amiinn cnm çok teşekkr ederim.allahım duysun seni inşallah dirayetli olsun ve çıksn artık oradan.yarın 20 günlük oluyor elizim.her gittiğimde biraz daha yüzü gözü değişmiş görüyorum kızımın büyüyüp değişmesine hastane köşesinde 2 dakikalık görmelerle şahit olmak çok kötü bir duyguallahım herkesn evladını esirgesin inşallah.onları bizlere bağışlasın....
hepinizden allah razı olsun. kaç gün oldu kızım hala yoğun bakımda.düne kadar durumu iyi gidiyor diyorlardı.emzirmeye de başlamıştık tekrardan.günde 3 defa belirli saatlerde emzirmek için gidiordum yanına.dün en son emzirmek için kapıda beklerken hemşire çıktı
"boşa bekleme bugün ememicek kötüleşti morardı kızın cihazlara bağladık tekrardan" dedi ve gtti.
sonrasında sakinleştiricilerle açtım gözümü.kızımın özlemi ve acısı yetmiormuş gibi doktorların bana bu kadar ağlayack ne var demeleri daha çok delirtior insanı...dünden beri yine mahvolmuş haldeydik.bir saat önce yine iyi haberlerini aldık allaha çok şükür.durumu yine toparlamış ama erken sevinmemem gerektiğini dün çok iyi anladım ben .kızımı kucağıma alıp evimize getiremedğm sürece nefes alamıyorum maalesef.çok daha beter durumda olanlar var buna da şükür diyip metanetli olmaya çalışıyorum ama beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?