Doğuma Hazırlık Kızıma isim konusunda yardımcı olurmusunuz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

prensesime isim konusunda yardım eder misiniz

• beril

OY: 49 27,8%
  • berin

OY: 7 4,0%
  • sezin

OY: 11 6,3%
  • selen

OY: 21 11,9%
  • mira

OY: 28 15,9%
  • ipek

OY: 39 22,2%
  • eda

OY: 21 11,9%

• Ankete Katılan
    176
canım duru dan niye vazgeçtin kızım olsaydı ben koycaktım bunlardan en güzeli DURU ben beril i hiç beğenmedim bence eski isimlerden anketinde selen i oyladım duru olmayınca

Eda ismi cokkk hos cok anlamli bir isim. Ben kizim olsaydi iki isim dusunurdum, Eda veya Naz dusunurdum:)))

Ben de Beril'e oy verdim canım. Bu arada Berru ismi de güzel. Gerçi ben bu aralar Begüm düşünüyorum kızım için ama bakalım.

sağol canımcım. en iyisini sen yaptın baştan karar verdin ne güzel. adıyla yaşasın oğluşun

ALLAH RAZI OLSUN CNM...tüm bebişlerimiz sağlıkla hayırlı ömürle yaşasınlar inş... doğduklarında gazsız..cuk cuk mamalarını iyen.. uyku düzeni olan bide ağlamayan kızlar dualarınız bu yönde olsun... OLSUN BİZ YÜZSÜZLÜK YAPIPI RABBİMDEN İSTEYELİMDE... BELKİ OLUR

canım duru dan niye vazgeçtin kızım olsaydı ben koycaktım bunlardan en güzeli DURU ben beril i hiç beğenmedim bence eski isimlerden anketinde selen i oyladım duru olmayınca

canım 3 arkadaşım bebeklerine duru ismini koydu. ve son 1 ayda sadece 1 hastane kayıtlarında 12 tane duru var. çok yaygın olduğu için vazgeçtik

evet canım bizim topiğe de yazmıştın ben de artık senden öğrendim senin gibi dua ediyorum

bende berile verdim anlamından dolayı tatlım...bu arada o çekilş olaynı bizde yaptk çıkan ilk 3 isimde benm istedgm isimlerdi eşim istemedi olmadı nasıl çekilşsse anlamadım dedm bende

Benimde oyum " Beril " den yana..ismi ne olursa olsun temennim ismi ile yaşaması..Hadi bakalım hayılrısı neyse o olsun tatlım..

cimcimenaz, empatik, erva

hepinize çok teşekkür ederim. Ay bu isim işi çok zor. Ne olursa olsun isimleriyle yaşasın yavrularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…