kızıma 2 yaş doğum günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi fcm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
30 nisanda d.günümüz evimin önünde küçük bir çardak var. hava güzel olursa orda yapmayı düşünüyorum.
peki siz kızınıza nasıl bir elbise giydirdiniz

çardakta ben de çok seviyorum. bizim sitede de çok yapan oldu. süsleme düşünüyorsanız aliexpresse bakın mutlaka. ama bir ay önce falan almak lazım, uygun fiyat ama geç geliyor biraz :(

çata ben deeviyorum. bizim sitede de çok yapan oldu. süsleme düşünüyorsanız aliexpresse bakın mutlaka. ama bir ay önce ak lazım, uygun fiyat ama geç geliyor biraz :KK43:
elimde keçeden ve tülden yapmış olduğum masa örtüsü var tüller var balonlar var. 1.yaşından kalan süsler var.
sorun anne kız mı giyinsek diye düşünüyorum.
tesettürlü olduğım için çokta güzel model ypk

elimde keçeden ve tülden yapmış olduğum masa örtüsü var tüller var balonlar var. 1.yaşından kalan süsler var.
İstanbuldaysanız Momsandones var, onlar çok güzel yapıyor takım. Tavsiye ederim :)

Bir de instagramdan hobihome diye aratın, onların da çok güzel, tesettüre de uydururlar kombinleri :)

Bu da tesettüre uygun sanki, çok beğendim ben :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 90
OTE="ayshemina, post: 44928395, member: 550975"]İstanbuldaysanız Momsandones var, onlar çok güzel yapıyor takım. Tavsiye ederim :)[/QUOTE]
çok güzel elbiseler yapmışlar. fikriniz için çok teşekkür ederim. istanbuldayım fakat sakaryaya taşındım.ama burdan fikir alıp diktirebilirim

OTE="ayshemina, post: 44928395, member: 550975"]İstanbuldaysanız Momsandones var, onlar çok güzel yapıyor takım. Tavsiye ederim :)
çok güzel elbiseler yapmışlar. fikriniz için çok teşekkür ederim. istanbuldayım fakat sakaryaya taşındım.ama burdan fikir alıp diktirebilirim[/QUOTE]

Rica ederim, ne demek :) bence de diktirmek daha uygun olur zaten, instagramda ünlenenler fiyatları da yükseltiyo hemen malesef :(

merhaba. kızıma doğumgünü yapıcam ve masaya tütü yapmak istiyorum. kaç mt tül gider yardımcı olurmusunuz

merhaba. kızıma doğumgünü yapıcam ve masaya tütü yapmak istiyorum. kaç mt tül gider yardımcı olurmusunuz
yapacak olsuğunuz masanın 3 tarafının ölçüsünü alın.ölçünün 3-4 kadı kadar alıp yapmıştım ben.ben 3 tarafını yaptım isterseniz4 tarafınıda yapabilirsiniz

çok güzel elbiseler yapmışlar. fikriniz için çok teşekkür ederim. istanbuldayım fakat sakaryaya taşındım.ama burdan fikir alıp diktirebilirim

Rica ederim, ne demek :) bence de diktirmek daha uygun olur zaten, instagramda ünlenenler fiyatları da yükseltiyo hemen malesef :KK43:[/QUOTE]
ayshemina hanım bizim ilk yaş günümüz ı şekildeydi

Eklentiler

• 20160204_151650.webp
    20160204_151650.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 87
Rica ederim, ne demek :) bence de diktirmek daha uygun olur zaten, instagramda ünlenenler fiyatları da yükseltiyo hemen malesef :KK43:
ayshemina hanım bizim ilk yaş günümüz ı şekildeydi[/QUOTE]

maşallah, harika olmuş :) Allah uzun ömür versin kızlarımıza inşallah :)

Ben de birşey sormak istiyorum ilk kez evimizde doğumgününü kutliycaz dışarda pasta olan masa ile davetlilerin oturacağı masa olayı kolaydı ama şimdi sapittim evde yemek masamda pasta hediye ağacı ikramlar kovalar poşetler falan masaya koysam nerde yedircem mutfak masami da getireyim salona dedim ama herkesi mi sigdirsam mutfak masasında çocuklar yese de büyükler koltukta mi yese çocukları büyük masaya oturtup buyukleri mi mutfak masasına alsam ortayi da daraltmak istemiyorum sonra küçük masa apar topar toplaniyor mu oyle mi yapiyo insanlar o buyuk masayı suslemezsem yazık olacak emeğime ayrica hic estetik de gorunmuyo kadin gunu gibi tabak tabak dolma borek yigili masa ustune tabak canak şaşırdım kaldım evde bu organizasyonu yapan yardımcı olabilir mi

Ben de birşey sormak istiyorum ilk kez evimizde doğumgününü kutliycaz dışarda pasta olan masa ile davetlilerin oturacağı masa olayı kolaydı ama şimdi sapittim evde yemek masamda pasta hediye ağacı ikramlar kovalar poşetler falan masaya koysam nerde yedircem mutfak masami da getireyim salona dedim ama herkesi mi sigdirsam mutfak masasında çocuklar yese de büyükler koltukta mi yese çocukları büyük masaya oturtup buyukleri mi mutfak masasına alsam ortayi da daraltmak istemiyorum sonra küçük masa apar topar toplaniyor mu oyle mi yapiyo insanlar o buyuk masayı suslemezsem yazık olacak emeğime ayrica hic estetik de gorunmuyo kadin gunu gibi tabak tabak dolma borek yigili masa ustune tabak canak şaşırdım kaldım evde bu organizasyonu yapan yardımcı olabilir mi

yemekleri mutfak masanıza dizin bence, sonra da ister siz servis yapın, ister misafirler mutfaktan alsın koltuklarda yesinler. en rahatı öyle olur bence mutfağınız müsaitse :)

yemekleri mutfak masanıza dizin bence, sonra da ister siz servis yapın, ister misafirler mutfaktan alsın koltuklarda yesinler. en rahatı öyle olur bence mutfağınız müsaitse :)

ben masamı donattım.tabak çatal hepsi masadaydı.istesen istediğinden alıp koltukta oturup yedi.çocuklarada boş odamda sofra kurdum onlarda orda yedi

Merhaba ben doğum günü organizasyonları yapıyorum. İsterseniz Masalın tütü dünyası facebook adresim oradan inceleyebilirsiniz. Teşekkürler, iyi akşamlar

Back
X