek kadar güçlü de değil.
Siz müneccim de değilsiniz.
Gaybı sadece Allah bilir.

Bu söylediklerime kulak verip derin bir nefes alıp verin ve oluruna bırakın hayatı.

Haklısınız ama nasıl bişeyse engel olamıyorum

Haklısınız ama nasıl bişeyse engel olamıyorum
Ya bakin beynin sizle dalga geçmesi bu.
Her an her dakika her şey olabilir şu an kalp krizinden ölebilirsiniz de bir hırsız kapınızı kırıp girebilir tarzı düşünceler tamamen hayatınızı zehir etmekten ileri gitmez.

Yani gerçeklik payı yok bunları düşünmenin.size de bir faydası yok.
Yani güzel şeyler de var bakın olabilecek
Ama beyin nedense hep olumsuzu yükler insana.

Evet gerçwktwn bende hep olumsuz.

İyi düşünün iyi olsun evrene bu şekilde kızım ölecekmiş gibi hissediyorum enerjisi gönderirseniz kötü olayları kendi ize çekersiniz bunları düşünmek yerine esma okuyun dua edin biliyorsanız namaz kılın bu şekilde düşünüp oturursaniz kafayı yersiniz

Şimidide buraya yazdım diye içim içiöi. Yiyo lütfen silebilirmisiniz açtığım konuyu. Kim ilgileniyo acaba. Nolur silermisiniz çok korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…