- 30 Aralık 2010
- 143
- 10
- 68
- Konu Sahibi leegorkemm
-
Mira dedim bak şimdi düşün kızın lisede çok hoş bir kız incecik uzun boylu uzun saçlı soruyorlar adı ne mira diorlar off havası 2ye katlanıor ay ben çok düşünürüm böle şeyleri delimiyim nee ama çok beğendim bu ismii
BUarada hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
azra
eysan
sude
aleyna
ben bu isimleri begeniyorum canim umarim yardimci olmusumdur
beril
sezin
selen
bunlar çok güzelmiş..
ayyy çok az kalmış canım benim. hadi bakalım tez zamanda hayırlısıyla kavuşun inşallahh
DURU çok var cidden...MİRA hiç duyulmamış..ve bence kız bebeklere çok yakışırr bu isim ..
görkem karar verebildin mi canım?
eşim 6 yaşındayken kardeşi doğduğu zaman ipek ismi konsun istemiş ama koymamışlar.. kızımız olacağını duyunca hemen ipek dedi.. eşim diyor ki kardeşime konmadı ama kızıma kısmetmiş diyor.. eşimi asla kırmak istemem.. hem ben de sevdim.. bizimde kızımızın adı inşallah ipek olucak..
beril veya ipek diyorum ben
beril güzel seviyorum bu ismi biliyorsun hadi adıyla yaşasın kızın inşallah bizimde ECE olacak sanırım
Mirayeğenimin adı.....
Bende hamileyimve kızıma Mira ismini koymak istedim...ama kafama takılan şey şu...soran herkese ismi söylediğimde çok hızlı söylüyorlar...ben söylerken Buse gibi biraz başını uzatarak söylüyorum...herkes Bira nasıl okunursa Mira yı da öyle söylüyor...ve böyle olunca sanki yabancı isimmiş gibi geliyor kulağıma...eşimde yabancı o yüzden kızımın adı soyadı yabancı isimleri gibi olsun istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?