kızıma dua edin nolur :(

çok geçmiş olsun allahım en kısa zamanda sağlığına kavuştursun.evladınızı size baışlasın.dua edin sağlam durmaya çalışın küçük melekler daha dirençli oluyor.dualarım seninle bizde 24 günlkken ameliyat olduk çok zor bende çok küçük narkoz bıçak felan nasıl olur diye çok ağladım dua ettim çok şkr biz atlattık darısı size olsun rabbim acil şifalar versin.

Minik kızlar daha kuvvetlioluyolar daha bir sıkı tutunuyorlar hayata.Allahin izniyle yavrunuz iyilesir,evinize mutlumutlu donersiniz insaallah.şu mubarek üç ayların yüzü suyu hürmetine bol bol dua edin.yavrunuza derhal akika kurbanı kestirin dağıtin.sadakalar dağitın.dualarimda olacaksiniz.ama ne olursa olsun lutfen guçlü olun,ne acılar yaşayanlar var,Rabbim en iyisini bilir.ne hikmetler gizli taktirinde biz bilemeyiz.

Öncelikle minik yavrumuza Tez zamanda Rabbimden acil şifalar diliyorum..

İyileşecek eminim bundan sizde sıkıntıya girmeyin sakın siz ona lazımsınız...

Ama bu işin peşinide lütfen bırakmayın o hastaneyıde dava edin...

ALLAH acil şifa versin cnm tez zamanda evladının sağlığına kavuşması ve kucağına alman dileğiyle...
RABBİM EVLADINI SANA VE AİLENE BAĞIŞLASIN....

rabbbım sana bagıslasın mınık yavrunu.... rabbı yesır vela tuassır rabbı temmım bıl hayr... bu tesbıh ıyı gelecek allahın ıznıyle..

İyi düşünün ve kızınızı kucağınıza aldığınız anı hayal edin sürekli.O minik yürek hissedecektir sizi inanın.Minik yürekler hep kuvvetlidir zoru başarır.İyi dileklerim ve dualarım sizinle.Ya Şafi.Ya Şafi.Ya şafi.

hepinizden allah razı olsun. kaç gün oldu kızım hala yoğun bakımda.düne kadar durumu iyi gidiyor diyorlardı.emzirmeye de başlamıştık tekrardan.günde 3 defa belirli saatlerde emzirmek için gidiordum yanına.dün en son emzirmek için kapıda beklerken hemşire çıktı
"boşa bekleme bugün ememicek kötüleşti morardı kızın cihazlara bağladık tekrardan" dedi ve gtti.
sonrasında sakinleştiricilerle açtım gözümü.kızımın özlemi ve acısı yetmiormuş gibi doktorların bana bu kadar ağlayack ne var demeleri daha çok delirtior insanı...dünden beri yine mahvolmuş haldeydik.bir saat önce yine iyi haberlerini aldık allaha çok şükür.durumu yine toparlamış ama erken sevinmemem gerektiğini dün çok iyi anladım ben .kızımı kucağıma alıp evimize getiremedğm sürece nefes alamıyorum maalesef.çok daha beter durumda olanlar var buna da şükür diyip metanetli olmaya çalışıyorum ama beceremiyorum

cnm tum dualarım ELİZ BADE için ALLAH sag salım senın gucagına almaya nasıp etsin ınsallah bebegın saglıgına kavusur cnm bebekler bızden daha dırenclı oluyo Allahım kımseyı evlatlarıyla sınamasın
ı

amiinn cnm çok teşekkr ederim.allahım duysun seni inşallah dirayetli olsun ve çıksn artık oradan.yarın 20 günlük oluyor elizim.her gittiğimde biraz daha yüzü gözü değişmiş görüyorum kızımın büyüyüp değişmesine hastane köşesinde 2 dakikalık görmelerle şahit olmak çok kötü bir duygu allahım herkesn evladını esirgesin inşallah.onları bizlere bağışlasın....

ALLAHIM elızı sana ve babasına bagıslasın cnm ck zor bılırım BNM EGE TAHA'm 1hafta yogun bakımda kaldı cok zor allah kımseyı doktorların elıne dusurmesın..

canım Rabbim evladını sana bağıslasın inşAllah yar ve yardımcın olsun, güzel meleğin Allah a emanet

Canım ya bunada şükür de.bak ne güzel iyiye gidiyor çok küçük olduğun ani ataklar geçirmesi normaldir belki.yavrum yeni dünyaya alışmaya çalışıyor. annesi hem bak kızın maşallah inatçı sıkı sıkı tutunuyor.dualrım seninle sende bol dua et üç ayların yüzü suyu hürmetine allahım sana bağışlasın evladını sağlıkla tez vakitte evinize gidp bu ggünleri biran önce unutun işallah.hem annesi daha dur oo daha çokk büyüyecek hepsinde yanında olucaksınız ben inanıyorum sizde ne olur sağlam durun onun en çok size ihtiyacı var.allah yardımcınız olsun iyi haberlerinizi bekliyorumm

Canim benim gecmis olsun. Yeni dogan her bebek güclü olur. Dünyaya yeni geldikleri icin tutunmaya cok isteklilerdir. Benim de yigenim ayni sorunlari yasadi. Hatta doktor acilen ameliyata alinmasi lazim demisti. Meger röntgeni yanlis cekmisler, ameliyata gerek kalmamisti. Ablam 10 günden sonra emzirmeye cagirilmisti. Bebeginin görecegi en büyük sıkıntı bu olsun canim, Allah baska sıkıntı yasatmasin. Metanetli olmak zor tabii. Biz de yigenimi beklerken hemsireler olsun, moral vermek isteyen es-dost-akraba olsun hep üzülecek ne var, bilmem kimin cocugu daha kötü durumdaydi ama iyilesti falan anlatiyordu. Ben daha da sinirleniyordum. Kimsenin acisini kücümsememek lazim. Dedigim gibi bebekler gercekten cok güclü oluyorlar. Bebegine olan inancini kaybetme, bu günler de gececek mutlaka. Birazcik zaman sadece. Sen annesin artik. Sabirli ve güclü olmak her annenin meziyetidir. Hastaneye ve bebeginin doktoruna güveniyorsan merak edecek birsey yok canim. Hepimizin dualari güzel kizinla.

canım öncelikle rabbim sana sabır o güzel meleğinede acil şifalar versin.yalnız hem hastane suçlu hemde o nasıl hemşire öyle kızın morardı cihaza soktuk demiş direkt.allah ıslah etsin sen annesin ya böyle bişey nasıl denir.allah yardımcın olsun canımm..

Allah yar ve yardımcınız olsun hem prensesinin hemde senin tez zamanda kurtulursunuz inş bu sıkıntılardan. Acil şifalar.

Söz konusu yavrularımız olunca saçlarının teline zarar gelse içimiz yanıyor. Allah tez zamanda şifasını veriri inşallah, kuzunuzu size bağışlar.

Çok geçmiş olsun o kadar üzülüyorum ki böyle topikler görünce inşallah en kısa zamanda bebeğin toparlanır ve sağlıklı olarak kucağına alırsın. Allah (c.c) yar ve yardımcınız olsun canım.

annelik böyle bişeymiş demek ki..insan kendi yavrusu olunca anneliği anlıyor hakikaten..tıpkı annelerimizin hep dediği gibi...allahım yardımcınız olsun..dualarım sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…