kızıma dua edin nolur :(

ELZBDE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
265
4
46
39
İçel Mersin
arkadaşlar benm kızım bekledğm sezeryan tarihinden de erken doğdu.bugün 16.gününde ama 3 gündür yoğun bakımda yatıor.çok kötü haldeym.yoğun bakımda olduğu için göremiorum da günde b defa o da çok kısa
doğum sırasında ameliyathanede yüzü iyi temzlenmediği için sıvıyı ciğerlerine kaçırmışlar akciğer enfeksiyonu olmuş ve solunumları problemli.3 gün öncesine kdr her doktor gayet iyi hiçbişeyi yok dedi.en son dudakları morarana kadar bizde gayet sağlıklı biliorduk.60ın altında olması gereken solunumu 80lerdeyken yatırdık hastaneye.ve bu kdr gün tıkanıp boğulmadan iyi yaşamış dior doktorlar.
düzelip düzelmemesi tamamen çocuğun direncine bağlı dediler.ölsem bundan iyiydi.küçücük haliyle onu o yoğun bakımda bırakıp dönmek ne kadar zor ve acı anlatamam.allahım acil şifasını versin kızımn ve tekrardan kucağıma almayı nasip etsin inşallah.bu gerçekten dayanılacakk gbi birşey değil.o minicik haliyle direnebilmesini beklemek dünyanın en berbat şeyi.
allah benden alsın ona versin ama yeter ki o hastaneden çıksn sağlığına kavuşsun

Rabbim acil şifalar versin bebeğinizi size bağışlasın sağsalim kavuşun İnşallah..

Çok geçmiş olsun , acil şifalar diliyorum.
Lütfen umudunuzu yitirmeyin , kızınız için dayanıklı olmaya çalışın , zor olsa da. Melekler korurmuş bebekleri.
Güzel kızınıza bir an önce sağlıkla , mutlulukla kavuşursunuz umarım.
Sevgiler.

Son düzenleme:
geçmiş olsun.allahım kızına en kısa zamanda şifa versin. sen de sabret sütünü sağ ki kesilmesin,kızın çıkınca lazım olacak....

canım çok geçmiş olsun, kendini bitirme lütfen.
kızın bu kadar direnmişken dahada direnir ve sapasağlam çıkar hastaneden. onun yeri senin kucağın.
dik dur ve dua et canım.

Rabbim acil sifalar versin... insallah en kisa zamanda kucagina alirsin bebegini bol bol dua et canim

Rabbim acil şifalar ihsan etsn çok geçmiş olsun inşallah sağ salim çıkarırsınız yavrunuzu hastaneden

böyle konuları okurken gözlerim dolu dolu oluyo.Allahım o minik bebeğin şifasını versin.sen de iyi düşün iyi olsun.çok geçmiş olsun.dualarım sizinle..

Allahım acısın ve size bağoşlasın inşallah.
pekı bu rezalet hangı şehırde ve hastanede yaşandı?söyleyın bilsin ınsanlar.

rabbim kızına şifa versin inşaallah canım üzme kendini dua et bolca bende edicem sizin için

İnşallah tekrar kucağına alırsın sağlığına kavuşur minik kuzun.Hepimiz dua edelim miniğimize. Sen de zor olsa da kendini bırakma canım. Yoğun bakımdan çıktığında sağlıklı bir anneye ihtiyacı olacak yavrunun.

Allahtan acil şifalar diliyorum canım umarım en kısa zamanda bebeğini kollarına alıp evine dönersin

canım allah şifa versin biranönce sağlığına kavuşsun benim ilk kızımda erken doğmuştu sarılık olunca 3 gün yoğunbakımda yattı o duyguyu biliyorum onu orada öyle kimssesiz bırakmak çok acı doktorlara yalvarmıştım bende kalıyım diye ama izin vermemişlerdi şimdi 3 yaşına giriyor sağlıklı inşallah senin kızında senle kalmayı başarır pes etmez senin için dua edicem allah sabır versin kurban ada kızın için sağlığuna kavuşursa kesicen de eğer istanbulda yaşıyorsan eyüp sultana git dua et

Canım... İçim çok kötü oldu... Ben de kızımı bekliyorum heyecanla Çok üzüldüm senin meleğin için... Güçlü ol bol bol dua et... Rabbim ona güç versin dayanma gücü versin... İnşallah güzel yazılar yazmıştır Rabbim... İnşallah uzun ve güzel bir ömrü olur... Çok dua ediyorum sizin için... Sevgiler

canım senin ve kızın için bugün dua edicem.. Allah sana bebeğini sapasağlam vericek.. buna canıgönülden inanıyorum ve hissediyorum..

allah acil şifalar versin canım benim üzülme demek zor bizler bile okuyunca ağladık, kurban olduğum rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın 9 ay boyunca beklediğimiz konuştuğumuz her saniyesini en derinden hissettiğimiz bebeklerimizi kucaklarımıza sağsalim kavuştursun dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…