Doğuma Hazırlık Kizima isim bulalim ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay ay kız çocuğu çok severim

ırmak -idilnehir -toprak - Cansu -Dora -Beren -beril- hazelpelin bunlar düşündüğüm isimler benim.
iki isim yanyanada seviyorum.

Asel arapçada bal demek
Baba tarafım arap, babaannem asel diye severdi beni.
Uydurmayayım da osmanlıca da yada farsça da egri bacaklı şey anlamına geliyordu galiba,bal anlamı da var biliyorum ama yine de ben bi soğudum.Isim anlamı konusuna takığım da birazYoksa çok hoş söylenişi falan da

Ben kızım olursa ya ahenk koyucam ya da liyana , belki adas olurlar :)

Ben anlamida cennetteki dort irmaktan birinin anlami diye biliyodum :)

Hangi kaynakta geciyor?
Internet deme ama.

Ayrica arkadaslar yeter artik cocuklariniza sare ismini koymayin. Cevremde en az 6 sare var tamami bu sene dogdu. Digerlerini saymiyorum bile. Kime sorsam "sare koyduk". Tamam guzeldir begenmissinizdir de artik b.ku cikti. Bundan 2 sene onceye kadar neredeydi bu isim? Artik sare duyunca daral basiyor. Yapmayin etmeyin...

Aynen yaa
Artık Yenidoğan kız bebeklerin isimlerini merak etmemize gerek kalmamış hemen hemen hepsi Sare..
Çok seviyoruz biri bişey yaparsa aynısını yapmayı
Yanlış anlaşılmakta istemiyorum yani isim çok güzel ama çoook var

Hep bir kızım olursa adını Defne koyacağım derdim. Oldu çok şükür ve koydum :)

Ben anlamida cennetteki dort irmaktan birinin anlami diye biliyodum :)
Biliyorum bal anlamı da var ama eğri bacaklı şey anlamı da var.Biraz benim takıntım da olabilir

Eylül hoş bence söyledikleriniz arasından benim oyum Eylüle :)

Hep bir kızım olursa adını Defne koyacağım derdim. Oldu çok şükür ve koydum :)

Ben kucuklugumden beri masal koyucam derdim her sevgilim sorardi masal derdim onlarda masal diye hayalini kurardi esim benim onceden arkadasimdi oda bilirdi bunu onunla sevgilj olunca ona daha farkli bi gozle baktim o hep masal derken bi farkli olurdu bende masal koymaktan vazgectim sen herkesin hayalini kurdugu kizin babasi olma derdim oda cok mutlu olurdu onun icin hayalimden vazgecmistim :) eylul ismi evet guzel ama acaba okul zamaninda arkadaslarinin isimleri farkli olucak diye sknti yaparmi kizim artik hersey ayri ayri seyler uyduruyolar

Niye banal onu anlamadım benim kızımın adı da eylül ve gayet modern hatta biz ona eylüş bal kız diyoruz çok da tatlı oluyor

Ben çok kafa patlattım bir yıl önce bu konuda eşimde hiç bir şeyi beğenmez zorla bi isim seçtik Nil sare kızımın adı Nil sare- güldehan- gülhande arasında kalmıştım eşimden sadece Nil sare yi beğendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…