Doğuma Hazırlık Kızıma İsim Arıyorum..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

safek

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
5
0
16
İstanbul
7 ay bitti allahın izniyle 8. ayımın içindeyim aslında 1,5 aydan fazla var ama suyum azaldığı için her an herşey olabilir biz en iyisini düşünmeye çalışıyoruz ve kızımız ansızın çıkıp gelirse ismi belli olsun istiyoruz. :)

7 ay bitti allahın izniyle 8. ayımın içindeyim aslında 1,5 aydan fazla var ama suyum azaldığı için her an herşey olabilir biz en iyisini düşünmeye çalışıyoruz ve kızımız ansızın çıkıp gelirse ismi belli olsun istiyoruz. :)

Yani isim önerisi vb. mi istiyorsun? :44:

evet evet öneri istiyorum. şimdi isimler hep aynı ne bileyim son moda bişey değil de aradığımız daha çok kulağa hoş gelen anlamlı bi isim.

zeynep
nur deniz
naz
cansın
duru
derin
nazenin (anlamı çok güzel)
nisa
nisan
hilal
alinda
dila
dilay
dilara

zeynep
nur deniz
naz
cansın
duru
derin
nazenin (anlamı çok güzel)
nisa
nisan
hilal
alinda
dila
dilay
dilara

yaa bak cidden hoşuma gitti anlamı da çok hoş teşekkür ederim :)

ne demek :) en yakın arkadaşımın adı, gelicek tatlı bebeğin de inşallah onun gibi hayırlı, sağlıklı bir evlat olur, ailenize bereket, mutluluk getirir diyeyim inşallah :)

AHUNİSA: Çok güzel kadın

BADE: Aşk, kutsal sevgi

BENGİSU: Ölümsüzlük suyu

ZÜMRA: Akıllı, çabuk kavrayan kadın

ne demek :) en yakın arkadaşımın adı, gelicek tatlı bebeğin de inşallah onun gibi hayırlı, sağlıklı bir evlat olur, ailenize bereket, mutluluk getirir diyeyim inşallah :)

inşallah ya çok sağol, güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim. allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

biraz önce eşimle isimler konusunda mesajlaştık da bir kaç seçenek içinden üçünü seçti. sizce bunlardan hangisi?
BERRA-doğru sözlü,hayır işleyen SARE-saf,temiz MEYRA-parıldayan ışık

hira-
efsa
ikra-
duru
derin
defne

ikinci bir isim koymak istiyorsanız nil ile kombinlenebilir.

sağlıkla kucağınıza alın inşallah.:nazar:

ikra , nisa ve ecrin isimlerini beğeniyorum ben fikir olsun :34:

nur benim çok hosuma gidiyor ya yanına baska isim de olabilir. nisanur gibi..

Back
X