- 21 Kasım 2015
- 55
- 15
- 38
- 37
- Konu Sahibi fatos____2019
-
allah kurtarsın canım . duru ve beren çok güzel isimler klasik olarakta zeynep çok güzel isim bence
nisan,masal var elçin, mira
Aslında Sevde veya Sena arasında gidip geliyorum eşimle ortak kararımız . Ama baya bi ben kararsızım biranönce bulmak karar vermek istiyorum. Sence hangisi yada ikisi de hoş gelmiyor mu
sevde ismini yıllardır çok beğenirim, ne kadar kibar ve hoş. Rabbim bana kız nasip ederse kesinlikle sevde olcak
Amin teşekkür ederim :)Sevde ismi çok hoş. Çok kibar. Allah bağışlasın..
Aslında Sevde veya Sena arasında gidip geliyorum eşimle ortak kararımız . Ama baya bi ben kararsızım biranönce bulmak karar vermek istiyorum. Sence hangisi yada ikisi de hoş gelmiyor mu
Sevde yi bende düşünmüştüm ama eşim istememişti bence cok hoşAslında Sevde veya Sena arasında gidip geliyorum eşimle ortak kararımız . Ama baya bi ben kararsızım biranönce bulmak karar vermek istiyorum. Sence hangisi yada ikisi de hoş gelmiyor mu
Sevde ismini soylenis olarak begenmiyorum
Sare güzel ama bu aralar fazla çok kullanıldı
Nehir , ela , öykü isimleri hosuma gidenlerden
Sevde yi bende düşünmüştüm ama eşim istememişti bence cok hoş
:) Sena kulağa hoş geliyor ortada bir isim gibi düşündüklerim arasında ilk sıralarda yer alıyor sena ismi de işte kararsız olunca böyle arayış içinde oluyor insan :)merhaba bence Sena
:) Sena kulağa hoş geliyor ortada bir isim gibi düşündüklerim arasında ilk sıralarda yer alıyor sena ismi de işte kararsız olunca böyle arayış içinde oluyor insan :)
ben de kızıma isim arıyorum :) Miray, Duru, Yasemin şuan aklımızdaki isimler. Sence hangisi, anketime katılmışmıydın?
Yok katılmadım zaten yeni üye oldum sayılır :) Şimdi cevap veriyim bence Duru güzel bir isim Miray ismi de güzel öncelik duru bence :)
:) Teşekkür ederim, Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Iki oglum var Allah nasiip ederse bi tane daha dusunuyorum gene Allah nasip ederse bir kizim olursa adino ferah koyacagim ona her seslendigimde ferahligi rahatligi animsayacagim belku basina bir isin daha bulabilirim.
oluyor öyle canim bizde son 1 ay kala kesin kararimizi vermistik :)Benim eşim istiyor ben sundum sevde ismini ilk başta onun da hoşuna gitti ama sonradan başka isimleri de düşünmeye başlayınca kafa karıştı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?