Kızıma hasret kaldım..;(((

AYNEN ÖYLE SANA KATILIYORUM CANIM... BİZİM YAŞAM BİÇİMİYLE ONLARIN YAŞAM BİÇİMİ ÇOK FARKLI ZANNEDİYRLARKİ KIZIM BİZE SIK GELİRSE AKIL VERİRİZ KIZIMI ETKİLERİZ DİYE İŞTE CAHİL İNSANLARIN DÜŞÜNCESİ... KIZIM EŞİNİ SEVİYORSA ONUNLA MUTLUYSA DEĞİL BİZ AKIL VERMEK EŞİYLE BİR SORUNU OLDUĞUNDA BİLE ONA NASİHAT EDİP EVLİLİĞİ VE MUTLULUĞU İÇİN DESTEK OLACAĞIMIZI DÜŞÜNEMİYORLAR TABİİ...YIKICI OLMAK ÇOK KOLAY AMA HER ZAMAN YAPICI OLMAK EN DOĞRUSUDUR...BENİM EVLADIMIN MUTLLULUĞU HER ZAMAN ÖNCE GELİR...BİZİ TANIMADIKLARI İÇİN BÖYLE YAPIYORLAR İŞTE HALBÜKÜ TANIMAYA ÇALIŞSALAR ÖYLE OLMADIĞINI GÖRECEKLER AMA ZAMANLA OLACAK İNŞLLH SABRETMEK GEREK BAZI ŞEYLERDE DEMEKKİ :kaydirigubbakcemile5

okadar çoookk sevindimki teyzecim sizin adınıza..sessiz kalmayın artık,kızınızı özleyince arayın kayınvalidesine söyleyin..zaten onlar gelip gittikçe alışcaklar.bi bakmışsınız kızınız sizde kalmaya başlamış..birde damadın ailesine ve damada deyinki kızımızı asla oğlunuzdan ayırmaya çalışmayız öyle bişey istesek çoktann şikayetci olurduk kızımın mutluluğu gözlerinden belli deyin ki zaten kızınız çok sevmiş her halinden belli eşinin ailesiyle beraber yaşıyo ve mutlu olduğunu kendi gözlerinizle görmüşsünüz zaten bu çoook güzel..kısa kalmalarıda sorun değil önemli olan gelmiş olmaları..zamanla herşey yoluna gircek siz yeterki içinizde tutmayın arayın söyleyin..sizde gidin hatta bu gittiğinizde ailecek yemeğe davet edin,emirvaki yapın :jeyyar: iyice tanıyın birbirinizi sohbet aralarında kızınızın mutluluğunun sizin için ne kadar önemli olduğunu söyleyinki onları ayırmak istiyceğinizi düşünmesinler,çünkü korku var erkek tarafında kızınızın erken hamile kalmasından belli..siz ne kadar bu evliliğin taraftarı olduğunuzu kızınızın mutlu olmasının sizide mutlu edeceğini söylerseniz kızınızı okadar çok yollarlar :1hug: :dance:

İnşallah öyle olur canım görücez bakalım.....önceden her gün armaya çekinirdim gün aşırı arıyordum telefonla şimdi her gün arıyorum kim çıkarsa çıksın kızımla görüşücem diyorum.....Allahtan kızım iyi seside iyi geliyor rahatlıyorum...Bu sefer gittiğimizde kesin yemeğe geliyosunuz diyecem...Yakında ramazan iftarada çağırabilirim...
Ben sana yine bir şey sormak istiyorum?....Kızım bu geldiğinde bana bize kalmaya gelsene anne dedi...Hatta kardeşimide al gel hafta sonu diye...Ben karar veremiyorum gerçi oğlum gelmez ablasına çok kızgın daha pek yumuşamadı ama ben gideyimmi acaba diyorum bebek oluncada gitmem gerekecek o zamanada çok var..ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası :Saruboceq: :Saruboceq: bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile Fikirlerinize ihtiyacım var :Saruboceq: :Saruboceq: :enbuyukkk:

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz :dance: :dance: Bir şey daha sormak istiyorum..fikirlerinize ihtiyacım var :enbuyukkk:
Kızım beni onlara yatılığa çağırdı ,gideyimmi ,gitmeyeyimmi diye karar veremiyorum.
sizce ne yapayım CADIARZU

bence gidin,kalın..zaten torununuz oluncada sık sık gidersiniz..hem aileyide daha iyi tanımış olursunuz kaldığınız zamanlarda..sonra kızınızda size gelmeye başlar torununuzla beraber.. opuyorumnanaktan

canım benim tşk edrim...RABBİM sizin gibi mübarek anneleri hiç üzmesin dert vermesin...inş birdaha hiç üzülmek zorunda kalmassın canım...kandilin mübarek olsun canımmm

git tabiki gitmelisin...sende kırma kızını...bundan daha ii bi fırsatmı var...herşey yoluna giriyo işte...bundan sonra daha sık görüşüceksiniz eminim...git kal canım kızının en sevdiği yemekleri yap...birlikte geçireceğiniz zamanın tadını çıkarın...hem kızın yakında doğumda yapıcak ozman bol bol görüşüceksiniz...yanında kalıp ona ve torununa eşlik ediceksin...ne güzel

canım benim tşk edrim...RABBİM sizin gibi mübarek anneleri hiç üzmesin dert vermesin...inş birdaha hiç üzülmek zorunda kalmassın canım...kandilin mübarek olsun canımmm
Çok teşekkür ederim canım....Seninde kandilin mubarek olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Bütün annelerin yüzü gülsün hiç üzülmesinler canımmmzemuszemus

yerimseniben Ne güzel yazmışsın sen öyle bakıyım opuyorumnanaktan Evet gitmeliyim dimi hazır kızım çağırmış kaçırmayayım acaba sıkılırmıyım kaynana evinde kalacam ya ondan diyorum..Başka türlüde birbirimizi tanıma imkanı olmayacak ...Bir yerden başlamak lazım ben gidince belki kızımda gelir kalmaya...
Torunumu kucağıma almayı sabırsızlıkla bekliyorum canım hayırlısıyla...evet haklısın .kızımlada bol bol görüşücem o zaman a.s. a.s.

bence gidin,kalın..zaten torununuz oluncada sık sık gidersiniz..hem aileyide daha iyi tanımış olursunuz kaldığınız zamanlarda..sonra kızınızda size gelmeye başlar torununuzla beraber.. opuyorumnanaktan
Evet gitmeliyim değilmi ?Torunum olana kadar tanımış olurum biraz insanları...Çünkü o zaman uzun kalmam gerekecekmirmirmirmir Kızım gelip kalsa dünyalar benim olur....İnşallah oda olacak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canım,gözün aydın....Bence kızın yatıya çağırdıysa evin içinde büyük sıkıntılar yaşamıyordur,mutlu olduğunu görmen için çağırıyordur,ağır sorunları olsa senin görmeni ve üzülmeni istemezdi bu yönden inan sevindim...tabii ki kalabalık bir evde yaşamak hiç kolay değil,biricik kızının daha rahat bir ortama gelin etmek isterdin ama olan olmuş artık...Şimdi sana düşen kızına kalmaya gitmek ve onlarla samimiyeti(bilhassa kayınvalide ile)ilerletmek...Kolay gelsin canım...Bu arada kandilinde mübarek olsun,Allah dualarını kabul etsin...

sevindim kizinizi gormussunuz iciniz rahatladi biraz olsun.. aklima iyi seyler gelmiyor derken cok kati kurallari var ve kiziniz korkuyor diye dusunmustum.. ama gorusmussunuz iste ve siz ve kiziniz istedikce gorusun.. ne kadar kafa dengi insanlar olmasalarda alcak gonullu ve samimi olmak her iki taraf icin daha iyi.

[Teşekkür ederim canım :dance:
Konbine hanım bende aynı sizin gibi düşündüm..
Eğer kızım rahat olmasa beni yatılığa çağırmazdı diye...
Ya bize uzun göndermeyceklerini bildiği için...beni onlara çağırıyor..Birlikte vakit geçirelim diye....Yada annem rahat olduğumu görsün artık üzülmesin diye
Bakalım gidince görücem sabırsızlanıyorum..Kızım mutlu olsun yeter.
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım ..Bu zor durumu atlatmamda sizlerin çok büyük katkısı oldu ... sizlerin desteğiyle cesaretlendim olumunekankayizsmile
Canım hele senin yazdıkların benim gözümü açtı kendime geldim...Ne kadar teşekkür etsem azdır.Senin dediklerini aynen uygulaycam canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ::enbuyukkk: Bende geçmiş kandilini kutlar..hayırlara vesile olmasını dilerim ..

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım...
senin dediğin gibi bende kızımı bize getirmeyince korktum,aklıma bir sürü şey geldi
Şimdi geldiler rahatladım ..Birde orda evinde göreyim insanları tanıyayım dahada iyi olacak...Şimdi ben giderim 2 gece falan kalırım..Önümüzde iki bayram var o zaman el öpmeye gelecekler,yine görüşücez zaten sonrada doğumu var ben gidicem ohh be kızımı doya doya görücem,artık ağlamak yok opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
yeni gelişmeler varmı melankoli59?? nasıl şuan olaylar merak ettimmm bilmiyorumkismile umarım herşey yolundadır...

yeni gelişmeler varmı melankoli59?? nasıl şuan olaylar merak ettimmm bilmiyorumkismile umarım herşey yolundadır...
Canım çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Her şey yolunda hiç merak etme canım...
Yalnız ben daha gidemedim kızıma kalmaya..Çünkü doktor rendavularım vardı..Onları hallettim..Damatım kızımı iki defa daha getirdi birinde bana geçmiş olsuna eve geldiler..Birinde benide aldılar beraber alışverişe gittik..Çok mutlu oldum :))LuNaRiA kızım opuyorumnanaktan Ama damatım çok tutuk soru sorarsam cevap veriyor o kadar pek muhabbet edemiyoruz daha..Değişik bir şey daha var ama anlayamıyorum ne bileyim sanki öz güveni biraz eksik gibi..Yada sanki asabi biri gibi nasıl anlatayım bilmiyorum...
uzun olcak ama biraz bahsedeyim sana...Mesela alışverişe damatıma kıyafet almaya diye gittik.Bir kaç bi şey denedi bir tanesini aldı.. sonra kızım dediki alacaklarımız bu kadar değildi şortada ihtiyacın var denede onlarıda alalım gelmişken dedi..O arada ben anlamadım ne olduğunu damatımın yüzü birden değişti deneyemem şimdi dedi. kızım hemen sustu ısrar etmedi...Canım kızım benim onun gözlerinin içine bakıyor hep yerimseniben sanki çabuk sinirleniyor gibi geldi bana bilmiyorum..Normalde güler yüzlü bir insan ama birden ne olursa oluyo ona anlamıyorum..kızımla bir ara yalnız kaldık sordum neden öyle yapıyor diye dişi ağrıyormuş biraz ondan keyfi yokmuş...sonra zaten erkeklerin hepsi alışveriş yapmayı sevmez dedim umursamadım...
Kızıma hamilelik çok yakışmış dahada güzelleşmiş öptüm sevdim onu..
LuNaRiA kızım kısada olsa bize gelmeye başladılarya çok mutluyum:lepi: :lepi:
Bende bu hafta gidicem yatılığa kısmet olursa ramazan gelmeden istiyorum bakalım...ben sana yazarım gidip geldikten sonra canım..merak etme..
tekrar teşekkür ederim kızım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

[/B]
çooook mutlu oldum teyzecim..artık hep böyle gider...alışveriş konusundada bence damadınız bişey denemeyi sevmiyoda olabilir,erkekler genelde sevmez dediğiniz gibi alışverişi..benim eşimde öyle şunu almam lazım diye gideriz mağazaya orda bitane dener sonra alırsa alır başka denemek istemez..sizin damat biraz benim eşime benziyo a.s
önemli olan artık gelip gitmeleri..güzel haberlerinizi bekliyorum..sizin adınıza çoook sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…