• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizim....

siyahmontt

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
112
102
18
Merhaba hanimlar..
21 aylik kizim var odasinda uyuyo.ancak yatagin bi tarafi haliyle duvar kenarinda.diger taraftada yatak bariyeri var.ancak kizim gece uykuda surekli gidip duvara yanasiyor sirtini dayiyor oyle uyuyor.buz gibi duvar yani yastik koyuyorum bu sefer onlari itip yada ustune cikip gene duvara resmen sariliyor :KK43: napcagimi.sasirdim..degisik.bi fikri olan var mi.soylemeden gecemickem bazende bariyerin arasina giriyo orda uyuyo nasil yapiyo anlamiyom:KK34:

Yazlıktayken ben sunger yer yatağı bulmuştum..duvara onu yaslamıstım..sende bi sunger dayasan yıne duvara ulasırmı ki..yada oraya da bi korkuluk yaptır..valla usutur çocuk betondan soğuk ala ala..

Merhaba hanimlar..
21 aylik kizim var odasinda uyuyo.ancak yatagin bi tarafi haliyle duvar kenarinda.diger taraftada yatak bariyeri var.ancak kizim gece uykuda surekli gidip duvara yanasiyor sirtini dayiyor oyle uyuyor.buz gibi duvar yani yastik koyuyorum bu sefer onlari itip yada ustune cikip gene duvara resmen sariliyor :KK43: napcagimi.sasirdim..degisik.bi fikri olan var mi.soylemeden gecemickem bazende bariyerin arasina giriyo orda uyuyo nasil yapiyo anlamiyom:KK34:
Bir arkadaşım duvar tarafına ince sünger yatak oluyor ya onu bir şekilde duvara tutturmuştu.tam hatırlamıyorum nasıl sabitlediğini yapıştırmış mıydı matkapla mı duvara sabitlemişti ama iyi sonuç almıştı.

Son düzenleme:
Merhaba hanimlar..
Ayni korkuluktan karsi tarafa da yaptirip yatagi biraz duvardan uzaga cekin. Benim kizimda korkuluktan bacaklarini sallandirarak uyur bazen :KK15:

Sunger isi daha mantikli geldi arkadaslar.yatagin arasinada sıkıstiririm hem..onu kaldiramaz heralde.suan icin bariyer alamam biraz pahali geliyoda :KK64:evimde sungerim yok hic.dosemecilerde bulur muyum ki

Bizde ince kılıflı bir sünger var ben onu koyuyorum araya kışın. Çıkartamıyor da.

20 aylık kızım. Daha odasını ayıramadım ben. Emdiği için hala sıksık kalkıyor gece maalesef. Nasıl ayırdınız odasını?

Ya belki gece çok sıcak oluyo serinliyor oradan. çünkü benm yegenimde küçükken sürekli yastıgın soguk tarafını çevirirdi durup durup.

20 aylık kızım. Daha odasını ayıramadım ben. Emdiği için hala sıksık kalkıyor gece maalesef. Nasıl ayırdınız odasını?
6 aylikti kendi odamdan cikardm besigi.gece cok kalkiyodu o donem sutumde azdi mamada iciyodu.mekik dokuyodum.zamanla azaldi kalkmalari.gece sutu kestim.su verdm sonra en aza indi uyanmlari.15.aydada oda aldik.alisti iste.gene arada mizirdaniyo yanina uzaniyom pis pis diyom daliyo.ilk aylar 30 saat gozunu kirpmadgni bilirim.dr.a goturmustk hatta niye uyumuyo diye..heyyy gidi gunlerr be

Ya bende aynı sıkıntı vardı düzeni değiştirdim ben yatağın açık kısmını kalorifer peteğine dayadım. Hani direk yapıştırmadım. Sadece sırtını dönse ordan sıcaklık gelir terletmeyecek şekilde. Bide park yatak benimkisi. Yerini değiştirmek kolay oldu.

belki de çok sıcaklıyo ondan duvara dayıyo kendini?Kalın giydiriyosanız ondan duvardan serinliyodur belki.Ama yine de bu mevsimde üşütür diye ince bi sünger sıkıştır bence yatakla duvar arasına.

belki de çok sıcaklıyo ondan duvara dayıyo kendini?Kalın giydiriyosanız ondan duvardan serinliyodur belki.Ama yine de bu mevsimde üşütür diye ince bi sünger sıkıştır bence yatakla duvar arasına.
Bilmiyom ki olabilir.tisortle uyku tulumu giydiriyom.ustunu ortmez zaten.ama genede sicakliyosa bilemicem...dedgnz gibi yapicam sunger koycam baska carem yok

Ya bende aynı sıkıntı vardı düzeni değiştirdim ben yatağın açık kısmını kalorifer peteğine dayadım. Hani direk yapıştırmadım. Sadece sırtını dönse ordan sıcaklık gelir terletmeyecek şekilde. Bide park yatak benimkisi. Yerini değiştirmek kolay oldu.
Maalesf odasinda oyle bi duzen yok canm.dedgn gibi yaparsam gardrobu acilmaz....kucuk odasi

Maalesf odasinda oyle bi duzen yok canm.dedgn gibi yaparsam gardrobu acilmaz....kucuk odasi
O zaman mecbur sünger alırsınız dış taraftan yerleştirirsiniz veya korkuluklara takarsınız aralarından geçirip. Annelik işte her ayrıntıyı düşünüyoruz. Allah bebeğinize hayırlı huzurlu ömür versin ♡

Back
X