Doğuma Hazırlık kızıma isim arıyorum..çok az kaldı bebek diye doğcak bulamazsam...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

BugdayTanesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
449
2
0
Diğer
merhaba arkadaşlar.32 haftalık hamileyim ve daha isim bulamadım kızıma.şu an nehir ve ece isimleri eşimin gündeminde.sizce hangisi daha iyi?yada önereceğiniz başka isimler var mı????????

vallah ALLAH kolaylik versin canim. ben daha 22. haftadayim ve isim aramaktan isin icinden bi cikamadim. okadar cok güzel isimler varki cok zor.
ALLAH saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah. kolay gelsin )))

Ece güzel ama Ecem daha güzel

ada,ırmak,pırıl,melodi,öykü,ezgi,gökşen,neslişah,yaprak,ecemnaz,tuana,buğlem,yezda,eslem,asel,izlen,iklim,hazan,begüm,bade,buket,

bende başlarda ecem diye düşünmüştüm ama sahiplenme ekinden dolayı eşim istemedi ama sen düşünebilirsin

Bu seçeneklerin arasında Nehir çok daha hoş duruyor .

Beni önerebileceklerim ise : Irmak , Asya , Öykü , Ahsen

Son düzenleme:
Ece de Nehir de çok güzel isimler.. Ama ben Ece'yi tercih ederdim açıkçası..

Bunlar dışında sana önerebileceğim isimler..

Buğlem

Yaren

Elif

Ezgi

Tuana

Bir de küçük bir tavsiyem daha olacak size.. İsim koyulurken harflerin insan hayatına etkisini unutmamalıyız..

Örnek veriyorum. İsim içerisinde Z harfi olan insanların hayat mücadelesi vardır, U harfi para, zenginlik, rahatlık getirir, isimlerin sonunda bulunan HAN kelimesi de ya da isim içerisinde bulunan HAN kelimesi de zorluk getirir.

bence de nehir
hatta ben ilerde kızım olursa düşünüyorum

karin diye bi isim duymuştum anlamını bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…