Doğuma Hazırlık Kızıma isim önerirmisiniz Lütfennn :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bulduğunuz tüm isimler çok güzel bence, özellikle a ile başlayanlar hem abisine de uyumlu olur ismi. ALMİRA güzel bence, hem çok yaygın bir isim değil, söylemesi de kolay.

belirritğin isimlerin hepsi birbirinden güzel..ben Asel'i beğendim pek duyulmamış bir isim..şu aralar herkesin koyduğu isimler hemen hemen aynı sanırım biraz zorlanıcaksın : )

Bulduğunuz tüm isimler çok güzel bence, özellikle a ile başlayanlar hem abisine de uyumlu olur ismi. ALMİRA güzel bence, hem çok yaygın bir isim değil, söylemesi de kolay.

Düşündüğüm isimleri beğenmenize çok sevindim aynen sizler gibi düşünüyorum genelde herkeste yaygın aynı isimlere rastlıyoruz prensesime farklı herkeste olmayan ama bir o kadar anlamı güzel kulağa hoş gelen birde abisiyle uyumlu bir isim olsun istiyorum ALMİRA ve ASEL favori isimlerim önerileriniz için teşekkür ederim

Bebeğiniz hayırlı olsun inşallh allah analı babalı büyütsün bir kaç tane bulduğum isimler

elisa elvin minel aden afra berfin aren alisa destina kavin ikra adina amelya asrın özüm eslem rüya masal mısra kumsal naren: Güneş saren : Ay name dalya kardem

inşallh yardımcı olur

değişik hoş isimler önermişsiniz teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkürler

Kızlar kızımızın ismini Beren Asel koymaya karar verdik sizce nasıl ? fikirlerinizi yazarsanız sevinirim:26:

AFRA :Ayın onüçüncü gecesi. 2. Beyaz toprak. Afra binti Ubeyde: Sahabe hanımlardan.

Anlamıda cok güzel kendide :))

cok güzel cnm hayirli olsun :)

teşekkürler canım karar vermek çok güç oldu ama sonunda eşimle bu isime karar verebildik inşallah ismi gibi hem güçlü akıllı olur hemde bal gibi tatlı olur bu arada seninde hayırlı olsun Azra ismine karar vermişsiniz

Beren Asel değişik , hoş.Aselin anlamını bilmiyorum.Negatif bir anlamı yoksa ,harfler güzel ve melodikse gerisi tefferuattır benim için.

Beren Asel değişik , hoş.Aselin anlamını bilmiyorum.Negatif bir anlamı yoksa ,harfler güzel ve melodikse gerisi tefferuattır benim için.

Beren akıllı kuvvetli güçlü manasına geliyor, Asel ismi ise bal ırmağı manasında... yorum için ayrıca teşekkürler beğenilmesine sevindim

kızınıza sağlıkla kavuşun inşallah....isim seçiminiz çok güzel olmuş ama ALPEREN in kardeşi ASEL BEREN olursa daha mı hoş olur diye düşündüm....sadece isimlerin yerlerini değiştirerek...

kızınıza sağlıkla kavuşun inşallah....isim seçiminiz çok güzel olmuş ama ALPEREN in kardeşi ASEL BEREN olursa daha mı hoş olur diye düşündüm....sadece isimlerin yerlerini değiştirerek...

teşekkürler yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın bu arada öneri için ayrıca teşekkürler...
oğlumun ismi Burak Alperen kızımada Beren Asel ismini verdik

Buğlem : Cenneti müjdeleyen melek
Melis:bu isme sahip kızlarımızın henüz çirkin olanına rastlanılmamıştır. bu bakımdan güzel kız olarak tanınmışlar, güzellikleriyle ün salmışlardır.
anlamıda tatlı şey zaten benim kızım olsa kesin ilk önce melis ismni koymayı düşünürdüm

teşekkürler yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın bu arada öneri için ayrıca teşekkürler...

aa yeni gördüm pardon :) hayrlı olsun çok güzel bir isim allah size bağışlasın ismi gibi kaderide güzel olur umarım

Burak Alperen in kızkardeşi Beren Asel sağlıkla büyüsün, şansı bahtı güzel olsun...

aa yeni gördüm pardon :) hayrlı olsun çok güzel bir isim allah size bağışlasın ismi gibi kaderide güzel olur umarım
çookk teşekkür ederim aminnn inşallahh
Burak Alperen in kızkardeşi Beren Asel sağlıkla büyüsün, şansı bahtı güzel olsun...

çook teşekkür ederim hepimizin evlatlarının şansı bahtı güzel olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…