- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
- Konu Sahibi siyahmontt
Küçükken ben de öyle yatardim. Sıcağı hiç sevmezdim. Buz gibi oh :) sonra nasıl geçti bilmiyorum geçti :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızım 2 yaşını biraz geçti,üşümesin ve çarpmasın diye 1 ay önce yatak başlığı satan bir mağazaya resimde ki gibi (umarım yükleyebilirim) duvara monte bir şey yaptırdım .Çok rahat ettik.Merhaba hanimlar..
21 aylik kizim var odasinda uyuyo.ancak yatagin bi tarafi haliyle duvar kenarinda.diger taraftada yatak bariyeri var.ancak kizim gece uykuda surekli gidip duvara yanasiyor sirtini dayiyor oyle uyuyor.buz gibi duvar yani yastik koyuyorum bu sefer onlari itip yada ustune cikip gene duvara resmen sariliyornapcagimi.sasirdim..degisik.bi fikri olan var mi.soylemeden gecemickem bazende bariyerin arasina giriyo orda uyuyo nasil yapiyo anlamiyom
![]()
Sunger isi daha mantikli geldi arkadaslar.yatagin arasinada sıkıstiririm hem..onu kaldiramaz heralde.suan icin bariyer alamam biraz pahali geliyodaevimde sungerim yok hic.dosemecilerde bulur muyum ki
Evet oyle yapmayi dusunuyorum tesekkur ederimBen çocuklarımı doğduklarından beri uyku tulumuyla yatırıyorum şu bacaklı kollu olanlardan. Bu yıl yeni bir eve taşındım ve ev çok sıcak olduğu için artık giydirmiyorum.
Eski park yatağımızın sünger yatağını atmadım kızımın yatağıyla duvarın arasına koydum. Çok işe yarıyor emin ol. Bir sünger temin et rahat edersin.
Küçükken kardeşim gece uyanıp gider banyonun soğuk yerlerine yatardı.
Ne yaparsak yapalım yine de engel olmazdık.
Geldi 19 yaşına hala kış günü kısa kollularla gezer, yangını var çocuğun.
Senin kızını da benzettim bi anda.
Evet aslinda cok mantikli buda..hemde şık duruyo.arastiricam canm sagolEki Görüntüle 1694844 Benim kızım 2 yaşını biraz geçti,üşümesin ve çarpmasın diye 1 ay önce yatak başlığı satan bir mağazaya resimde ki gibi (umarım yükleyebilirim) duvara monte bir şey yaptırdım .Çok rahat ettik.
anlıyorum.Yok be canm keske sicak olsa.kalorfrli.evim ama komurlu kazan dairesi var.yani gece yanmiyo.sicak degil anlayacagin
Belkide mantikli cunku erken ayirdim yanimdan..ama uyku arkadasi cok aldim atiyo yatagindanBi psikolog demişti , güven istiyor şöyle ki, uyurken kendini yalnız hissettiğinden dolayı dayanmak temas kurmak istediği için yapıyor
Her çocuk böyle diyemem bi uyku arkadaşı alsaniz oyuncak peluş gibi bisey bakalım ona alissin duvardan uzakalsirsa sebep odur.
Diğer çareleri arkadaşlar zaten yazmış.