Doğuma Hazırlık kızıma isim bulamıyorum.. yardım lütfen....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende hamileyim ama cinsiyeti belli degil guzelim. benim hep aklimde isim MELEK ti.......
kiz olursa Alahin izniyle Melek koymak istiyorum.
mesela sende oyku melek koybilirsin..............

kızlar benimde bir kızım olucak. ve Allah nasip ederse adı BEREN olucak... Anlamı güzel yüzlü, melek yüzlü demek diğer bir anlamı da güçlü, kuvvetli demek

bende üçüz bekliyorum nasipse banada yardım edin iki erkek bı kız uyumlu olmasını istiyos ama bilmiyorum hayırlısı eşim yavuz sultan selim diyor ama ben istemiyorum tabii zate kendi ismi yavuz selim

erkekler Emre Ege ( veya Efe) kız da Cemre olabilir mesela.

bende bir gün Allah nasip ederse bir evladım olursa vede kız olursa Gülara Naz koyacağım ismini

yaa anlamı belki güzel olabilr de ben bu ecrin ismini tutmadım yaaa, bence kulağa hiç hoş gelmiyor, bu senenin modası ecrin heralde, bence soruyu soran arkadaşımızın aklı iyice allak bullak oldu, çok seçenek sunulmuş..

modaya uymak istersen erkeklerde ege ve efe,kızlarda ise ecrin pek populer... tatlicadiarzu
nie herkes aynı isimleri ısrarla koymak istiyor acaba belli dönemlerde anlamak mümkün değil ..

çok eski bir konu ama... yine de yazmak istedim. kızım 3 yaşında şu an.. ve hala isim düşünüyoruz dermişim :)))
:52:
şaka bir yana kızımın adı Öykü Ceren.... Ellerinizden öper teyzeleri. :31:

çok eski bir konu ama... yine de yazmak istedim. kızım 3 yaşında şu an.. ve hala isim düşünüyoruz dermişim :)))
:52:
şaka bir yana kızımın adı Öykü Ceren.... Ellerinizden öper teyzeleri. :31:

:60::60:espiri güzelmiş

Allah bağışlasın bulduğunuz yani koyduğunuz isimde çok güzel :1: :nazar:

Back
X