Kizim 14 aylık olmak uzere ve her gecen gun yaramazliklari artıyor. ..yerinde 5 dk durmuyor, ayakkabilik cekmece dolap hep acip karistirma derdinde... cis hayir yapmadan anlamiyor aslinda anliyor ama gozume baka baka devam ediyor yapmaya. .cevremde eleştiri de bulunuyor artik boyle olmaz vs..diye ne yapmaliyim
Benimde 14 aylık oğlum aynı sizlerin anlattığı gibi :) üstelik ne kadar zararlı bişey varsa nerde tehlike arz edebilecek bir şey varda oğlum orada. Ben mümkün olduğunca hayır demek yerine evi güvenli hale getirdim. Komidinleri duvara sabitledik çekmeceleri karıştırırken üstüne devrilmesin diye, tv yi duvara montajlattık , mutfaktaki alt çekmece ve dolaplara kırılmayacak sivri olmayan kap , tencere vs şeyleri yerleştirdim. Tv ünitesinin çekmecelerine hiç rahat vermediği için onları oyuncak dolabı yaptık.çekmeceleri açıp oyuncaklarını çıkarıyor sonra birlkte topluyoruz vs. Özetle mümkün olduğunca hayır demiyoruz ve özgür bırakıyoruz ve inanın karıştırdıkça öğreniyorlar nasılsa zamanı geldiğinde hayırı da tertip düzenide herşeyi öğrenicekler ve hatta ilerde bizim yaptıklarımızı beğenmeyecekler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim Allah bagislasin kuzunu uazdiklarini okudumda aynisinida ben yaptim evi ona gorw duWnlwsim mutfak cwkmecelr ona zarar gelmeycek ama sevdigi ne varsa cekmecelerw kiydum bayiliyo karistirip dokuyo topluyo ben mesela tekli koltuklari cevirdim arkasina dogru xunku ustune cikinca cikarken yaslandigomi yere carpip dusuyo kafa ustu digwr koltuklar genis oldugu icin ciksada kendini koruyo aivri yerlwr bantli ama bunu cevremdekilere dedigimde kendi evin tmm da baskasina gisince ne yapicaksin ordadami ceviriceksin koltuklari diyolar benimki yapmaz diyolar deli oluyorum o farkli bu farkli bazwn bwnde sasiriyorum dogrusu hangisi diye ama ben bilsigimden sasmoyorum benim annesi onlar dwgil diyoeum
Canım sen en doğrusunu yapmışsın bence bizdede durum böyle nereye kadar yapma etme diyicez en iyisi onlara göre düzenlemek yoksa göz açıp kapayıncaya kadar kendilerine bir zarara verebiliyorlar.
Her çocuk aynı olmuyor karıştırmayan sakin çocuklar da var tabi ama kübrada aynı heryere tırmanma karıştırma peşinde o yüzden önlem almak şart önlem alıp kendi haline bırakınca çocukta kısıtlandığı hissine kapılmadan rahat rahat zaman geçiriyor karıştırıyor ama kendine zarar verecek şeyler ortada olmuyor.bir yere gidince zaten çok karıştırmıyorlar hem ev gezmesinide hiç sevmiyor çocuklar
Konu sahibi arkadaşım daha küçükler zamanla anlayacağını umuyorum hayırdan şuan benim kızımda aynı durumda
Ben senin o bal kizini yerim yerim yerim canim benim melek onlar yaa yapicaklar ogrenicekler oyle oyle benim tek dedigim yeterki ona zarar gelmwsin ama eve ne olursa oksun kirlensin batsin dokulsun isimiz ne toplariz beni cok yoran uykusuzluk biliyosun o yuzden cok agir zamanlar gwcirdim ama cok sukur bugunumuze haklisin her cocuk ayni degil sakinide var yaramazida ama kesfediyolar ne yapabiliriz alis ilk defa gordugu birseye o kadar ozenip i celiyoki ben sasirip kaliyoeum kuzu bunlar kuzu yemede yaninda yat canim yaa kubosumda bir iki aya gor bak anliycak cunku hevesi gecicek alis bikti bi takim seylerden yenilik aeiyo sipa
Evet merak iyiydir ama
Zmanla anlıycaklar inanıyorum buna
Canim Allah bagislasin kuzunu uazdiklarini okudumda aynisinida ben yaptim evi ona gorw duWnlwsim mutfak cwkmecelr ona zarar gelmeycek ama sevdigi ne varsa cekmecelerw kiydum bayiliyo karistirip dokuyo topluyo ben mesela tekli koltuklari cevirdim arkasina dogru xunku ustune cikinca cikarken yaslandigomi yere carpip dusuyo kafa ustu digwr koltuklar genis oldugu icin ciksada kendini koruyo aivri yerlwr bantli ama bunu cevremdekilere dedigimde kendi evin tmm da baskasina gisince ne yapicaksin ordadami ceviriceksin koltuklari diyolar benimki yapmaz diyolar deli oluyorum o farkli bu farkli bazwn bwnde sasiriyorum dogrusu hangisi di ye ama ben bilsigimden sasmoyorum benim annesi onlar dwgil diyoeum
Tabi haklısın bir yere gittiğimizde çok zor oluyor 5 dk oturamıyorum yerimde dediğin gibi herşeye saldırıyorlar ama bu dönemde geçici elbet boşver milletin ne dediğini her bebek farklı. Bu dönem bitecek başka dönem ve başka sorunlar çıkacak bu böyle devam sonsuza kadar :) Anneler ölene kadar gölge gibi yavrularının peşinde :) Allah cümlemizin yavrularına uzuunnn sağlıklı bir hayat versin gerisi kolay.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizim 14 aylık olmak uzere ve her gecen gun yaramazliklari artıyor. ..yerinde 5 dk durmuyor, ayakkabilik cekmece dolap hep acip karistirma derdinde... cis hayir yapmadan anlamiyor aslinda anliyor ama gozume baka baka devam ediyor yapmaya. .cevremde eleştiri de bulunuyor artik boyle olmaz vs..diye ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?