Doğuma Hazırlık Kızıma Hangi İsmi Versem?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızıma İsim

• Ankete Katılan
    77

jelibon80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
26
1
86
İzmir
Arkadaşlar isim konusunda kararsız kaldık oylamalarınızla yardımcı olursanız sevinirim...
:CüvCüv:

Son düzenleme:
ben ayça ve zeynep arasında kaldım. ama oyumu zeynepten yana kullandım. tuğçe ismini beğenmiyorum yumuşak g olması isimde hoşuma gitmiyor açıkçası. kulağa kötü geliyor bence. melis ismini ise hiç tavsiye etmem çok fazla var ve artık basitleşen bi isim oldu. zeynep ise bence çok güzel her yaşta yakışabilecek hiç eskimeyen isimlerden. ayça da hoş olabilir. tabi bunlar benim görüşüm. eşinizle siz karar vereceksiniz sonuçta içinize en çok sinen ismi vermeniz ve onun geleceğini düşünerek ona göre bir isim vermeniz mantıklı olur diye düşünüyorum.

tuğçe ismi 80 dönemi insanlarında çok kullanılmış ama şu aralar pek koyan yok. diğer isimlerde adaş olma ihtimali daha yüksek ama tuğçe de daha az gibi geldi o nedenle ona oy verdm

zeynep her yaşta kullanıldığında güzel asil duruyor her yaşa yakışıyor melis ismini yaşlılık döneminde düşünemiyorum hiç tuhaf geliyor

Teşekkürederim oy kullanan arkadaşlarıma..Şuan 22+1 haftalık hamileyim yani daha doğuma var..O nedenle bir müddet daha oylama devam edicek.. Karar vermemizde yardımcı olucaksınız..Teşekkürler..

zeynep bence
ben kızım gökce neva koyucam kısmet olursa kaynımın kızı oldu bikaç ay önce o zeynep bıraktıdie ben degiştirmek zorunda kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…