Kızıma acil isimmm ☺️

dilektekniker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
139
28
98
İzmir
Bu ara bazı sıkıntılarla uğraşıyoruz arkadaşlar ama bir türlü kız ismi beğenemiyorum...lütfen bana kız ismi bulunnn:) bebeğime artık ismiyle hitap etmek istiyorum:) anlamıda güzel olsun

Erkek olsa o kadar çokki beğendiğim isim

Ama kız yok,bir türlü beğenemedim;)

Bende de tam tersi durum söz konusu, erkek ismi bulamıyoruz kız ismi bi sürü beğendiğimiz var. Eylül, Defne, İpek, Ece, Zeynep, Melisa, Arya ve Arven bizim beğendiğimiz isimlerdi. Bebişimiz erkek olunca Arya ve Arveni kedilerimize koymaya karar verdik :D

Benim cinsiyet kesin değil ama doktor kıza benziyor dedi.kizim olursa adını Umay koymayı düşünüyorum.sizin beğendiğiniz erkek isimleri neler ? Belki oğlum olur fikir olsun bana da :)

Ebrâr , Ayza , Zümra , Neva , Zeynep , Gülsima ,
İclâl , Zelâl , Yüsra , Ceyla , Cemre , Belinay , Zenan , Berra , Reyyan , Şüheda , Candan , Eliz , Ahu , Elçin , Evla , Erva ...

Bu ara bazı sıkıntılarla uğraşıyoruz arkadaşlar ama bir türlü kız ismi beğenemiyorum...lütfen bana kız ismi bulunnn:) bebeğime artık ismiyle hitap etmek istiyorum:) anlamıda güzel olsun

Erkek olsa o kadar çokki beğendiğim isim

Ama kız yok,bir türlü beğenemedim:KK66:
Benim beğendiklerim Nil, Nehir, Ada, Ela, Lale, Eliz, Başak, Sedef :emir_bebek:

Çarşamba günü ayrıntılı ultrasonum var 21.haftadayım hala göstermiyor kendini eğer doktor kız derse biz KUMSAL düşünüyoruz.

MASAL
ÖYKÜ
IRMAK
DERİN
DEFNE

beğendiğim isimler.

Back
X