Doğuma Hazırlık kızıma isim bulamıyorum.. yardım lütfen....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

JASPE

İki kız annesi :)
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.602
31
363
arkadaşlar merhaba,

25 haftalık hamileyim.. hala kızıma isim bulamadık. birkaç alternatif var, mesela Bilge Ceren veya Öykü Ceren, Irmak Naz gibi. Bu isimler sizce nasıl? Ayrıca siz de fikir verir misiniz? Çift isimli olsun istiyoruz ayrıca. Anlamı da güzel olsun dedik ama.. çooookkk kararsızım.
fisfisfis

arkadaşlar merhaba,

25 haftalık hamileyim.. hala kızıma isim bulamadık. birkaç alternatif var, mesela Bilge Ceren veya Öykü Ceren, Irmak Naz gibi. Bu isimler sizce nasıl? Ayrıca siz de fikir verir misiniz? Çift isimli olsun istiyoruz ayrıca. Anlamı da güzel olsun dedik ama.. çooookkk kararsızım.
fisfisfis

BEN ÇOCUĞA HERZAMAN TEK İSİM VERME TARAFTARIYIMM
NEHİR
IRMAK
İREM
PELİN
CEREN
ÖYKÜ
EYLÜL
AZRA BU İSİMLER BENCE ÇOK GÜZEL

slm bende 27 haftalık hamıleyım ama bebegım kendını bı turlu göstermedı cok utangac galıba:)) bende bı kactane anlamı gos olan ısımler var
Alanur Tuana Ecrın Efsa Nisanur Azra kayra

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.. BENİM GÖNLÜM IRMAK OLMASINDAN YANA AMA EŞİM DE BİLGE VE ÖYKÜ İSİMLERİNİ BEĞENİYOR. ÇOK KARARSIZIM ÇOK...

ßende bı turlu karar veremedım Kızımın adı Denız bennu Dun bı ısım buLdum Berrın ve begendım.. Ama bıde ılk ısım lazım bana Ceren Cemre De Dusunuyorum Nehır Berrın denız bennu ıle uyumlu:)

Jaspecim madem ki eşinin ve senin ayrı isim düşünceniz var ikinizin de istediği ismi koyup olayı çözün derim. Meselâ IRMAK BİLGE ya da ÖYKÜ IRMAK gibi...Şimdiden hayırlı doğumlar sana:)))

benim kizim 20 gunluk teyzeleri adini ASYA koyduk dunyanin en cok insan yasayan ve en buyuk kitasinin adi olsun istedik eh nede olsa Turkuz asya kokenliyiz diye ayrica DERIN NISAN EYLUL ILGAZ GAMZE ELA da fena degil

arkadaşlar merhaba,

fisfisfis
canım bende en sevdiğim isimleri yazıyım sana umarım seninde hoşuna gider
leman
derin su
bilge su
zeynep
ceyda
deren

canım hayırlı olsun bebeğin benim hoşuma gidenler
nil,naz,ela,eysu,asude,öyküm,hayrunisa,nisa,evra............
bende ecrin koyacağım...

Back
X