- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- Konu Sahibi Samire tmv
Arkadaslar iyi geceler kizim aksamdan bu yana uc dort kere cok kotu kustu ne yapiyim bilemedim simdide uyuyor asi olmustu acaba.ondanmi oldu ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol bir yasinda kizamik ve su cicegi asisi biraz var atesi sankiArada ateşine bak bi. Sabah geçmezse acile götürürsün
Geçmiş olsun
Kimliği buldun mu buarada
Yok aksam başladı kusmaBugün hastaneye gidecektiniz siz. Bu yüzden miydi?
Bil!iyorumki bi uyuyor bi uyaniyorKötüyse bi acile git
ama uyuyorsa bilmem
Bil!iyorumki bi uyuyor bi uyaniyor
Yok aksam başladı kusma
Devam ederse gidecegiz artik acaba nane limon fayda edermikiE Bi hatastaneye götürün. .
Sagol canim herhalde asidanAşıdan olmuştur belki. En iyisi hastaneye götürmek. Geçmiş olsun canım
Benim kızımda bu hafta oldu bir yaş aşısını. Kızamık zatürre ve su çiçeği aşısı üç aşı birden oluyorlar ve ebe hanım bu seferki ağır aşılardan dedi. Huzursuzluk diz boyu sürekli bağımlı halde gezdik ilk iki gün. Ebe hanım ateş olur mutlaka 4 saatte bir ateş düşürücü ver demişti. İlk günden sonra rahatladı şükür. Kusma ile alakalı birşey dememişti bana yani aşının etkilerinden bahsederken. Acaba üşüttü mü midesini? Yada her çocukta farklı etki mi görülür acaba? Sonucu burayada yazarmısınız? Bu arada aşıdan on gün sonra filan hafif döküntüler olabilirmiş aklınızda olsunSagol bir yasinda kizamik ve su cicegi asisi biraz var atesi sanki
Dusmedi kiÇocuk kusuyor düşmüşte ve sen konu açıyorsun hastaneye gitmek yerine aferin samire
Asinin dorduncu gunundeyiz bilmiyorumki ateside biraz var gibi dis cikartirken olmustu gecen lerde acaba dis mi çıkartıyor kiBenim kızımda bu hafta oldu bir yaş aşısını. Kızamık zatürre ve su çiçeği aşısı üç aşı birden oluyorlar ve ebe hanım bu seferki ağır aşılardan dedi. Huzursuzluk diz boyu sürekli bağımlı halde gezdik ilk iki gün. Ebe hanım ateş olur mutlaka 4 saatte bir ateş düşürücü ver demişti. İlk günden sonra rahatladı şükür. Kusma ile alakalı birşey dememişti bana yani aşının etkilerinden bahsederken. Acaba üşüttü mü midesini? Yada her çocukta farklı etki mi görülür acaba? Sonucu burayada yazarmısınız? Bu arada aşıdan on gün sonra filan hafif döküntüler olabilirmiş aklınızda olsun
Sizede gecmis olsun canim dokuntu olursa.hastaneye getirin demisti hemsire onemli birsey varmi kiBenim kızımda bu hafta oldu bir yaş aşısını. Kızamık zatürre ve su çiçeği aşısı üç aşı birden oluyorlar ve ebe hanım bu seferki ağır aşılardan dedi. Huzursuzluk diz boyu sürekli bağımlı halde gezdik ilk iki gün. Ebe hanım ateş olur mutlaka 4 saatte bir ateş düşürücü ver demişti. İlk günden sonra rahatladı şükür. Kusma ile alakalı birşey dememişti bana yani aşının etkilerinden bahsederken. Acaba üşüttü mü midesini? Yada her çocukta farklı etki mi görülür acaba? Sonucu burayada yazarmısınız? Bu arada aşıdan on gün sonra filan hafif döküntüler olabilirmiş aklınızda olsun
Sabah acile goturduk serum taktilar surup fitil verdiler fitil zararli diye biliyorum siz hic.kullamdinizmi fitilBenim kızımda bu hafta oldu bir yaş aşısını. Kızamık zatürre ve su çiçeği aşısı üç aşı birden oluyorlar ve ebe hanım bu seferki ağır aşılardan dedi. Huzursuzluk diz boyu sürekli bağımlı halde gezdik ilk iki gün. Ebe hanım ateş olur mutlaka 4 saatte bir ateş düşürücü ver demişti. İlk günden sonra rahatladı şükür. Kusma ile alakalı birşey dememişti bana yani aşının etkilerinden bahsederken. Acaba üşüttü mü midesini? Yada her çocukta farklı etki mi görülür acaba? Sonucu burayada yazarmısınız? Bu arada aşıdan on gün sonra filan hafif döküntüler olabilirmiş aklınızda olsun