kızıma hediye

irem4605

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
7
1
1
33
Selam hanimlar kizim ayin 10 nun da 6 yaşına giriyor hediye konusunda hic bi fikrim yok fikir veririseniz sevinirm

ne sever kiziniz
bisiklet paten taki kupe toka kiyafet kitap defter herhangi bir istedigi bisey hiç yokmu

Sen annesi olarak daha iyi bilirsin. Nelerden hoşlanır , neleri sever. Buna rağmen hiç bir fikrin yoksa en azından alacağın hediye çocuğun gelişimine katkı sağlayacak bir şeyler olsun. Lego mesela güzel bir seçim olabilir. Hem güzel vakit geçirir hem de hayal dünyasını ve becerilerini geliştirmesine katkı sağlar

Ben dün çiçek yolladım işyerimden kızıma:))çookkk sevindi . Çiçeklerin yenilebilir kek şeklinde olanları var aklıma gelen bu oldu.

:anne:Istedigi cok sey var aslinda ama ben farkli bisey olsun istiyorum onun aklina gelmeyen bisey :)

Benimde iki kizim var. Biri mayısın 12 sinde dördüne, digeri mayisin 16sinda 8e girecek... Kizlarla gunu birlik yapmayi dusunuyorum. Sinamaya ,top havuzuna, disarda yemek, dondurma keyfi yapip, cesaretimi topliya bilirsem bir pastanede bir dilim pastanin ustune mum koyup iyki dogdun suprizi yapmak istiyorum .. Birer elbise veya oyuncak alirim paketleyip veririm.. Ah insallah nasip olursa yaparim.. Bu ayın 13 veya 14 de tam ortalama iyi oluyor hafta sonu ..

Benimde iki kizim var. Biri mayısın 12 sinde dördüne, digeri mayisin 16sinda 8e girecek... Kizlarla gunu birlik yapmayi dusunuyorum. Sinamaya ,top havuzuna, disarda yemek, dondurma keyfi yapip, cesaretimi topliya bilirsem bir pastanede bir dilim pastanin ustune mum koyup iyki dogdun suprizi yapmak istiyorum .. Birer elbise veya oyuncak alirim paketleyip veririm.. Ah insallah nasip olursa yaparim.. Bu ayın 13 veya 14 de tam ortalama iyi oluyor hafta sonu ..
Cok guzel dusunmussunuz begenirler bence :):)

Bence Legonun böyle kız çocukları için şatoları barbie evleri var çok güzel mutfak filan yapıyosun bence eğlenceli olabilir :anne: ayyy benimde çocukluk günlerim aklıma geldi :KK73:

Back
X