- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
eylül ne zaman banel oldu yaaa kızım olursa eylül koyacaktııımm[/QUOTE
Acaba eylule geri mi donmeliyim ruyamda bile eylul diye kosmustum pesinden ben basindan beri hissetmistim kiz oldugunu tabi dun aksam ogrendik :)
Uydurmayayım da osmanlıca da yada farsça da egri bacaklı şey anlamına geliyordu galiba,bal anlamı da var biliyorum ama yine de ben bi soğudum.Isim anlamı konusuna takığım da birazAsel arapçada bal demek
Baba tarafım arap, babaannem asel diye severdi beni.
Ben anlamida cennetteki dort irmaktan birinin anlami diye biliyodum :)
Komik mi? Ben begendim fikrinide sormadimOğlana da tafra mı koyacaksınız
Konu sahibi eylül dışındakileri beğenmedim ben de. Belki asel olabilir çok zorda kalırsam ama diğerleri ı ıh...
Benim bir oglum bir kizim olcak afra koycam kizimin adini
Aynen yaaHangi kaynakta geciyor?
Internet deme ama.
Ayrica arkadaslar yeter artik cocuklariniza sare ismini koymayin. Cevremde en az 6 sare var tamami bu sene dogdu. Digerlerini saymiyorum bile. Kime sorsam "sare koyduk". Tamam guzeldir begenmissinizdir de artik b.ku cikti. Bundan 2 sene onceye kadar neredeydi bu isim? Artik sare duyunca daral basiyor. Yapmayin etmeyin...
Biliyorum bal anlamı da var ama eğri bacaklı şey anlamı da var.Biraz benim takıntım da olabilirBen anlamida cennetteki dort irmaktan birinin anlami diye biliyodum :)
Hep bir kızım olursa adını Defne koyacağım derdim. Oldu çok şükür ve koydum :)
Hazan koy:)))Eylule geri döndüm gibi bide hazan hosuma gidiyo insirahin anlami ne :)
Eylule geri döndüm gibi bide hazan hosuma gidiyo insirahin anlami ne :)
Niye banal onu anlamadım benim kızımın adı da eylül ve gayet modern hatta biz ona eylüş bal kız diyoruz çok da tatlı oluyorMerhaba kizlar 14 haftalik hamileyim kizim olucagini ogrendik ogrendigimizden beri bi isim telasina kapildik birini bulunca digeri kafamizi karistiriyo suana kadar bulduklarimiz hazan, esila, asel, azra bi ara eylul koymayi dusundum esimle eylul ayinda evlendigimiz icin ama sonra herkesin banel demesiyle kafamiz yine karisti :) eski konularda isim konularini cok buldum ama cok eski zaman oldugu icin pek begenemedim sizin kizinizin adi ne veya olsa ne koyardiniz yardim eder misiniz bize esimle bekliyoruz
Hazan koy:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?