Doğuma Hazırlık kızıma isim önerir misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

symmm

Yine yeniden… Umutla♥️
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
1.824
1.060
333
o kadar çok isim eledik ki... konduramıyoruz bebeğimize bir isim artık az kaldı...
sizlerden yardım istiyorum... anlamı güzel bildiğiniz hoş isimler var mı acaba?
Kurandan olması tercihimiz... şimdiden çok teşekkür ederiz
:49::49::49:

biraz önce baska bir topiğede yazdım eşi imam olan kuran kursu hocamızın kızının adı livanur ilginç dinen de caiz mis

ESİLA ismi hoşuma gidiyo kurandada geçiyo bildiğim kadarıyla ama bazıları asila geçiyo esila değil falan diyo bilemiorum tam :S

biraz önce baska bir topiğede yazdım eşi imam olan kuran kursu hocamızın kızının adı livanur ilginç dinen de caiz mis
evet çok hoş bir isim... teşekkürler

benim kızımın adı eylül ceren
ceren yeğenimin ismi teyzesi... Allah bağışlasın buarada:40:

ESİLA ismi hoşuma gidiyo kurandada geçiyo bildiğim kadarıyla ama bazıları asila geçiyo esila değil falan diyo bilemiorum tam :S
hmmmm kulağa hoş geliyor teşekkürler :49:

Nisa veya Nisanur çok sevdiğim isimlerdir ve kuranda da geçer Nisa mana olarak kadın demektir. Nisanur da Nurlu kadın olarak anlam kazanır.

gökşen,alya,derin,deren,durulalin,eylül.nehir,ırmak,gözde,ilksen,kıvılcım,izlen,nslişah,ecemnaz,berra,nazlı,kardelen,koşanay,pırıl,melis bunlarda güzel bence.

anammm siz hamilesiniz dimi şmdii içnde senin ebbeğin varr ellleeeh :)) allah tek seferde dogurmayı nasıp etsın.

Bence fazilet çok güzel isimdir ..

Melina, minel, meva, reyyan, nerisa, arin, emira ( eski mısırda prenseslere verilen isim ) asmin, laika, kasya

anammm siz hamilesiniz dimi şmdii içnde senin ebbeğin varr ellleeeh :)) allah tek seferde dogurmayı nasıp etsın.

Bence fazilet çok güzel isimdir ..
:9::9::9:süper bir yorum olmuş teşekkürlerrrr :9::9: çok mutlu oldum okuyunca gerçekten:9::9: eveetttt bir bebeğim var Allah herkese nasip etsin inşallahhhh.... güzelll dileğiniz içinde çooook teşekkürler

gökşen,alya,derin,deren,durulalin,eylül.nehir,ırmak,gözde,ilksen,kıvılcım,izlen,nslişah,ecemnaz,berra,nazlı,kardelen,koşanay,pırıl,melis bunlarda güzel bence.
isimler süper özellikle berra ve melis çok hoş teşekkürlerr

yonca benim en sevdim kız ismi
teşekkür ederizzzz

Melina, minel, meva, reyyan, nerisa, arin, emira ( eski mısırda prenseslere verilen isim ) asmin, laika, kasya
minel:21: hoş olabilir çok teşekkürler:49::49::49:

Alisa (soylu asil kız) türkçe
Asena (dişi kurt) türkçe
Arnisa (namuslu kadın) arapça
Bürçe (cennetteki en küçük çiçek, küçük yıldız anlamı varmış) arapça

benim favorilerim:34:

benim su anki favorim Esila, ama daha degisik yeni isimlere acigim.:)

Son düzenleme:
benim su anki favorim Esila, ama daha degisik yeni isimlere acigim.:)
:) teşekkürler ... insan kendi bebeği olunca yeryüzündeki tüm isimleri bileyim en güzelini koyayım istiyor sanırım :1: yada hiçbrşeyi konduramıyor meleğinede diyebiliriz buna :17:

allah bağışlasın benimde kızım olacak henüz isim koymadık ama aklımdaki ismleri söylüyeyim ırmak, sema ,sena,açelya ,hira , sudenaz, simal ,hülya.şahsanem,mira ,:emir_bebek::nazar:

Back
X