- 5 Şubat 2015
- 1.740
- 847
- 63
teşekkür ederim başka isim önerilerin var mıSerra gayet güzel...
İkra ismi bana hep ikramlıkları hatırlatıyor nedense![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim başka isim önerilerin var mıSerra gayet güzel...
İkra ismi bana hep ikramlıkları hatırlatıyor nedense![]()
Bizimkiler isimsiz kalacak bu gidislekararsızlık devam ediyor hala
![]()
isim yok hazırlık yapamıyorum çok sıkıldım gerçektenBizimkiler isimsiz kalacak bu gidisle![]()
Ben butum hazirliklarimi tamamladim canim isim cok onemli degil isim yazmayiversin,kapi susunde bosver,yeterki duzgun isimler bulalimisim yok hazırlık yapamıyorum çok sıkıldım gerçekten![]()
dolap süsü mağnet yaptıracam isimi bekliyorum az zaman da kaldı canımBen butum hazirliklarimi tamamladim canim isim cok onemli degil isim yazmayiversin,kapi susunde bosver,yeterki duzgun isimler bulalim
teşekkür ederim yorumunuz için başka isim önerilerinz var mıSadece serra diyorum
ecrin, buse.teşekkür ederim yorumunuz için başka isim önerilerinz var mı
teşekkür ederim ..başka isim öneriniz var mıSerra bence..
benim de hep aklıma takılıyor söylenmesi zor diye çıkmazlardayım isim beğenemiyorum benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onun beğendiğini ben ne olacak böyle bilemedim ..sen hangi isme karar verdinSerra isminden yeni vazgeçmiş biri olaraktan :) güzel farklı biraz söylenmesi zor..
Anlamı da genişlik kolaylık diye geçiyor. Bu isime bu anlamı yakıştıramadığımdan vazgeçtim valla :)