Doğuma Hazırlık Kızıma hangi isim olsun :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımıza hangi isim olsun ?

• Güneş

OY: 5 10,9%
  • Defne

OY: 11 23,9%
  • Yağmur

OY: 9 19,6%
  • Beril

OY: 12 26,1%
  • Deniz

OY: 3 6,5%
  • Görkem

• Aslı

• Ankete Katılan
    46
  • Anket Kapalı .

dertlisezen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
2.317
11
156
Kızlar merhaba,kızımıza bırsuru ısım dusunduk ve sımdılık bu kadarını eleyebıldık.Sizce hangi isim güzel ?

Soyadımız cok kısa,uc harflı o yuzden kısa ısımlerın guzel olmayacagını dusunduk.Fıkırlerınızı beklıyorum canlarım :emir_bebek:

canım sağlıkla gelsin prensesin öncelikle.ben Görkem e oy verdim kendi ismim olduğu için ve kıza daha çok yakıştığını düşünüyorum her ne kadar unisex bir isim olsada.annem bu ismi bana koyarken anlamını çok beğenmiş muhteşem göz alıcı diye ve şimdi herkes bana isminle çok uyumlusun diyor:utangac: ismiyle çok yaşasın inşallah.:nazar:

Canım ben DEFNE'ye oy verdim çünkü kızımın adı:emir_bebek:
Ama BERİL ismini de çok seviyorum, defne koymasam beril koyacaktım. Babasının adına da uyuyordu.

canım sağlıkla gelsin prensesin öncelikle.ben Görkem e oy verdim kendi ismim olduğu için ve kıza daha çok yakıştığını düşünüyorum her ne kadar unisex bir isim olsada.annem bu ismi bana koyarken anlamını çok beğenmiş muhteşem göz alıcı diye ve şimdi herkes bana isminle çok uyumlusun diyor:utangac: ismiyle çok yaşasın inşallah.:nazar:

bunu da esım onermıstı bana cnm :) bı de arkadaslarımdan bırı gorkem ısmınde kımı tanıdıysam basarılı ınsanlar dıyor :)

hepsi çok hoş ama ben BERİLi seçtim kulağa daha hoş geliyor ayrıca anlamı da güzel zümrüt demekmiş....
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin güzel kızını inşallah.....

Görkem dışında diğer isimler iyi fakat içlerinden ben defne dedim
Görkem diyince bana biraz erkek ismi gibi geliyor diğer isimlere göre kaba yani
Allah analı babalı büyütsün tabi son karar sizin a.s.

Şimdilik sırasıyla BERIL DEFNE YAGMUR onde gıden ısımler,bakalım teyzelerı en cok oy hangı ısme gıdecek :ecrin_bebek: olumunekankayizsmile

Back
X