Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence DURU canım sağlıkla gelsinmerhabalar isim konusunda çok mu seçici oldum bilmiyorum. kararsızım dersek daha doğru olur. gökçe , zeren , duru aklımda olanlar hangisi güzel ya da fikir verebilecek var mı bana
türkçe olsun anlamlı olsun kulağa hoş da gelsin. oğlumun adı çağan yakın bi isim de olur güncel ama herkesin de vermediği bi isim arıyorum sanırımzeren anlam olarak çok güzel ama uydurma gibi sanki deren ceren beren seren var da var yani. gökçeyi de eşim beğendi. bakalım artık
türkçe olsun anlamlı olsun kulağa hoş da gelsin. oğlumun adı çağan yakın bi isim de olur güncel ama herkesin de vermediği bi isim arıyorum sanırımNasil bisiy istiyorsun?
türkçe olsun anlamlı olsun kulağa hoş da gelsin. oğlumun adı çağan yakın bi isim de olur güncel ama herkesin de vermediği bi isim arıyorum sanırım
doğru diyorsun bakalım artık gökçeye alternatif bulursak iyi yoksa gökçe olacak sanırımSuan gundemdeki isimlerden biri duru ve zamanla eskicek bu yillarda dogan bircok duru olacak bence suan fazla olmayan bir isim secin. Benim ismimde okula giderken sinifta 3 tane kiz vardi ve bu yuzden ogretmenler okul numaramizi soyluyorlardi bize seslenirken sinifta digerlerine ismiyle hitap ediyorlardi. Karar sizin tabiki ama kizlar icin cok sevimli guzel isimler var
Aydanur cok guzel ve nadir isimlerden malesef kizim yok ama cok hos bi isim gokcede guzel isim hayirlisi ins bebisin icindoğru diyorsun bakalım artık gökçeye alternatif bulursak iyi yoksa gökçe olacak sanırım