Doğuma Hazırlık Kızıma ısım bulamıyoruz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mavisultan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
104
8
48
35
İstanbul
kizlar artik kizima bir isimde karar vermek istiyorum. bir turlu karar veremiyoruz, bir sey yakistiramiyoruz. bir de cift vatandas olacak o yuzden her yerde ayni yazilabilecek isimlere bakiyoruz. listemiz soyle, fikirlerinizi bekliyoruuum :49:

ALISA – asil soydan gelen, guzel

ELIZA- KUTSANMIS

NIL

LIZA – asil, mukemmel

NILDA – mucize, cennet kapisindaki meleklerden biri

LARA – su perisi

ADLINA- ADIL

nereye göre karar veriosunuz onu bilmiyorum ama melisa ingilizlerdede var

peri mevsim isimleri benim çok hoşuma gider :) ben bulamadım şahsen de bence kendinze öz isim koymanız onu farklı kılacaktır :) benim düşüncem

Nil ismini çok severim :16: Elizada hoş geliyor kulaga inşallah içinize sinen bir isim olur sağlıcakla alırsınız kucagınıza bebeginizi :nazar::emir_bebek:

allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...ben liza koyardım herhalde.hoşuma gitti.melisa da olabilir.

evet guzel bir isim ve bizim ailede ne yazik ki cok var. fransa'da da ayni soylenecek bir isim ariyoruz

" Celine" koyabilirsiniz adını.( Bu arada 1. "e"nin üstünde çizgi var, ama ben bulamadım klavyede :) Fransa'da yaşayan bir Türk arkadaşım koydu. Çok güzel. İki dilde de söyleniyor hem.:nazar:

" Celine" koyabilirsiniz adını.( Bu arada 1. "e"nin üstünde çizgi var, ama ben bulamadım klavyede :) Fransa'da yaşayan bir Türk arkadaşım koydu. Çok güzel. İki dilde de söyleniyor hem.:nazar:

evet guzel bir isim ama orda yasayan turkler hep bu ismi kouyuyor ve etrafimizda o kadar cok céline var kiii :)))

Bi kızım olsaydı ismini kesiinlikle NİL koyacaktım. Hem kulağa hoş geliyor hemde nehir ismi olması beni cezbediyor..

Listenizden Lara gayet güzel birde öneri alıyor musunuz bilmiyorum Mina yada Mira isimlerini de düşünebilirsiniz. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş :nazar:

kizlar artik kizima bir isimde karar vermek istiyorum. bir turlu karar veremiyoruz, bir sey yakistiramiyoruz. bir de cift vatandas olacak o yuzden her yerde ayni yazilabilecek isimlere bakiyoruz. listemiz soyle, fikirlerinizi bekliyoruuum :49:

ALISA – asil soydan gelen, guzel

ELIZA- KUTSANMIS

NIL

LIZA – asil, mukemmel

NILDA – mucize, cennet kapisindaki meleklerden biri

LARA – su perisi

ADLINA- ADIL

Nil gayet hoş . :31::12:

Back
X