Kızıma hasret kaldım..;(((

melankoli59

Canım kızıma ve torunuma hasretim; ( ; (
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
589
31
318
59
arkadaşlar aranıza katılalı çok olmadı ..
hatırlarsanız ilk açtığım konu kızımın kaçarak evlilik yapmasıydı..
kızımın düğününe gittik her şey güzel oldu iyi ama damadım kızımı bize hiç getirmiyor ..
hadi düğünden önce gelmiyorlardı tamam biz gittik hep düğün olsun gelirler dedik ama yok düğün olalı bir ayı geçti hiç gelmediler senağlama senağlama
hiç bir anlam veremiyorum normalde telefon açtığımda sorduğumda hep geliyorlar.
sonra işimiz çıktı uymadı başka bir yere gittik hep bahane benneyaptımki
özlüyoruz hep biz gidiyoruz ama nereye kadar eşimde bende üzülüyoruz :çok üzgünüm:
biz kaçırdığı için damatımıza hiç bir şekilde kötü davranmadık hatta hemen onu bağrımıza bastık oğlumuz dedik öyle olduğu halde niçin kızımı getirmiyor bir anlam veremiyorum benneyaptımkibu gün yine telefon açtım damata yine çok yoğunuz anne işlerimiz çok,öyle
diyince yine bize gelin diyemedim..oraya gittiğimizde kızımla rahat rahat yalnız kalamıyoruzki..Ben kızım bize gelsin şöyle yanımızda kimse olmadan sarılalım dertleşelim bir gün bile olsa eskiden yaptığımız gibi vakit geçirelim istiyorum o zaman bende bu kadar düşünmiycem onu ama nerde ne zaman olacak bu isteğim bilmiyorum
kızlar uzun oldu biraz sizce ben haksızmıyım yoksa çok şeymi istiyorumbenneyaptımki
fikirlerinize ihtiyacım var nasıl davranmam gerkiyor bilmiyorum:uhm:

Allah Allah neden böyle yapıyorlarkibenneyaptımki

Hadi damat el oğlu kızın ne diyor gelme konusunda.Onu aradığında ne bahane uyduruyor. Acaba kocasımı izin vermiyor yoksa senin kızda gelmek istemiyormu??

Açık açık konuşsana be ablacım, neden böyle yapıyorsunuz diye, niye kendinizi yiyip bitiriyorsunuz

Kızınız çalışmıyorsa gündüz kendi gelse ya da çalışıyorsa iş çıkışı biraz uğrasa güzel olmaz mı?
Damadın getirmesini neden bekliyorsunuz ki?

acaba kaçtıklarından dolayı kızı alırsınız vermezsiniz diyemi düşünüyorlar akıllarınca aman aman damatla iyi anlaşın erkeklerin sağı solu belli olmuyor

niye biri getirsin ki kızınızı? ya da siz niye damada diyorsunuz kızımı getir diye?
kızınız kendisi gelsin, ona hadi çık gel artık diyin.
özledim, seni kendi evimde görmeyi özledim deyin.

siz bekarlığına alıştığınız için her fırsatta görmek isteyebilirsiniz
baksanıza getirmem demiyormuş anne işlerimiz var diyormuş yoğun olabilirler işleri olabilir
yeni evliler yanlız kalmak istiyo olabilirler .. sonuçta kızınızda sizi özlerse gelir olumunekankayizsmile

tuaf bişey kaçmışlar ve siz affedip bağrınıza basın ikisinide sonrada hiç gelmesinler.aranızda kötü şeylermi geçtiki.biraz kızınızdada var istese eşini bir şekilde ikna eder size gelmek için

kızımı telefonla arıyorum konuşurken yanında ille birileri var rahat konuşamıyor kızım anlıyorum o yüzden cevap veremiycek diye konuşmayı kısa kesiyoruz..bir defasında kızım bana dediki anne sen eşime bize getir deme dedi o istediği zaman işi uyunca kendisi getirirmiş baksana bende artık söyleyemiyorum şimdi bekliyorum bakalım.kızım istemezmi anne çok özledim herkesi diyor ama bilmiyorum işte sabrediyorum

bence o senin kızın madem özlemişisn git gör o vakit anlarsın damat iyimi kötümü davranıyor diye ,yoksa gururunuz mu önemli gidin belki kızınız bir bunalım geçiriyor ,
belki oda size hasret , ama telefonda anlatamıyor bugün dahi kalkın gidin !!!neyden korkuyorsunuz ??? cesaretli olunuz !!! korkak olmayın !!! o halen sizin küçük kızınız

evlenmiz olması hiçbirşey ifade etmiyor ,onunda anne şevkatine ihtiyacı var !!!haydi ama

ertelemeyin hayatı ,yaşayın !!!olumunekankayizsmile

Kızınız çalışmıyorsa gündüz kendi gelse ya da çalışıyorsa iş çıkışı biraz uğrasa güzel olmaz mı?
Damadın getirmesini neden bekliyorsunuz ki?
aynı yerde yaşamıyoruz kızım 1 saatlik uzaklıkta nerde çalışıcak aslında 2 yıllık üniversite mezunu işletmeden 4 yıllağa devam ediyordu çalışmasına izin yok damatların maddi durumları iyi ondan izin vermiyorlar heralde.Yaşadıkları ilçede bile yalnız gezemiyor 1 saatlik yola nerde izin verecekler zaten evleri ayrı değil istediği zaman nerde çıkaçak.bana bunların hepsi ters ama ne yapalım kızım üzülmesin diye sabretmek gerekiyor daha 5 ay oldu anca evleneli mafoldumben

acaba kaçtıklarından dolayı kızı alırsınız vermezsiniz diyemi düşünüyorlar akıllarınca aman aman damatla iyi anlaşın erkeklerin sağı solu belli olmuyor
çok samimi bir komşum var oda öyle diyor bizim yaşam tarzımızla onlarınki çok farklı korkuyorlar heralde alırız diyeÇok üzgünüm çoook

niye biri getirsin ki kızınızı? ya da siz niye damada diyorsunuz kızımı getir diye?
kızınız kendisi gelsin, ona hadi çık gel artık diyin.
özledim, seni kendi evimde görmeyi özledim deyin.
canım senin dediğini yapmayı okadar istiyorumki ama ne yazıkki kolay değilmiş yaşarken çünkü iş netleşmeden bir şey yapamıyosun arada evladın var onun mutluluğu var senağlamabilmiyorumkismile

evet bazı arkadaşlarda öyle söylüyor sen alıştıramıyorsun eskisi gibi olsun istiyorsun kızın artık evlendi kabüllen diyorlar ama ben buna alıştım tamam ama evlenmek kızını anneden koparmakmıdır sence .gelsinler çok kalmasınlar göreyim kızımı doya doya gitsinler yine evlerine bende eşe dosta kızım geldi diyeyim benneyaptımki

tuaf bişey kaçmışlar ve siz affedip bağrınıza basın ikisinide sonrada hiç gelmesinler.aranızda kötü şeylermi geçtiki.biraz kızınızdada var istese eşini bir şekilde ikna eder size gelmek için
işte bende onu anlamıyorum canım???hiç bir şey geçmedi şimdiye kadar aramızda yalnız sadece kızım hemen hamile kaldı bende çok erken dediğim için bebeği istemiyor oldum ama buna açıklık getirdik sonra ben daha evlliğinizi yaşamadan çoçuk sorumluluğu alacaksınız demek istedim dedim konuştuk anlaştık ozaman başka bir şey yok .ben hiç bebeği istememmi yani torun

kiziniz neden kendiisi gelmiyor baska bi sehirdemi ikamet ediyor kendisi?
evet uzak 1 saatten fazla sürüyor otobüsle.aynı yerde yaşasak zaten her zaman ben giderim en azından görürüm kızımın nasıl yaşadığını onunda gelmesi kolay olur belki o zaman annesiyle gelirler yine gelirler benneyaptımki

teşekkür ederim canımzemuszemus sen merak etme biz sürekli telefonla arıyoruz eşimde bende heleki kızım için gurur hiç yapamayız canım. her ne olursa olsun her ne kadar hata yaparsa yapsın biz onun ailesiyiz ona sahip çıkaçak yine biziz. eğer bunları kaldıramayacak olsak bizim anne baba olmamız bir şey ifade etmez.Hamile kaldığına o yüzden üzüldüm işte ne olacağı belli değil.Kızım şuan iyi mutlumu bilemiyorum orasını bilmiyorumkismilesenin dediğine gelince çok haklısın eğer arabayı kaçırmamış olmasaydım daha bu gün gidicektim çok istiyorum bunu yapmak gidip bir gece kalmak orda damatımın kızıma nasıl davrandığını o zaman görürüm işte ancak.. aslında kısmetse aralıkta torun sahibi oluyorum o zamanı bekliyordum dört gözle o zaman mecbur kalmam gerekicek görücem diyordum ama o kadar beklemiycem şimdi en yakın zamanda gidicem kalıcam bir gece bakalım nasıl karşılaycaklar..işte biraz zor olacak benim için kaynana ,kaynata birde bir oğulları var.evde fazla büyük değil nerde yatıcam onlarıda düşünüyorum..Amann mutfakta koltuk var orda yatarım ne olacak buyrunnnnnnnnn

Madem kızınız tek başına gelemiyor ohalde siz gidin kızınızı görmeye
içinizde rahatlamış olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…