Doğuma Hazırlık kızıma isim konusunda düşünceleriniz nedir ? AZRA,ÖZÜM,KUTSAL,DOĞA

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oz78tr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
47
0
96
İzmir
Merhaba

Ocak 2012 de kızımı dünyaya getireceğim isim konusunda bulduklarım arasında

1 - AZRA
2- ÖZÜM
3- KUTSAL
4- DOĞA

sizce hangisi en güzel isim eşimin adı Özgür :)

mesajları okurken aklıma 2 isim koymak geldi ÖZÜM DOĞA olsa nasıl olur soyadım da AK

Özüm Doğa Ak :) sanırım buldum koyacağım isimleri kızım hangisini beğenirse onu kullanır :)

rabbm tamamına erdirsin..çok zor isim bulmak benmde kızım oluyor ama bulamıyoruz...henüz doğuma çok varmış belki ileride düşünceniz değişir benm tercihim özüm ve doğadan yana ikisi bir arada olabilir çok şeker duruyo:)

Tebrik ederim sizi,bebeğiniz sağlıkla gelsin:DDBenim düşüncem Azra ve Doğa bu aralar çok sık konulan bir isim.O yüzden bir özelliği olmayacak.Kutsal bana biraz değişik geldi.Anlamı çok güzel ama isim olarak kullanmak nasıl olur?Kulağa çok hoş gelmeyebilir.Bence en güzeli Özüm.Anlamı da çok güzel.Kulağa da çok hoş geliyor.Ayrıca eşinizin ismiyle de uyumlu.Daha ne olsun:DD

yorum için teşekkürler
bizde iki isimde karasız kaldık o yüzden Özüm Doğa diyoruz kızımız hangisini beğenirse kullansın

özüm ismi manasına baktım güzel anlamı var ama arkadaşın dediği gibi üzüm der gibi özgür eşinizin ismi sanırım öz ordan diğer üm de sizin isminizin başımı acaba? azra ismi daha hoş geliyor kulağa

özüm ismi manasına baktım güzel anlamı var ama arkadaşın dediği gibi üzüm der gibi özgür eşinizin ismi sanırım öz ordan diğer üm de sizin isminizin başımı acaba? azra ismi daha hoş geliyor kulağa

evet;) eşimin adına uyuyor ve birisinden duyup kulağıma hoş gelmişti

Back
X