Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayca_ece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2011
231
1
46
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba;:49::49::49:

Gebliğimin 29. haftasındayım ve isimle ilgili bir sıkıntım var...

Eşimi,onun ailesi ve tabikide benim ailem ECE ismini koymamızı taraftarılar...

Fakat soyisimin kısalığından kaynaklı ECE'nin yanına bir isim daha eklememiz lazım..

Bu arada küçük bir not benim ismimde AYÇA ECE fakat ben AYÇA'yı kullanmaktayım..

Tabi insan kendi ismine alışınca yanına birşey bulamıyor...

Sizden bu konuda yardım rica ediyorum....

Bakıyorum bakıyorum bişey uyduramıyorum...

Acil yardım lütfen....

:52:

:28::28::28:

hayırlı olsun allah kolay dogum nasıp etsın ECEM de koyabılırsın ECE NUR da koyabılırsın

Son düzenleme:
biz de eşimle çocuklarımıza ilk isimlerini kendi isimlerini verdik :nazar: :nazar:

"Ecem" de hoş bence....

seyhan ece
ipek ece
irem ece
beste ece
ezgi ece
melis ece
ece beren
duru ece
sinem ece

arkadaşlar ekleyebileceğiniz yada şu güzelmiş dediğiniz varmı nolur yardım edin =((

ECE isminin anlamı ne?
Başka bi isim neden düşünmüyorsunuz.
İlla ECE'nin yanına mı bi isim olacak
Çok dha güzel isimler var

ECE isminin anlamı ne?
Başka bi isim neden düşünmüyorsunuz.
İlla ECE'nin yanına mı bi isim olacak
Çok dha güzel isimler var

ece'nin anlamı kreliçe demek..
en baştada dediğim gibi ailem ECE olmasını çok istiyor.. Annesinden bir parça taşıması anlamında...
internette yaptığım araştırmada anne veya babanın isimlerinden oluşan yada aynı isimde olan çocukların hayat boyunca aralarındaki diyaloğun çok iyi olduğunu bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum...

Tabi onun dışında çevremde anne kız yada baba oğlu aynı isim veya isimlerden BirGÜL annesi GÜL kızının ismi gibi örnek kişilerde bu araştırmanın doğru olduğunu aralarında farklı bir diyaloğun olduğunu ileten 5-6 kişiyle konuşma fırsatım oldu...

En başta banada farklı gelmişti ama, araştırınca fikrim değişti...

Tabi bu arada birçok güzel isim olduğunu iletmişsin, aklına gelen birkaç ismi paylaşırsan çok sevinirim... :80::87:

ayça ve ece isimleri favorilerim arasındadır :))
ben de kendi çocuğuma kendi ismimi değil de benzer anlamlısını koyabilirim :)
ayçaya uygun alya mesela
mira, aylin, elçin, berin, berra, azra

ece'nin anlamı kreliçe demek..
en baştada dediğim gibi ailem ECE olmasını çok istiyor.. Annesinden bir parça taşıması anlamında...
internette yaptığım araştırmada anne veya babanın isimlerinden oluşan yada aynı isimde olan çocukların hayat boyunca aralarındaki diyaloğun çok iyi olduğunu bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum...

Tabi onun dışında çevremde anne kız yada baba oğlu aynı isim veya isimlerden BirGÜL annesi GÜL kızının ismi gibi örnek kişilerde bu araştırmanın doğru olduğunu aralarında farklı bir diyaloğun olduğunu ileten 5-6 kişiyle konuşma fırsatım oldu...

En başta banada farklı gelmişti ama, araştırınca fikrim değişti...

Tabi bu arada birçok güzel isim olduğunu iletmişsin, aklına gelen birkaç ismi paylaşırsan çok sevinirim... :80::87:

Bunu bilmiyordum..Bilmeden iyi bir şey yapmışız demek ki...:69:

Ayrıca soyadınız 3 harfli de olsa gayet güzel bence tek ve kısa isimler...Ece Koç diyelim..Ya da Ece Alp ...Gayet güzel geliyor kulağa....

ece nin anlamı karliçe demektir.
benimde bi kızım var 32 aylık . ismi Erva . güzel genç kız demek. Toplumda söz sahibi kadın anlamına geliyor. Ayrıca Peygamber efendimizin de halasının ismi. ben çok beğendim bu ismi :)

Back
X