Doğuma Hazırlık Kızıma isim önerirmisiniz Lütfennn :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yaseku

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
1.718
202
363
Kızlar Allah nasip ederse bir kızım olacak anlamı güzel kulağa hoş gelen isimler yazarsanız yada benim yazdığım isimlerden tercih yaparsanız çok sevinirim şimdiden öneride bulunan arkadaşlara teşekkür ederim
Öncellikle ben aklımda olan isimleri paylaşmak istiyorum mesela;

AYSİMA:Çehresi, yüzü ay gibi parlak, nurlu, ışıklı, kutlu, uğurlu olan.

ASEL :Cennetteki dört ırmaktan biri. bal ırmağı.

ARMİNA:Emine, korkusuz, yürekli.

ALİSA :Asil, soylu.

ALYA :Yüksek yer, yükseklik.Gök, sema.

ASAYRA:Hayat veren.

ALMİRA :Ay tutulması sırasında ayın çevresinde görünen kızıllık.

ASYA ünyadaki kıtaların en büyüğü.

AFRA :Ayın onüçüncü gecesi. 2. Beyaz toprak. Afra binti Ubeyde: Sahabe hanımlardan.

EYŞAN :Şanlı güzel, güzelliği ile ünlü.

ALMİNA :Kutsal Mina dağındaki güzel kokulu kırmızı çiçek.

ALMILA :Elma gibi kırmızı yanaklı güzel savasçi, tunç yürekli Türk kizi anlamina gelir.

Son düzenleme:
Sizin yazdiginiz isimlerden Aysima ve Eysan güzel.

Ben kendi ismim olan Esrayi begeniyorum, miraç gecesiyle ilgili bir anlami var.
Zeren ismi de güzel. Zeki. bilgili demek. Hem Alperenle uyumlu.
A ile baslayan ve benim begendigim isimler: Ayça, Aylin, Ayda, Asude, Arzum, Aybel, Aslıhan, Aysu, Ayçin (özellikle Aylini seviyorum!)

önerileriniz ve fikrinizi yazdığınız için teşekkür ederim ayrıca yazdığınız isimlerden bir kaçını değerlendirmeye alıcam

Aysima ve Almira gayet güzel

Asya çok güzel.A ile başlayan beğendiğim isimler Azra,Aylin,Artemis,Arya,Arın,Aslı,Ahu.

Son düzenleyen: Moderatör:
alyayı çok severim alyayı düşünebilirisin diğer ikinci bir isimde asel bal ırmağı bu ismi çook küçükken duymuştum halada aklımda severim

Önerileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ... Karar vermek çok zor kızlar ya başka önerebileceğiniz isimler varsa yazabilirsiniz

Son düzenleme:
merhaba ,
öncelikle kuzucuğun hayırlı uğurlu olsun.rabbim bizlerede nasip etsin hayırlı evlat inş.
sağlıkla kucağına nasip etsin.
canım benimde nacizane tavsiyelerim,

efza ;bereketlendiren
reyyan;cennette ki oruçluların gireceği kapı
erva;cesur,yiğit kimse
beren;akıllı,kuvvetli,güçlü

Hanne, Lena, Mira, Maren, Hira, Serra
Özge, Günseli, Dila, Elfida, Eysu, Ahla,
Berra, idil, Reyda vb.

Sizin yazdiklarinizdan Almira ve Asel güzel, kazak bir arkadasim vardi adi Assel di, ben de hic arastirmadim ne demek oldugunu simdi okuyunca cok sasirdim.

Bilmem begenir misiniz ama benim begendigim isimler:

Duru
Akasya
Hare
Berrin
Deren
Derin
Irmak
Nehir
Eylül
Ezgi

beren , alya derin...

Hanne, Lena, Mira, Maren, Hira, Serra
Özge, Günseli, Dila, Elfida, Eysu, Ahla,
Berra, idil, Reyda vb.

Önerileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar değerlendirmeye alıcam önerilerinizi hepsi birbirinden güzel kulağa hoş gelen isimler işimiz çok zor anlaşılan kararsızım

belirritğin isimlerin hepsi birbirinden güzel..ben Asel'i beğendim pek duyulmamış bir isim..şu aralar herkesin koyduğu isimler hemen hemen aynı sanırım biraz zorlanıcaksın : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…