Kızıma isim arıyorum

Sizce hangi isim daha güzel??

• Ankete Katılan
    131

duygu7785

Hayallerimin tek sahibi
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
1.449
0
356
40
İstanbul
Ekim de Allahın izniyle bi kızım olucak ve ben ona hala bi isim bulamadım Aslında buluyorum ama babamız beğenmiyo birazda benim kararsızlığımla birleşince isim bulmak daha da zor oluyo Bulduğum isimler

Beren : Güçlü, kuvvetli
Benan : Parmak uçları
Nihal :ince ve düzgün vücutlu sevgili - taze, düzgün sürgün, fidan
Şuan nihal ağır basıyo Sizinde önerilerinizi almak istedim Farklı isimlerde önerirseniz sevinirim

ben şimal ismini çok beğeniyorum yada mina... :70: sizin isim koyduğunuzu görmemişim pardon :) Beren güzel sizin seçeneklerinizden :)
hayırlı sağlıklı bir evladınız olması dileğimle..

Son düzenleme:
duyguuuuuuuu bakıyorum "eda" listeden bile çıkmış gözden uzak olunca gönülden de uzak olduk:59: pek yakışmıştı kuzuna halbuse :4:
illa bu 3 seçenekten birini söylemek gerekirse benceeeeeeeee "beren" tatlım :71:

nihal ismini bende begeniyorum kızıma da koymak isterdim ama ailede var bir nihal...bizim gelinde haziranda dogum yaptı kızına hüma ismini koydular onu da cok begeniyorum

bence beren,
favori isimlerimdendi ama babamız istemedi.

beren ismi cok guzel eger kizim olsaydi favarilerimdendi ama yabanci ulkede oldugum icin once eltimin kizlarina soruyorum onlarda boyle derler deyince vazgeciyorum ama cok guzel bisim birde beril ismi ismi cok guzel.ogluma uygun ariyorum bende.bekir oglumun ismi galiba buda berkay olacak:emir_bebek:

cnm bende yurt disindayim adim ceylan ama burdakiler bana culen diyorr cook komigime gidiyor:1:

nihal ismini bende begeniyorum kızıma da koymak isterdim ama ailede var bir nihal...bizim gelinde haziranda dogum yaptı kızına hüma ismini koydular onu da cok begeniyorum

bence beren,
favori isimlerimdendi ama babamız istemedi.

bence de beren cnm aralarindan en guzeli :71:
Teşekkür ederim kızlarrrr :29::71:
duyguuuuuuuu bakıyorum "eda" listeden bile çıkmış gözden uzak olunca gönülden de uzak olduk:59: pek yakışmıştı kuzuna halbuse :4:
illa bu 3 seçenekten birini söylemek gerekirse benceeeeeeeee "beren" tatlım :71:
Ayyyy şekerim ne biliyosun eda dan vazgeçtiğimi belki onun yanına bi isim arıyorumdur :34:

Bende Nihal ismini hiç sevmiyorum
Beren ismide son zamanlarda arttı.
Bence başka isimlerde düşünün derim.

ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin....
berenin manasını ben başka biliyordum ...
sadece berr allahın sıfatlarından güçlü ve kuvvetliyi simgeler...beren kuzu demek ....:34:

Back
X