- 6 Şubat 2010
- 261
- 26
- 318
- Konu Sahibi melankoli59
evet uzak 1 saatten fazla sürüyor otobüsle.aynı yerde yaşasak zaten her zaman ben giderim en azından görürüm kızımın nasıl yaşadığını onunda gelmesi kolay olur belki o zaman annesiyle gelirler yine gelirler benneyaptımki
aslında 1 saatlik mesafe okadar da uzak sayılmaz;
belliki eşinden yana sıkıntısı var; buna kendinizi inandırmak istemiyosunuz haklı olarak,
ama bunun başka bir açıklaması varmıdır?
genç kızların bu yanlışlarının sonu gelmez bu ülkede,
iyice tanımadan etmeden,kaçarak,hemde bile bile kayınvalide ile aynı evde yaşamayı nasıl kabul ederler,anlayamıyorum,sonrada pişmanlıkların ardı arkası kesilmez,
şimdi sorsanız kızınıza eminim bugün bu durumda olduğuna pişmandır,
birde üstüne hamilelik,
aslında kızınız okumuş 2 yıllık üniveriste bitirmiş,bu konulara mantıklı yaklaşması gerekirdi,en azından hamile kalmamak için önlemini alsaydı yada bu konuda siz yol gösterseydiniz ona.
ama işte her insan hayatını kendisi şekillendirir
yarın öbür gün ne olacağı belli değil diyosunuz,bunu bir anne olarak siz diyosanız gerçekten problem var demektir,
umarım kucağında bebeğiyle kötü bir sonla bitmez evliliği,ama sizde arkasında durmaya kesinlike devam edin zaten,
sahipsiz görünmesin kaçtı diye,
sözüm size değil ama;
evcilik oyunu sanıyo küçücük kızlar evliliği,onların büyüteceği çocuklardan,sorunlu evlilikten canı yanan bebeklerden,kısacası korkuyorum gelecek nesillerden