Doğuma Hazırlık Kızıma isim konusunda yardımcı olurmusunuz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

prensesime isim konusunda yardım eder misiniz

• beril

OY: 49 27,8%
  • berin

OY: 7 4,0%
  • sezin

OY: 11 6,3%
  • selen

OY: 21 11,9%
  • mira

OY: 28 15,9%
  • ipek

OY: 39 22,2%
  • eda

OY: 21 11,9%

• Ankete Katılan
    176
azra
eysan
sude
aleyna
ben bu isimleri begeniyorum canim umarim yardimci olmusumdur

azra
eysan
sude
aleyna
ben bu isimleri begeniyorum canim umarim yardimci olmusumdur

beril
sezin
selen
bunlar çok güzelmiş..

çok teşekkür ederiz kızlar desteğiniz için

ayyy çok az kalmış canım benim. hadi bakalım tez zamanda hayırlısıyla kavuşun inşallahh

aminnnnnn canımmm :116::116: Senin bebişine benimde askerime kavuşmama az kaldı:)
ipek ve beril öndeler senin düşüncen ne az çok bellidir artık

eşim 6 yaşındayken kardeşi doğduğu zaman ipek ismi konsun istemiş ama koymamışlar.. kızımız olacağını duyunca hemen ipek dedi.. eşim diyor ki kardeşime konmadı ama kızıma kısmetmiş diyor.. eşimi asla kırmak istemem.. hem ben de sevdim.. bizimde kızımızın adı inşallah ipek olucak..

görkem karar verebildin mi canım?

canım benim kusura bakma. bayadır bakamıyordum buraya. valla karar verdik gibi. sanırım Beril olacak. Adıyla yaşasın inş.

Adıyla yaşasın inş. canım. Adı gibi ipek gibi bir kız olsun. Gerçekten çok güzel isim.

beril veya ipek diyorum ben

evet biz de Beril de karar kıldık gibi.

merhaba hanimlar bencede beril guzel isim fikir olsun die diyorum,benim kizim olursa adini ikra koymayi dusunuyorum. degisik ve guzel bir isim bence sizde dusunebilirsniz:76:

beril güzel seviyorum bu ismi biliyorsun hadi adıyla yaşasın kızın inşallah bizimde ECE olacak sanırım

beril güzel seviyorum bu ismi biliyorsun hadi adıyla yaşasın kızın inşallah bizimde ECE olacak sanırım

sağol canım benim. ben de ece ismini çok seviyorum ama eşimin ortağının kızının ismi olduğundan düşünmedik. senin prenses de adıyla yaşasın inşallah tatlım

Mirayeğenimin adı.....

Bende hamileyimve kızıma Mira ismini koymak istedim...ama kafama takılan şey şu...soran herkese ismi söylediğimde çok hızlı söylüyorlar...ben söylerken Buse gibi biraz başını uzatarak söylüyorum...herkes Bira nasıl okunursa Mira yı da öyle söylüyor...ve böyle olunca sanki yabancı isimmiş gibi geliyor kulağıma...eşimde yabancı o yüzden kızımın adı soyadı yabancı isimleri gibi olsun istemiyorum

evet canım haklısın herkes bira der gibi diyor. aslında bizim mira dan vazgeçme sebebimiz ilerde çocuğun ismini anlamazlar diye idi. yani herkes mine mi mina mı vs sorup duracak çok duyulmadık bi isim olduğu için. yoksa mira öncelikli isimlerdendi bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…