Çok güzelmiş Gökçe Beril, adı gibi güzel bir hayatı olsun inşallahGökçe Beril kızımın adıbiz çok severek koyduk hem anlamı hem söylenişiyle. İki ismi de ayrı ayrı önerebilirim. Umay da beğendiğim bir isimdi, eşim sevememişti.
Umay çok güzel bir isim. Kulağa hoş geliyor. Sağlıkla gelsin kızınızKızlar merhaba, 15 haftalık hamileyim. Kızım olacağını öğrendimİsim konusunda kararsız kaldık. Eşim Umay istiyor. Sizce nasıl? Yanına ikinci bir isim ne konulabilir? Ya da beğendiğiniz kız isimleri varsa paylaşır mısınız?
Ay ben Umay istiyordum kızım olsaydı hatta Umay Meyra mı koysam diye bile düşündüm ikisi de anlam olarak güzel Bi isim çok sevmiştim ama 2 sinde de oglum oldu nasip olmadı Umay ismi bence güzel yanına bir isim daha eklenebilir kısa bir isim oldugu için bu yönde avantajlıKızlar merhaba, 15 haftalık hamileyim. Kızım olacağını öğrendimİsim konusunda kararsız kaldık. Eşim Umay istiyor. Sizce nasıl? Yanına ikinci bir isim ne konulabilir? Ya da beğendiğiniz kız isimleri varsa paylaşır mısınız?
Umay tek başına çok güzel zaten,başka isim aramanıza bile gerek yok.Sağlikla gelsin inşallahKızlar merhaba, 15 haftalık hamileyim. Kızım olacağını öğrendimİsim konusunda kararsız kaldık. Eşim Umay istiyor. Sizce nasıl? Yanına ikinci bir isim ne konulabilir? Ya da beğendiğiniz kız isimleri varsa paylaşır mısınız?
Teşekkür ederim cevabınız içinUmay ismini ilk duyduğumda çok beğenmiştim. Görümcem kızının adını Elif Umay koydu.
Amiiin inşallah çok teşekkür ederimUmay çok güzel bir isim. Kulağa hoş geliyor. Sağlıkla gelsin kızınız
Allah yavrularınızı size bağışlasın inşallahAy ben Umay istiyordum kızım olsaydı hatta Umay Meyra mı koysam diye bile düşündüm ikisi de anlam olarak güzel Bi isim çok sevmiştim ama 2 sinde de oglum oldu nasip olmadı Umay ismi bence güzel yanına bir isim daha eklenebilir kısa bir isim oldugu için bu yönde avantajlı
Ay gerçekten öyle mi diyorsunuz yaaUmay tek başına çok güzel zaten,başka isim aramanıza bile gerek yok.Sağlikla gelsin inşallah.
Adımdan anlaşıldığı gibi birgün kızım olursa Zümra Nil koyacağımKızlar merhaba, 15 haftalık hamileyim. Kızım olacağını öğrendimİsim konusunda kararsız kaldık. Eşim Umay istiyor. Sizce nasıl? Yanına ikinci bir isim ne konulabilir? Ya da beğendiğiniz kız isimleri varsa paylaşır mısınız?
Çok teşekkür ederim aminnn inşallahUmay Lina var çevremde, anlamlarını hiç bilmiyorum ama hep Umay diyoruz Lina biraz yancı :) Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
İnşallah Allah gönlünüze göre versinAdımdan anlaşıldığı gibi birgün kızım olursa Zümra Nil koyacağımUmay da güzel ama yanına bir isim olmalı bence
Ama internette görmüştüm de dini yönden pek sıcak bakılmıyor galiba Umay ismine isim önemli bı konu bence anlam olarak iyice araştırın isimleri 16 haftadaymissiniz daha erken ne isimler çıkacaktır karşınızaİnşallah Allah gönlünüze göre versinevet yanına bir isim bulabilirim umarım
Evet ben de o yönde şeyler okudum internette o yüzden de kararsız kaldımAma internette görmüştüm de dini yönden pek sıcak bakılmıyor galiba Umay ismine isim önemli bı konu bence anlam olarak iyice araştırın isimleri 16 haftadaymissiniz daha erken ne isimler çıkacaktır karşınıza
Çok üzüldüm basınız sağolsunEvet ben de o yönde şeyler okudum internette o yüzden de kararsız kaldımİlk bebeğimde de ismi bir türlü bulamamıştık, erken doğum yaptım apar topar hastanede isim koyduk. Sonrasında bebeğimi kaybettim O yüzden bu hamileliğimde bir an önce ismini koymak istiyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?