Doğuma Hazırlık kızıma isim için yardımlarınızı bekliyorum!!!!!Elif isminin yanına hangi isim olsun???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Minişim için hangi isim güzel teyzeleri???

• Ankete Katılan
    20
ben Elif'in yanina bu isimleri yakıştıramadım hiç
begüm uyum sağlamış ama beğenmediğim bi isim
elif rüya yada elif yağmur olabilir
ama elif tek güzel.

ben Elif'in yanina bu isimleri yakıştıramadım hiç
begüm uyum sağlamış ama beğenmediğim bi isim
elif rüya yada elif yağmur olabilir
ama elif tek güzel.
sagol canım elif tekte güzel ama benim içime sinen güzel bir 2. isim daha istiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum alternatif isimleri

kızlar isim konusunda hala karar veremedim her hafta farklı isim begeniyorum.sizce bu isimlerden hangisi güzel oylamanız ve yorumlarınız benim gibi kararsız bir anne adayı için cok önemli.esim Elif istediği için basta Elif kesin 2. ismide ben koyacagım .sizce hangisi güzel anlamlarını yazıyorum 2. isimlerin...:KK54:sizin aklınızda uyacak güzel isimler varsa yazarsanız sevinirim kızlar

RÜYA: düş hayal umut

DAMLA:yuvarlak biçimde çok küçük miktarda su

BEGÜM: hanfendi,hanımefendi,hint prenseslerine verilen unvan,kadın hükümdar,prenses

YAĞMUR:gökten damlalar halinde düsen su

IRMAK:çoğunlukla denize dökülen,genişliği ve taşıdığı su niceliği bakımından en büyük akarsu,nehir

:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Elif ismimi ben çok beğeniyorum ama elifler inatçı olurmuş ben de merak ediyorum acaba etrafınızda ismi elif olup inatçı olan var mı isimler karakteri etkiler bu doğru ama bilemedim.

Elif ismimi ben çok beğeniyorum ama elifler inatçı olurmuş ben de merak ediyorum acaba etrafınızda ismi elif olup inatçı olan var mı isimler karakteri etkiler bu doğru ama bilemedim.
bilemiyorum canım,esim istediği için elif birinci adımız ama 2. bi isimde ben koymak istiyorum.ama elifler güzel oluyolar gördüğüm ve bir agırlıkları oluyor bence.

Oyum Elif Yağmur a gitti :)
tesekkürler
xenforo-smilies-kk40.gif

Ben de tek isim severim. Elif tek başına güzel.
Ancak şıklardan Elif Begüm dedim. Irmak, Yağmur, Damla gibi doğadan isimler 10 çocuktan 9'unda var neredeyse.
Begüm'ün anlamı da güzelmiş hem.

Merhaba kuzum elif güzel bir isim ama bende önerileri uyduramadim yanına benim fikrim elif masal :) tabi karar esinle size kalmış taze annişimm

Merhaba kuzum elif güzel bir isim ama bende önerileri uyduramadim yanına benim fikrim elif masal :) tabi karar esinle size kalmış taze annişimm

canım benim senin güzel yüregine saglık.bende uyduramadım aslında fikirlerinizi merak ettim.farklı fikirlere acıgım gülüm.masalda cok güzel kuzum düsünmüştüm, esime demiştim o begenmedi ondan rafa kaldırmıstım..bu arada cok tesekkür ederim dert ortagı arkadaslardan birinin yorumunu görmek beni cok sevindirdi.Rabbim sana yuvana cok tatlı gözünüzün nuru olacak evlatlar nasip etsin insallah 2 kez 3 er ...tez zamanda.canı gönülden diliyorum Allahtan...güzel yüreğine sağlık

Elif 'in yanına bence tercihleriniz uyum sağlamamış. Ama sevdiğim bir isim olduğu için Elif Begüm dedim
cok sagol canım farklı önerilere acıgım

/
elifrüya çok hoşşş
cok tesekkürler canım benimde suan içime en cok sinen o

Elif çok sevdiğim bir isim..
Ama karar veeremedim.. Elif'in yanına uyum sağlamıyor isimler..
canım ne uyar peki sence varmı isim begendiğin??? yeni isimlere acıgım...

Son düzenleme:
Back
X