Doğuma Hazırlık Kizima hayırlı bir isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tatlianne20

Cennet Annesi♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
14.962
113.753
598
27
Selam canlar ne koysam kararsiz kaldim begendigim okadar güzel isimler yakinlarimda hep bu yüzden ne koyacagimi bilmiyorum ecrin isminde takili kaldım. Anlamli hos isim olsun diyorum ama bilemedim
ikra
Nisanur hiranur elif zeynep yarenazra miray bunlar hep yakinlarda olunca istediğim isimleri koyamiyorum. Önerilerinizi bekliyorum arkadaslar şimdiden teşekkür ederim.

Anlamlı, hoş bir isim istiyorsan Ecrin gerçekten kötü bir seçim. :KK70:
Ecrin hem kulak tırmalayıcı bir isim hem de pek anlamlı değil.

Sevde
Hale
Şeyma
Hümeyra
Merve
Zülal
Ayşegül
Esra

Anlamlı, hoş bir isim istiyorsan Ecrin gerçekten kötü bir seçim. :KK70:
Ecrin hem kulak tırmalayıcı bir isim hem de pek anlamlı değil.

Sevde
Hale
Şeyma
Hümeyra
Merve
Zülal
Ayşegül
Esra
Aynen bu isime niye taktım bende anlamıyorum kafada o anlamadim tesekkur ederim onerin için.

merhaba benim kizimin ismi azra eylul ama bn isim olarak mislinayi onerebilirim mislina bizim gibi demek 7 uyurlardan birinin ismi kehf suresinde geciyor bn ikinciyi dogurcam birincisi 2 isim oldugu icin koymadim simdi ise elif ahsen koyucaz hyrla buyurler insallah

merhaba benim kizimin ismi azra eylul ama bn isim olarak mislinayi onerebilirim mislina bizim gibi demek 7 uyurlardan birinin ismi kehf suresinde geciyor bn ikinciyi dogurcam birincisi 2 isim oldugu icin koymadim simdi ise elif ahsen koyucaz hyrla buyurler insallah
Teşekkür ederim canım güzel isim ahsende buaralar cok koyukan isim hayırlısı olsun canım

Hüsna
Serra
Berra
Efnan
Züleyha

Aklıma bunlar geldi canim. Sağlıkla kucağına al insallah kuzunu

Merhaba bende bebek.bekliyorum kiz olsaydi hiranur olacakti ancak kismet degilmis bence cok anlamli islamiyet nur daginda hira magrasinda dogdugu icin tercih edecektim gule gule buyutun insallah

Selam canlar ne koysam kararsiz kaldim begendigim okadar güzel isimler yakinlarimda hep bu yüzden ne koyacagimi bilmiyorum ecrin isminde takili kaldım. Anlamli hos isim olsun diyorum ama bilemedim
ikra
Nisanur hiranur elif zeynep yarenazra miray bunlar hep yakinlarda olunca istediğim isimleri koyamiyorum. Önerilerinizi bekliyorum arkadaslar şimdiden teşekkür ederim.
Ilk söylendiğinde anlaşılır olmasına dikkat edin dedim. Yoksa sosyal hayatta ismini birine ifade ederken zorluk çekmesin çocuğunuz. Önerilerim: Ece. Ipek. Elif.

Miray veya cemre olabilir allah kolaylik versin inşallah hayirli evladin olur

Canim bence Ebrâr ismi ecrinden daha güzel.. Anlamı da çok manali bence..
Zeynep
Meryem
Gülsima
Birgül
Bunlar da aklıma gelenler güzel isimler , hayırlı evlat olsun inşAllah...

Ecrin çok zorlama geliyor kulağa. Alya koyacağım insallah bem tavsiye ederim ❤

Ilk söylendiğinde anlaşılır olmasına dikkat edin dedim. Yoksa sosyal hayatta ismini birine ifade ederken zorluk çekmesin çocuğunuz. Önerilerim: Ece. Ipek. Elif.
teşekkür ederim kızlar onerilere hep degerlendircem ecrin ismini koymak bende istemiyorum ama beyine yer etmiş bu isim anlamadim. Sogudum zaten.:)

ikra
Canım Allah izin verirse 2. Kizim olacak yakında eşimle isim konusun da ikilemde kaldık o yüzden 2 ismi olacak Amine ismini ben vereceğim Hafsa ismini eşim :)

İlk kızımın ismi Hifa Nur onu da esimin çok sevdiği bir arkadaşımız vermişti :)

ikra
Bende hayırlı ile gelecek hafta doğumum var. Çok düşündük.Ece koyduk kızımızın ismini.

ikra
Benim favorilerim aysezûmra eslinzeynep

eliflavin

eslem

naz

züleyha

ahsen

şimdilik bukadar not.ben 2isimden yanayim

Canım Allah izin verirse 2. Kizim olacak yakında eşimle isim konusun da ikilemde kaldık o yüzden 2 ismi olacak Amine ismini ben vereceğim Hafsa ismini eşim :)

İlk kızımın ismi Hifa Nur onu da esimin çok sevdiği bir arkadaşımız vermişti :)
Amine de çok düşündüm kuzum esime danisayim degerlendircemcanim

Back
X