Bi kizim olcagini ogrendigimden beri isim arayisi icindeyim gercekten cok zor kisa iki anlamli isim istiyorum ayse meryem e cok isindim ama ayse mi onde meryem mi onde olsun karar veremiyorum bana yardimci olurmusunuz aklinizda baska anlamli ikili isim varsa onuda paylasirsaniz sevinirim :)
bi kizim olcagini ogrendigimden beri isim arayisi icindeyim gercekten cok zor kisa iki anlamli isim istiyorum ayse meryem e cok isindim ama ayse mi onde meryem mi onde olsun karar veremiyorum bana yardimci olurmusunuz aklinizda baska anlamli ikili isim varsa onuda paylasirsaniz sevinirim :)
ayşe meryem kulağa daha hoş geliyor. Allah analı babalı büyütsün: BU ARADA BENDE BU GÜNLERDE AZRA İSMİNİ DÜŞÜNÜYORUM ANLAMI KONUSUNDA BİRAZ TEREDDÜTLÜYDÜM AMA GEÇENLERDE HZ. MERYEMİN LAKABI OLDUĞUNU DUYUNCA AKLIMA DAHA DA AKLIMA YATTI TABİ İYİCE ARAŞTIRMAK LAZIM
ayşe meryem kulağa daha hoş geliyor. Allah analı babalı büyütsün: BU ARADA BENDE BU GÜNLERDE AZRA İSMİNİ DÜŞÜNÜYORUM ANLAMI KONUSUNDA BİRAZ TEREDDÜTLÜYDÜM AMA GEÇENLERDE HZ. MERYEMİN LAKABI OLDUĞUNU DUYUNCA AKLIMA DAHA DA AKLIMA YATTI TABİ İYİCE ARAŞTIRMAK LAZIM
Amin hepimizn cocugunu Allah anali babali buyutsun :) benim devamli fikrim degisiyodu bi iki aydir bi isme isinmak cok zormus ilk defa isindim ama simdide esimle anlasamiyoruz siralama konusunda :) azra da guzel isim :)
Bi kizim olcagini ogrendigimden beri isim arayisi icindeyim gercekten cok zor kisa iki anlamli isim istiyorum ayse meryem e cok isindim ama ayse mi onde meryem mi onde olsun karar veremiyorum bana yardimci olurmusunuz aklinizda baska anlamli ikili isim varsa onuda paylasirsaniz sevinirim :)
canım bak kesinlikle Meryem Ayşe koymalısın, resmi yazışmalarda bazı zamanlarda, misal soyadınız Gündoğan olsun: Ayşe Meryem Gündoğan , ya maillerde , notlarda , A. M.gündoğan yazılır , bu da hoş olmaz. Gene de tercih senin... Allah bağışlasın avrunu