Doğuma Hazırlık kızıma isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızım için isim arıyorum

• Ankete Katılan
    5

kedi67

anne adayı :)
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
30
-1
36
Antalya
nisa su
mihrap
ecrin su
dua su
su mihrap

hangisi daha hoş bunun dışında dini güzel isim varsa yazarmısınız?

nisa su
mihrap
ecrin su
dua su
su mihrap

hangisi daha hoş bunun dışında dini güzel isim varsa yazarmısınız?

ebrar: 1. Hayır sahipleri. 2. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar
nurefşan: Aydınlık veren, ortalığı ışık içinde bırakan. Nur ve efşan kelimelerinden birleşik isim.
hüma: insanlara mutluluk getireceğine inanılan kuş,mutluluk,Fatih Sultan Mehmetin annesinin ismi

benim en beğendiklerim canımm
rabbim nasip ederse bi kızım olursa adını hüma koyucamm rüyamda gördümm çok güzel bence

ebrar: 1. Hayır sahipleri. 2. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar
nurefşan: Aydınlık veren, ortalığı ışık içinde bırakan. Nur ve efşan kelimelerinden birleşik isim.
hüma: insanlara mutluluk getireceğine inanılan kuş,mutluluk,Fatih Sultan Mehmetin annesinin ismi

benim en beğendiklerim canımm
rabbim nasip ederse bi kızım olursa adını hüma koyucamm rüyamda gördümm çok güzel bence

teşekkür ederim benimde rüyamda gördüğüm 2 isim vardı ama eşim beğenmedi sanırım biri bilge su diğeride derin su idi ama baklaım bu anketekilerde karar kıldık ama hayırlısı

rüyanda gördüysen koymak iidir cnm..
ebrar ismini bende koymayı çok istiyorum..
bu isimlerin içinde ecrin kulaga çok hoş gelen isimlerden...

rüyanda gördüysen koymak iidir cnm..
ebrar ismini bende koymayı çok istiyorum..
bu isimlerin içinde ecrin kulaga çok hoş gelen isimlerden...

yorum için teşekkür ederim eşimi ikna edebilirsem derin su çok hoşuma gitti rüyamda söylendiğinde bakalım ikna etmeye çalışıcam ecrin evet çok hoş

mihrap çok güzelmiş ilk defa duydum söylemeside kulağa gelişide çok güzelmiş anlamına da baktım oda güzelmiş sanki güçlü fikir alınan akıllı zeki gibi bir izlenim bıraktı ilk duyunca bende

hayırlısı olsun bebeğiniz sağlıklı yaşasın

mihrap çok güzelmiş ilk defa duydum söylemeside kulağa gelişide çok güzelmiş anlamına da baktım oda güzelmiş sanki güçlü fikir alınan akıllı zeki gibi bir izlenim bıraktı ilk duyunca bende

hayırlısı olsun bebeğiniz sağlıklı yaşasın

evet benimde oyle hoşuma gitti anlamı camide hocanın namaz kıldırmak için çıktığı yere deniyor mihrap anlamıda çok güzel fazlada duyulmamış bi isim sanki teşekkür ederim amin hep birlikte inşallah

neden su olmalı?dini bir boyutu yok su'yun..
mihrap isim olarak verilmesi saçma olmazmı camilerde kıble yönünü gösteren imamın durduğu yer bununla da dini bağlantıyı anlamsız buldum,ve alay konusu olmaya çok müsait bir isim..
dini isim derken bağlantıları nasıl kuruyorsunuz merak ediyorum açıkcası..
nisanur,derseniz anlarım nurlu kadın manasına gelir,
hayrünnisa derseniz anlarım hayırlı kadın
nisa su nedir?sulu kadın mı:)
ecrin bilindiği gibi değildir manası ecr-sevap demektir,
dua ismi ağır bir isimdir bence dikkat edilmeli..dua su çok anlamsız..
bence dini çok güzel isimler var.dinimizde ismin manasının güzel olması önemlidir,peygamberimiz tavsiyeleride bu yöndedir..
zeynep
hayrünnisa
gülsüm
zümra
beril
mina
benim tavsiyelerim sağlıkla alın kucağınıza..

neden su olmalı?dini bir boyutu yok su'yun..
mihrap isim olarak verilmesi saçma olmazmı camilerde kıble yönünü gösteren imamın durduğu yer bununla da dini bağlantıyı anlamsız buldum,ve alay konusu olmaya çok müsait bir isim..
dini isim derken bağlantıları nasıl kuruyorsunuz merak ediyorum açıkcası..
nisanur,derseniz anlarım nurlu kadın manasına gelir,
hayrünnisa derseniz anlarım hayırlı kadın
nisa su nedir?sulu kadın mı:)
ecrin bilindiği gibi değildir manası ecr-sevap demektir,
dua ismi ağır bir isimdir bence dikkat edilmeli..dua su çok anlamsız..
bence dini çok güzel isimler var.dinimizde ismin manasının güzel olması önemlidir,peygamberimiz tavsiyeleride bu yöndedir..
zeynep
hayrünnisa
gülsüm
zümra
beril
mina
benim tavsiyelerim sağlıkla alın kucağınıza..

teşekkür edrim yorum için ama su ismini sevdiğim için koymak istiyorum iki isimli olucak buyuzden birinin dini isim olmasını istiyorum bu arada zümra da hoş i isim anlamını yazarmısnız buraya zaten dini isimleri araştırmak için yazdım internette hep aynı şeyler var bilgi almak için

bir arkadaşım kızına hira adını koydu

mihrap ilk kez duydum isim olarak ve kulağıma hoş geldi dini boyutu ne derecedir bilemiyorum o yüzden bir şey söyleyemem

kedi amin ecmain

Back
X