Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
daha önce ECEM ismini önermiştim dikkate alınmamış olsa da:82: bu defa ECEM NAZ ismini öneriyorum..... nasıl olsa o sizin Nazlı kraliçeniz olacaktır...:49:sağlıkla bebeğinize kavuşmanızı diliyorum...:nazar:

daha önce ECEM ismini önermiştim dikkate alınmamış olsa da:82: bu defa ECEM NAZ ismini öneriyorum..... nasıl olsa o sizin Nazlı kraliçeniz olacaktır...:49:sağlıkla bebeğinize kavuşmanızı diliyorum...:nazar:

yok yanlış anlaşıldı sanırım,,, ben ece yi sade iztiyom ecem ecesu ecenaz olsun istemiyorum...daha öncede yazmıştım yanlış anlımsamıyorsam...

bi kaç seçenek sundum arasından seçme tercihiniz olsa hangidini seçerdiniz di asıl sorum =))

ben elif ece ismini çok beğeniyorum. kızım olursa da bu ismi koymayı düşünüyorum. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

canım bi katkıda bizden .. yağmur , defne dilara yakut, sinem , serpil ,:51: bide yeter veya sibel:31:

Ayça Ece merhaba :)

öncelikle bende 33 haftalık hamileyim :) Ve 2.kızım geliyor hayırlısıyla :) Ve kızımın ismini ablası koydu ECE diye :)
bizde ECE ismini çok seviyorduk ve onu kırmadık :) Büyük kızım 2 isimli ve ECE'ye de ikinci isim arıyoruz halen ve kesinleştiremedik bizde :( google isim ararken formunuzu gördüm ve hemen üye oldum bu siteye :)

birçok isim arasından özellikle eşimle ortak karar vereceğimiz için bir türlü uzlaşamadık :(

ilk kızımın adı İNCİ CEREN :)

ECE ye düşündüğümüz isimlerde bize sıcak gelen isimlerde şöyle :)

AYLİN ECE (bu sıralar sıcak geliyor bu isim :)
İPEK ECE :) (eşim pek sıcak bakmıyor ama :(
EZGİ ECE :) ( eşim istiyor ama ben karar veremiyorum :)

şu anda AYLİN ECE üzerinde duruyoruz gibi ama kesinleştiremedik :)

sizinle aynı isim konusunda düşündüğümüz için size yazmak istedim... kızınız sağlıkla sağlıcakla gelsin dünyaya :) fikir alışverişinde bulunmak dileğiyle :)

Allah kucagına almayı nasip etsin arkadasım ama ipek ece tor,yada diğerleri kulağa cok hos gelmıyor sesli söyleyince boyle marş gibi oluyor daha uyumlu bişey aramayı denedim ama bulamıyorum :(

ipek ece ağırlıkta sanırım...

ayça & emrah

karışımından bişey çıkmazmı ??

inşalllah sağlıklı sıhhatlı bi şekilde kucağınıza alırsınız (darısı başıma ) bizimde bi kızımız olcak ismi bellirledik bile BERİL düşünüyoruz ama tabıkı nufus cuzdanına yazılıncaya kadar kesin değil.

eşinizin ve sizin isminden karışık olrak ARYA ismini çıkardım.ARYA ECE TOR hoş gelıyo kulağa.magazini takip edermisiniz bilmem ama Ozan Doğulunun kıznın adı Arya.
Aryanın anlamıda Opera eserinde solistlerden birinin orkestra eşliğinde söylediği,kendiiçinde bütünlüğü olan şarkı. Denizciliktede kullanılan bir terim. Hind. Avrupa kültüründe soylu anlamında kullanılıyor.

AYÇA ECE :)

doğum yaptınmı acaba ?

merak ettim ne isim koydun prensese ?

ben halen bulamadım da :(

ECE ismine yakışan 2.isim :(

Son düzenleme:
Back
X