Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum... Hala Bulamadım :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sevde ismini yıllardır çok beğenirim, ne kadar kibar ve hoş. Rabbim bana kız nasip ederse kesinlikle sevde olcak

Ben sevde adını isim hiç duymamıştım kız bebeğim olacağı zaman internetten sahabe kadın isimleri diye aratırken rastladım çok farklı geldi banada çok kibar ve hoş geldi o an. Sonra çevremdekilere söylediğimde kimseden hiç duymadığını beyenmediğini dile getirdiler öyle olunca insan bi negatifleşiyor. O yüzden çevremde tanıdık insanlara sormak pek iyi değilmiş Kafamı karıştırdılar şu sıralar sevde veya sena isimleri arasında gidip geliyorum bir yandan yine isim araştırmaya devam ediyorum. Allah sanada kız nasip eder inşallah canım :)

Sevde ismini soylenis olarak begenmiyorum
Sare güzel ama bu aralar fazla çok kullanıldı
Nehir , ela , öykü isimleri hosuma gidenlerden

Ayse Sultan :) Aysemv ,Ayyücev,Aysima ,Berrin, Bikem, Burçak, Çişil Çimen, Doğa Derin... mihrimah bunlar çok hoşuma giden isimler...

Aslında Sevde veya Sena arasında gidip geliyorum eşimle ortak kararımız . Ama baya bi ben kararsızım biranönce bulmak karar vermek istiyorum. Sence hangisi yada ikisi de hoş gelmiyor mu
Sevde yi bende düşünmüştüm ama eşim istememişti bence cok hoş

Sevde ismini soylenis olarak begenmiyorum
Sare güzel ama bu aralar fazla çok kullanıldı
Nehir , ela , öykü isimleri hosuma gidenlerden

Elanur düşündüm bir ara gel gitler yaşıyor insan bu isimler konusunda :) Nehir yeğenimin ismi bende çok beğenıyorum hatta biz koymuştuk o zamanlar :)

:) Sena kulağa hoş geliyor ortada bir isim gibi düşündüklerim arasında ilk sıralarda yer alıyor sena ismi de işte kararsız olunca böyle arayış içinde oluyor insan :)

ben de kızıma isim arıyorum :) Miray, Duru, Yasemin şuan aklımızdaki isimler. Sence hangisi, anketime katılmışmıydın?

Iki oglum var Allah nasiip ederse bi tane daha dusunuyorum gene Allah nasip ederse bir kizim olursa adino ferah koyacagim ona her seslendigimde ferahligi rahatligi animsayacagim belku basina bir isin daha bulabilirim.

Iki oglum var Allah nasiip ederse bi tane daha dusunuyorum gene Allah nasip ederse bir kizim olursa adino ferah koyacagim ona her seslendigimde ferahligi rahatligi animsayacagim belku basina bir isin daha bulabilirim.

Çocuklarını Allah bağışlasın inşallah birde kızın olur istediğin gibi :) Anlamıyla bağdaştırınca kulağa hoş geliyor.

Benim eşim istiyor ben sundum sevde ismini ilk başta onun da hoşuna gitti ama sonradan başka isimleri de düşünmeye başlayınca kafa karıştı :)
oluyor öyle canim bizde son 1 ay kala kesin kararimizi vermistik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…