• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizim....

Bilmiyom ki olabilir.tisortle uyku tulumu giydiriyom.ustunu ortmez zaten.ama genede sicakliyosa bilemicem...dedgnz gibi yapicam sunger koycam baska carem yok
Belkide sicakliyabilir corapla yatirmayin bence. Bende küçükken ayniydim bu yaşa geldim hala ayniyim o duvara öyle bir yapisiyorim ki buz gibi duvar üzerimde ki yorgan falan yerde olur gece kalkarim her tarafım donmus yada annem kardeşim babam vs tekrar örterlermis ustumu ben yine atiyormusum yorgani Hayır o duvarda ne buluyorsam anlamıyorum inan ki terleyen birisi değilim.

Arkadaşlar sünger fikrini vermiş oda güzel dosemecilerde olur. Birde uyku Tulumu yerine eşofman mi giydersen kalın olanlarindan.

Merhaba, duvara, çivi ile olabilir, boydan boya halı gibi yada polar benzeri kalın bir örtü de asabilirsiniz. Duvara yaslansa bile soğuk kapmaz.

Kızım... Başlığınıza kötü/olumsuz, duygusal vs. bir şey çıkacak diye girdim. Neyse ki değilmiş :) İyi akşamlar dilerim.

Benim kiz da ayni sorun vardi cozumu buldum suan cok rahat
Araba yatak aldik her iki tarafida tahta ve yuksek cocuk icinde yatiyor yani googleden resimlerine bi bak istersen hem dusme tehlikesi yok hemde hic bi sekilde duvara ulasamaz

Canım koçtaşta iç izolasyon köpüğü satılıyo duvar kağıdı gibi.Hem çok güzel duruyolar hem korkunç ısı yalıtımı sağlıyo hem de tam senin işini görür.Biz bi duvarı 100 liraya mal ettik.Bence bi bak.

Bende hep oyle uyurdum annemle babam kendilerini paralarlardi:KK53: Somye vardi o zaman somyeme bariyer yaptirmislardi bende sinir olup her gece korkuyorum numarasiyla ortalarinda yatardim :KK53: :KK53:

O zaman mecbur sünger alırsınız dış taraftan yerleştirirsiniz veya korkuluklara takarsınız aralarından geçirip. Annelik işte her ayrıntıyı düşünüyoruz. Allah bebeğinize hayırlı huzurlu ömür versin ♡
Oyle yapicam canm.cok sagol iyi dualarin icin..herkesin evladina rabbm saglkli hayrli omur versin

Sunger isi daha mantikli geldi arkadaslar.yatagin arasinada sıkıstiririm hem..onu kaldiramaz heralde.suan icin bariyer alamam biraz pahali geliyoda :KK64:evimde sungerim yok hic.dosemecilerde bulur muyum ki

bariyer 50 Tl

sünger de çok ucuz olmaz

sizinkini bilemem ama benimki bazada yatıyor ve uzun yıllar da lazım olur gibi zira baza çooook yüksek düşse kafası kırılır yani

Belkide sicakliyabilir corapla yatirmayin bence. Bende küçükken ayniydim bu yaşa geldim hala ayniyim o duvara öyle bir yapisiyorim ki buz gibi duvar üzerimde ki yorgan falan yerde olur gece kalkarim her tarafım donmus yada annem kardeşim babam vs tekrar örterlermis ustumu ben yine atiyormusum yorgani Hayır o duvarda ne buluyorsam anlamıyorum inan ki terleyen birisi değilim.

Arkadaşlar sünger fikrini vermiş oda güzel dosemecilerde olur. Birde uyku Tulumu yerine eşofman mi giydersen kalın olanlarindan.
Demek bu huy tek kizimda degil ..
aslinda tulumu yeni giydirmeye basladim.onceden pijama takimi giyiyodu.ama gece bakiyodm buz gibi elleri ayaklari.sonra tulum giydirmeye basladim.pijama giyerkende duvara sariliyodu gerci..evim soguk oluyo maalesef sabaha karsi ozellikle

bariyer 50 Tl

sünger de çok ucuz olmaz

sizinkini bilemem ama benimki bazada yatıyor ve uzun yıllar da lazım olur gibi zira baza çooook yüksek düşse kafası kırılır yani
180liraya almistm canm 6 ay once ya.bildigin bi site varsa soyler misin 50 liraysa hemen alirim

ben tulum işine hiç sıcak bakmadım

sanki çocuk bir cenderede sıkılıyormuş gibi geldi bana ayağı bacağı serbest değil; bunalsa açamaz üstünü

benimki de eskiden açardı kalkıp örterdik vs

şimdi de açıyor ama sonra bir bakıyorsunuz alıp güzelce sarınmış yorgana

benimki büyük tabii de sanki tulum vs örtünmeyi öğrenmesini de engeller gibi geldi

çocuklar gece çok sıcak sevmiyor

benimki ince penye pijama ile yatardı yaz kış halen de öyle yani

2 yaşına kadar penye battaniye ile yattı sonra bebek yorganı ile 3 yaşında da tek kişilik yorgan aldım onunla yatıyor ama ince ve hafif

Merhaba, duvara, çivi ile olabilir, boydan boya halı gibi yada polar benzeri kalın bir örtü de asabilirsiniz. Duvara yaslansa bile soğuk kapmaz.

Kızım... Başlığınıza kötü/olumsuz, duygusal vs. bir şey çıkacak diye girdim. Neyse ki değilmiş :) İyi akşamlar dilerim.
Ayy inan baslik icin yazcak bisi bulamadim o ano_O
Fikrini dusunucem.sizede iyi geceler:KK19:

ben tulum işine hiç sıcak bakmadım

sanki çocuk bir cenderede sıkılıyormuş gibi geldi bana ayağı bacağı serbest değil; bunalsa açamaz üstünü

benimki de eskiden açardı kalkıp örterdik vs

şimdi de açıyor ama sonra bir bakıyorsunuz alıp güzelce sarınmış yorgana

benimki büyük tabii de sanki tulum vs örtünmeyi öğrenmesini de engeller gibi geldi

çocuklar gece çok sıcak sevmiyor

benimki ince penye pijama ile yatardı yaz kış halen de öyle yani

2 yaşına kadar penye battaniye ile yattı sonra bebek yorganı ile 3 yaşında da tek kişilik yorgan aldım onunla yatıyor ama ince ve hafif
Canm yanlis anlattim galiba ben.oyle butun tulumlardan degil.pijama gibi butun yani kollu falan..biraz elyaf dolgulu bisi ince kalim degl

Canm yanlis anlattim galiba ben.oyle butun tulumlardan degil.pijama gibi butun yani kollu falan..biraz elyaf dolgulu bisi ince kalim degl

biliyorum ben onları da bana o sıcak geliyor işte

kolu var bacağı olanlar ya da iki bacağı birden girenler var

ben huyluyum galiba

işte onlar benim gözümde çok kalın

benimki penye pijama ve battaniye ile yatıyordu kızın kadarken bildiğin penye battaniye

Benim kiz da ayni sorun vardi cozumu buldum suan cok rahat
Araba yatak aldik her iki tarafida tahta ve yuksek cocuk icinde yatiyor yani googleden resimlerine bi bak istersen hem dusme tehlikesi yok hemde hic bi sekilde duvara ulasamaz
Onerin icin sagol canm..genc odasi gibi bisi aldk bellonadan..yani tekrar baska bi yatak almam cok zor.ins bidahaki bebege dusunucem ama.allah nasip ederse.aklimda.cok sagolasin

biliyorum ben onları da bana o sıcak geliyor işte

kolu var bacağı olanlar ya da iki bacağı birden girenler var

ben huyluyum galiba

işte onlar benim gözümde çok kalın

benimki penye pijama ve battaniye ile yatıyordu kızın kadarken bildiğin penye battaniye
Ne bilim canm ya.belkide alistirmamaliydim.ama havalar cabuk sogudu.hasta oluyodu.bide duvara dayanmasi sebep oldu tulum kullanmaya..

Ne bilim canm ya.belkide alistirmamaliydim.ama havalar cabuk sogudu.hasta oluyodu.bide duvara dayanmasi sebep oldu tulum kullanmaya..

haklısın canım o duvar işi kötü

biz korkuluklu yatağı bile duvardan uzak koyuyorduk

bu yatağa da geçince korkuluk alıp uzağa koyduk

hatta o mobilya korkuluk satan yerler tek korkuluk satıyor

olur mu duvara gider dedik de adam bize hortlak görmüş gibi baktı

duvarı çöz önce sonra bakarsın terlemiyorsa sorun yoktur takılsın öyle

haklısın canım o duvar işi kötü

biz korkuluklu yatağı bile duvardan uzak koyuyorduk

bu yatağa da geçince korkuluk alıp uzağa koyduk

hatta o mobilya korkuluk satan yerler tek korkuluk satıyor

olur mu duvara gider dedik de adam bize hortlak görmüş gibi baktı

duvarı çöz önce sonra bakarsın terlemiyorsa sorun yoktur takılsın öyle
Yok hic terlemiyo..bakayim sunger isi mantikli geliyo.cunku parkenin supurgeliklerinden dolayi bazayla duvar arasi birazcik bosluk var hem onu kapatir hem soguk gelmez hemde duvara yaslanmaz boylece..ilgin icin tesekkur ederim

Back
X