• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızıma Genç odası

Fatma17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
86
Herkese iyi akşamlar kızına yatak odası bakıyorum 3 kapaklı dolap ile 4 kapaklı dolap arasında kararsız kaldım sizce hangisi

Eklentiler

• 1000004596.webp
    1000004596.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 60
  • 1000004602.webp
    1000004602.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 1000004598.webp
    1000004598.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 59
4 bence

Herkese iyi akşamlar kızına yatak odası bakıyorum 3 kapaklı dolap ile 4 kapaklı dolap arasında kararsız kaldım sizce hangisi
Bence bakmaya devam edin lütfen

4 5 mümkünse 6 ya hiçbir dolap hiç eşyası olmayan ben ve ailem sığamıyoz. Bi de kaç para mesela bu setler? Tek tek alsanız herrrr türlü uyguna gelir diye düşünüyorum.

4 5 mümkünse 6 ya hiçbir dolap hiç eşyası olmayan ben ve ailem sığamıyoz. Bi de kaç para mesela bu setler? Tek tek alsanız herrrr türlü uyguna gelir diye düşünüyorum.
Tek tek daha pahalı en az 10 mağaza gezmisimdir

Kimisinin bazasini beğenmedim kimisinin ders masası kullanışlı değil

Kararsızım biraz istikbalin Genç odasını beğendim oda bütçeyi zorluyo biraz

Set halinda 50 bin yatakda dahil

4 kapaklı dolap
şifonyer
komodin
Baza
Ders masası almayi dusunuyorum

Kitapligi bende istedim onada yerim yok ders masası zor Sıgıcak gibi
Büyük dolap alın komodin almayın bence. Onun kaplayacağı yere dolaba bi kapak daha eklenir yeriniz yoksa.

Bi de kitaplıksız olmaz ki o masa nasıl yetecek ben bile 4 yaşındaki kızıma okula başlayınca ayrı kitaplık mı alsam diyorum sığmaz kitapları.

Bi de kitaplıksız olmaz ki o masa nasıl yetecek ben bile 4 yaşındaki kızıma okula başlayınca ayrı kitaplık mı alsam diyorum sığmaz kitapları.
Benim kızımda yeni 4 yaşına girdi setin kitaplıgi küçük ders masasin daha fazla bölmesi var öyle diyim

Benim kızımda yeni 4 yaşına girdi setin kitaplıgi küçük ders masasin daha fazla bölmesi var öyle diyim
Görünen bana az geldi. Tabi siz bilirsiniz.

Bence bir marangoz ile anlaşıp bir duvara komple dolap yaptırın içerisine kitaplık kısmını da yaptırırsınız. Yatak ve masayı da ayrıca alın. Bu dolaplar çok fazla alan öldürüyor.
Ama illa seçim yapılacaksa her zaman daha büyük olandan yanayımdır😁 ne kadar çok dolap o kadar az dağınıklık.

Back
X