Kızım

Bu kadar endise ediyorsaniz; kiziniz oyle sarildikca, esiniz kizinizi kucagina alip boynuna sarilmasini saglasa olmaz mi?

İki yasinda bir çocuk bunu anlayamaz. Evham yapıyorsunuz.

Babasına sarılmak istiyor ve babası oturduğu için ancak o şekilde ulaşabiliyor çocuk napsin? Kızıniz sarılmak isterken babası az zahmet edip eğiliversin de çocuk boynuna uzansin.

Kadincagiz acaba bir taciz durumu var. O sekilde ogrendi o sebeple mi tekrarlayıp duruyor diye soruyor. Kadın yazmış lütfen kırıcı olmayın endiseliyim vs diye. Çok çirkin bir cevap olmuş sizinki. Siz de bence bir fesatlik var. 2 yaşında bu şekilde kucağa alistirilan bir çocuk herkese bu şekilde yaklasabilir. Ama kalkıpta bunu bilinçli yapamaz.
2 yaşında çocuk annesi eğer çalışmıyor ise çocuğunun her anından haberdardır, şahittir,en azından ben öyleyim, tacize uğradığından şüpheleniyor ise, bu çocuk buna 1 seferde alışmaz, düzenli olarak maruz kalması lazım ki öğrensin, konu sahibi bunu farketmez mi? Bana acaip garip geldi bu konu ve konu sahibinin yazış biçiminde 2 yaşında ki kızı bunu sanki bilinçli olarak yapıyor ve kendisi rahatsız oluyor gibi yazmış, en azından bende yarattığı algı bu, ama açıkça şundan şüpheleniyorum da dememiş, bana göre tuhaf bi bakış açısı var, bu da benim fikrim, ok

2 yaşında çocuk annesi eğer çalışmıyor ise çocuğunun her anından haberdardır, şahittir,en azından ben öyleyim, tacize uğradığından şüpheleniyor ise, bu çocuk buna 1 seferde alışmaz, düzenli olarak maruz kalması lazım ki öğrensin, konu sahibi bunu farketmez mi? Bana acaip garip geldi bu konu ve konu sahibinin yazış biçiminde 2 yaşında ki kızı bunu sanki bilinçli olarak yapıyor ve kendisi rahatsız oluyor gibi yazmış, en azından bende yarattığı algı bu, ama açıkça şundan şüpheleniyorum da dememiş, bana göre tuhaf bi bakış açısı var, bu da benim fikrim, ok
Yani ben de öyle anladığım için yorumumu bu yönde yapmıştım.

Konu sahibi esinizden mi şüpheleniyorsunuz? Yoksa çocuk o bölgeye dokunup alışkanlık yapar diye mi korkuyorsunuz?

Yani ben de öyle anladığım için yorumumu bu yönde yapmıştım.

Konu sahibi esinizden mi şüpheleniyorsunuz? Yoksa çocuk o bölgeye dokunup alışkanlık yapar diye mi korkuyorsunuz?
Çünkü öyle yazmış, her an gözetimim altında diyo, son cümle ise bunun yanlış olduğunu ona nasıl anlatabilirim. Fesatlık burda bana göre, çünkü o yaşta bebeğin yaptığında doğruluk yanlışlık aranmaz, o yaşta bebek hala çünkü, bu tip farkındalık gelişmemiş ki!!! ha tacizden şüphe ediyorum diyo ise onu söylesin o zaman

Çocugunuz babasının organını ellemiş gibi anlatmışsınız , ne var bunda :işsiz:çocugun boyu olsun 80cm neresine ulaşcaktı??
Babasını opüyor demişsiniz e babası öpmeyecekmi?
Bence sizde bi problem var yada eksik anlatıyorsunuz çünkü yazdıklarınızda bi anormallik yok!

Çünkü öyle yazmış, her an gözetimim altında diyo, son cümle ise bunun yanlış olduğunu ona nasıl anlatabilirim. Fesatlık burda bana göre, çünkü o yaşta bebeğin yaptığında doğruluk yanlışlık aranmaz, o yaşta bebek hala çünkü, bu tip farkındalık gelişmemiş ki!!! ha tacizden şüphe ediyorum diyo ise onu söylesin o zaman
O anlamda demedim babasi yonden bir suphem yok sürekli yanimda kizim alışkanlık haline getirip başkasına da yaparsa bunun yalnis oldugunu zaten istesem bile anlatamam kizima bu yaş ta

Merhaba arkadaşlar bu konuyu acmak benim icin baya bi zor olsa da sizin fikirlerinizi merak ediyorum kizim iki yaşında ben çalışmıyorum genelde hep ben yaninda olurum babasi aksamlari gelir oda genelde tv izler hep gozetimim altinda beni rahatsiz eden birsey var ki kizim babasi geldigi zaman babasina sarılır öper kizim genelde mesela esim koltuk da olursa kizim gelip esimin iki bacak arasina sarilir esim sürekli ceker kizim sonucta ne oldugunu bilmiyor ama yinede huzursuz oluyorum konuyu lutfen babaya da guvenmiyorsun yada ne anlatmaya calisiyorsun diye sormayin yani demek istediğim kizima nasil anlatirim bunu yapmayacagini sizce normal mi kizimin yaptigi davranış bide acaba Allah korusun biryerden ogrenmis olabilir mi ama daha cok küçük oyle birsey olmasi mumkun degil de yinede evham yapiyorum lutfen kirici olmadan sizinde evlatlrinizi varsayarak yorum yaparsiniz sevinirim

Maddi durumunuzda sıkıntı yoksa bi pedegogla gorusebilirsiniz? Tv ler ciddi anlamda çocuklara kötü örnek olmuyor değil

Çocugunuz babasının organını ellemiş gibi anlatmışsınız , ne var bunda :işsiz:çocugun boyu olsun 80cm neresine ulaşcaktı??
Babasını opüyor demişsiniz e babası öpmeyecekmi?
Bence sizde bi problem var yada eksik anlatıyorsunuz çünkü yazdıklarınızda bi anormallik yok!
Hayir öyle degil ya mesela esim oturdugu zaman surekli basini oraya koyuyor diye sormak istedim acaba genelde cocuklarda oluyor mu neden yapar ki diye

Ah yavrum yaa yerim ben onuu:KK36:

Canim hic tedirgin olma. Benim kizlarinda biri 3 biri 1 yasinda.. ayni soylediklerini benim kizlarim da yapiyor. Ozellikle buyugu ayni ellerini iji bacagina dolayip basini babamizin bacak arasindan gecirip anne bak ben nerdeyimmm diye oyun yapiyor. Seviyordur oyle oyun yapmayi.. arkadaslarin dedigi gibi yinede dikkatini dagitip uzaklastirilabilir. Canini sikma.. buyudukce yapmaz. Nerenin ne oldugunu bilmiyorlarki..:anne:
Hani simdi birsey olmaz zaten baba dan yana hic bir şüphem yok acaba alışkanlık yaparsa diye bide ne bileyim icimde tedirginlik oldu sağolun yorum icin

O anlamda demedim babasi yonden bir suphem yok sürekli yanimda kizim alışkanlık haline getirip başkasına da yaparsa bunun yalnis oldugunu zaten istesem bile anlatamam kizima bu yaş ta
Konuda ilk mesajda bunu sormuşsunuz, kızıma bunu yapamayacağını nasıl anlatayım diye, neyse belki fesat doğru kelime değil, ama 2 yaşında çocuk sizin gibi bakmıyor kadın erkek, cinsel organ vs, daha ordan tuvalete çiş yapmayı beceremiyor bunlar, öyle bir algıları, öyle bir dünyaları yok, böyle bakın çocuğunuza

Merhaba arkadaşlar bu konuyu acmak benim icin baya bi zor olsa da sizin fikirlerinizi merak ediyorum kizim iki yaşında ben çalışmıyorum genelde hep ben yaninda olurum babasi aksamlari gelir oda genelde tv izler hep gozetimim altinda beni rahatsiz eden birsey var ki kizim babasi geldigi zaman babasina sarılır öper kizim genelde mesela esim koltuk da olursa kizim gelip esimin iki bacak arasina sarilir esim sürekli ceker kizim sonucta ne oldugunu bilmiyor ama yinede huzursuz oluyorum konuyu lutfen babaya da guvenmiyorsun yada ne anlatmaya calisiyorsun diye sormayin yani demek istediğim kizima nasil anlatirim bunu yapmayacagini sizce normal mi kizimin yaptigi davranış bide acaba Allah korusun biryerden ogrenmis olabilir mi ama daha cok küçük oyle birsey olmasi mumkun degil de yinede evham yapiyorum lutfen kirici olmadan sizinde evlatlrinizi varsayarak yorum yaparsiniz sevinirim
Benim annem de, hatırladıgım donem boyynca gerseyden cınsellik cagrısımı duyuyor vebunu bana hissettırıyordu. Mesela surekli pantolon gıyme oran belli, yok su kadını. Kıyafetıne bak herseyı ortada. Yok soyle gulme, oturma! Şimdi yegenıme de aynı sekılde davranıyor. Ve anöıyorum ki, ben bebekken bile bu şekilde empoze etmiş. Soylemese de o enerjiyi vermiş... Sonuc mu? Hersey bana cınsellik çagrıstırıyır. Bunyuzden anneme cok kızıyorum

benm erkek bebeğmde bana öyle ama asla siz gbi düşünmedim . sarılmayı sewiyor . 2 yaşında nerden ne öğrencek lütfen abartmayın kendi haline bırakın zamanla bırakır zaten

Daha çok küçük bence yanlis oldugunu anlatarak bile aklini bulandirmayin. Birakin o babasi siz annesi

Sizin ne demek isteidğiniz gayet iyi anladım.
Kızınız doğduktan sonra belli bir yaşa dek sizin odanız da yattıysa bu kızınızda psikolojik etkilenme yapmış olabilir.Yani sizi bir kere cinsel ilişki yaparken görmüş olması bile onu etkilemiştir.
Bebekler ebeveyn odalarında en fazla 3 aya kadar yatmalıdır.Daha bebek ne anlar diye düşünen aileler aslında çok yanılıyor çünkü bebeklerin beyni herşeyi anlayacak kadar çok çalışıyor herşey çok şeffsf ve beyin hafızayı dolduruyor bir şekilde.
Arkadaşımın kızı 1 yaşında kendi kendini tatmin etmeye başlamıştı pedagog yardımıyla kızlarını kurtardılar.Sizde bir pedagogdan yardım alın derim.

Back
X