- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi Leblebitozu19
Elif isminin yanına uyacak güzel isim önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim kızlar

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canım elif tekte güzel ama benim içime sinen güzel bir 2. isim daha istiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum alternatif isimleriben Elif'in yanina bu isimleri yakıştıramadım hiç
begüm uyum sağlamış ama beğenmediğim bi isim
elif rüya yada elif yağmur olabilir
ama elif tek güzel.
kızlar isim konusunda hala karar veremedim her hafta farklı isim begeniyorum.sizce bu isimlerden hangisi güzel oylamanız ve yorumlarınız benim gibi kararsız bir anne adayı için cok önemli.esim Elif istediği için basta Elif kesin 2. ismide ben koyacagım .sizce hangisi güzel anlamlarını yazıyorum 2. isimlerin...sizin aklınızda uyacak güzel isimler varsa yazarsanız sevinirim kızlar
RÜYA: düş hayal umut
DAMLA:yuvarlak biçimde çok küçük miktarda su
BEGÜM: hanfendi,hanımefendi,hint prenseslerine verilen unvan,kadın hükümdar,prenses
YAĞMUR:gökten damlalar halinde düsen su
IRMAK:çoğunlukla denize dökülen,genişliği ve taşıdığı su niceliği bakımından en büyük akarsu,nehir
![]()
bilemiyorum canım,esim istediği için elif birinci adımız ama 2. bi isimde ben koymak istiyorum.ama elifler güzel oluyolar gördüğüm ve bir agırlıkları oluyor bence.Elif ismimi ben çok beğeniyorum ama elifler inatçı olurmuş ben de merak ediyorum acaba etrafınızda ismi elif olup inatçı olan var mı isimler karakteri etkiler bu doğru ama bilemedim.
tesekkürlerOyum Elif Yağmur a gitti :)
Merhaba kuzum elif güzel bir isim ama bende önerileri uyduramadim yanına benim fikrim elif masal :) tabi karar esinle size kalmış taze annişimm
cok sagol canım farklı önerilere acıgımElif 'in yanına bence tercihleriniz uyum sağlamamış. Ama sevdiğim bir isim olduğu için Elif Begüm dedim
elifrüya çok hoşşşcok tesekkürler canım benimde suan içime en cok sinen o
canım ne uyar peki sence varmı isim begendiğin??? yeni isimlere acıgım...Elif çok sevdiğim bir isim..
Ama karar veeremedim.. Elif'in yanına uyum sağlamıyor isimler..