Doğuma Hazırlık kızıma 2.isim arıyorum yardımcı olurmusunuz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

brn1987

meleğimi büyütüyoruz
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
389
7
96
İstanbul
merhaba kızlar
eşim kızımızz olacağını öğrendiğinden beri hayal diye tutturdu bende ikinci isim arıyorum yanına tek başına hoşuma sinmedi açıkcası sizce hangisi olsun
hayal şima
hayal su
hayal nisa
hayal naz

yada başka tavsiyeleriniz varmı ilginize şimdiden teşekkürler

bi tanıdığımın kızının adı hayal derin di
hayal su da çok güzel (:

Son düzenleme:
sadece hayal cok güzel bence
ama illa bisey istiyorum dersin
hayal idil olabilir nacizane benim fikrim
saglikla alin meleginizi kucaginiza

bence tek başına hayal daha iyi. zaten iki isim konulsa da eşiniz hayal diye sesleneceği için siz de onu kullanmak durumunda kalacaksınız :) belki hayal su birlikte söylenebilir kısa olduğu için ama su ismi artık çok var..

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim çok zor bişeymiş isim bulmak hem kızım utanmasın hem ismi iyi enerji versin ve hemde ben kızıma sesleniren mutlu olayım istiyorum ve hiçbi ismi yakıştıramıyorum eşim tutturdu bi kızımın olması benim hayalim bırakta hayalim diye seveyim diye ama bende tek isim olmasın istiyorum su ismi iyi enerji diyorlar naz ismi koyma nazlı olur diyorlar kafam iyice karıştı inşallah sizinde yardımınızla kızım doğmadan ona isim bulabiliriö

Hayal su halüsinasyon gibi olmaz mı ? Serap gibi yani :D
Bence Hayal naz daha ii.Ama ille de ikisini birden seslenmek zorunda değiliz derseniz Şima da güzel.

Kızlar teşekkür ederim hepinize paylaşımınız için daha 6,5 haftamız var ama ben sanki kızımın ismi yokmuş gibi hissediyorum birde aileden karışanlar var kaynanam başka annem başka kaynatam çoktan başka bi isimle seslenmeye başladı bi an önce karar vermem lazımki yorumlar dursun

Back
X