• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızıma isim bulamıyorum

hangisi güzel

• gökçe

OY: 7 20,0%
  • zeren

OY: 0 0,0%
  • duru

OY: 17 48,6%
  • diğer

OY: 11 31,4%

• Ankete Katılan
    35

sincap08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
1.176
33
158
merhabalar isim konusunda çok mu seçici oldum bilmiyorum. kararsızım dersek daha doğru olur. gökçe , zeren , duru aklımda olanlar hangisi güzel ya da fikir verebilecek var mı bana

benimkinin cinsiyeti kiz olsaydi duru ya kafayi takmistim ama bir ben sevmiyorum her kadin bayiliyo demekki

merhabalar isim konusunda çok mu seçici oldum bilmiyorum. kararsızım dersek daha doğru olur. gökçe , zeren , duru aklımda olanlar hangisi güzel ya da fikir verebilecek var mı bana
Bence DURU canım sağlıkla gelsin :KK200::anneadayı:

Betül Azra ifeetli kadın demek veya eylül nisa asya

oğluma kolay isim bulmuştuk ama kıza daha karar veremedik . duru istedim ben de ama durum buğdayı gibi olacak severken duruuuum :)

zeren anlam olarak çok güzel ama uydurma gibi sanki deren ceren beren seren var da var yani. gökçeyi de eşim beğendi. bakalım artık

zeren anlam olarak çok güzel ama uydurma gibi sanki deren ceren beren seren var da var yani. gökçeyi de eşim beğendi. bakalım artık
türkçe olsun anlamlı olsun kulağa hoş da gelsin. oğlumun adı çağan yakın bi isim de olur güncel ama herkesin de vermediği bi isim arıyorum sanırım

Suan gundemdeki isimlerden biri duru ve zamanla eskicek bu yillarda dogan bircok duru olacak bence suan fazla olmayan bir isim secin. Benim ismimde okula giderken sinifta 3 tane kiz vardi ve bu yuzden ogretmenler okul numaramizi soyluyorlardi bize seslenirken sinifta digerlerine ismiyle hitap ediyorlardi. Karar sizin tabiki ama kizlar icin cok sevimli guzel isimler var

türkçe olsun anlamlı olsun kulağa hoş da gelsin. oğlumun adı çağan yakın bi isim de olur güncel ama herkesin de vermediği bi isim arıyorum sanırım

çağan oğlunun adı güzelmiş.. ırmak koyabilirsin ya nehir uyum sağlar bence :) ben kızıma kumsal damla koyacağım bakalım :) belki bu da bir fikir olabilir

Suan gundemdeki isimlerden biri duru ve zamanla eskicek bu yillarda dogan bircok duru olacak bence suan fazla olmayan bir isim secin. Benim ismimde okula giderken sinifta 3 tane kiz vardi ve bu yuzden ogretmenler okul numaramizi soyluyorlardi bize seslenirken sinifta digerlerine ismiyle hitap ediyorlardi. Karar sizin tabiki ama kizlar icin cok sevimli guzel isimler var
doğru diyorsun bakalım artık gökçeye alternatif bulursak iyi yoksa gökçe olacak sanırım

Ben de Türkçe kökenli isimlerden yanayım kızım olursa Aybüke koyacağım hem kulağa hoş geliyor hem de anlamı güzel.

Bilge... Hem türkçe hem hani hem çocukluğa hem yetişkinliğe yakışan bi isim benim cevremde de çok yok... Kizima bu ismi vermeyi cok istiyorum ama kocam begenmiyoor :mad:

Aybüke bence güzel bi isim kızım olursa inş bende bu ismi koymak isterim :KK39:

Back
X