Doğuma Hazırlık kızıma isim bulamıyorum:(((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bezellem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
66
0
96
Eskişehir
en ve eşim EYLÜL ismini çok beğeniyoruz,ama nasipse bebeğimiz martta doğacak.sizce martta doğan bebeğe eylül ismini koymak tuhaf mı olur? olmaz diyin lütfen :)))) koymak istiyoruz ama kafam karıştı....YARDIM lütfen:)

bade
başak
ırmak
berin
duru
alya
gülce
ipek
belemir
doğa
gülfem
gülce
bade lal
nilda
asya

bide bunları düüşündüm eylül olmazsa hangisi olmalı sizce?:74:

en ve eşim EYLÜL ismini çok beğeniyoruz,ama nasipse bebeğimiz martta doğacak.sizce martta doğan bebeğe eylül ismini koymak tuhaf mı olur? olmaz diyin lütfen :)))) koymak istiyoruz ama kafam karıştı....YARDIM lütfen:)

bade
başak
ırmak
berin
duru
alya
gülce
ipek
belemir
doğa
gülfem
gülce
bade lal
nilda
asya

asya cok guzel bence. ama sectigin isimlerin hepsi cok guzel, tebrik ederim..

bence hepsi çok güzeller, evet eylül koyma ya, ne alaka? Hem bir sürü güzel isim bulmuşsun. Ben en çok İpek'i sevdim çünkü ileride bir kızım olursa koymak istediğim isimlerden biri bu. Ayrıca Nilda ve Asya da güzel.İrem nefis nefis. Bunca güzel isim arasında koç kızına hüzünlü isim koyma.Balık olacaksa bile koyma:)) Tabi bu benim fikrim, en güzelini yine sen bilirsin.

İçlerinden ırmak, duru ve ipek isimlerini çok beğendim canım. Önerebileceğim iki isim daha var benim çook hoşuma gidiyor berrak ve deva:69:

bade şarap demek
irem yalancı cennet bahçesi demek
başakla çok dalga geçerler malum kötü bi isim bence
gülce ve berin güzel
ece, elçin , aylin nasıl?

ilk başta kızımın ismi olan duru'yu tavsiye edicem :)

sonra ırmak ve ipek beğendiklerim.

bade
başak
ırmak
berin
duru
alya
gülce
ipek
belemir
doğa
gülfem
gülce
bade lal
nilda
asya

Bence eylul cok guzel...romantik bir isim ...duru ve asya da guzel...asya yida severim filimden dolayi...

Back
X