belirritğin isimlerin hepsi birbirinden güzel..ben Asel'i beğendim pek duyulmamış bir isim..şu aralar herkesin koyduğu isimler hemen hemen aynı sanırım biraz zorlanıcaksın : )
Bulduğunuz tüm isimler çok güzel bence, özellikle a ile başlayanlarhem abisine de uyumlu olur ismi. ALMİRA güzel bence, hem çok yaygın bir isim değil, söylemesi de kolay.
Bebeğiniz hayırlı olsun inşallh allah analı babalı büyütsün bir kaç tane bulduğum isimler
elisa elvin minel aden afra berfin aren alisa destina kavin ikra adina amelya asrın özüm eslem rüya masal mısra kumsal naren: Güneş saren : Ay name dalya kardem
inşallh yardımcı olur
Asilay nasıl ? anlamı : Üstün, soylu, ay gibi asil.
Kızlar Allah nasip ederse bir kızım olacak anlamı güzel kulağa hoş gelen isimler yazarsanız yada benim yazdığım isimlerden tercih yaparsanız çok sevinirim şimdiden öneride bulunan arkadaşlara teşekkür ederim
Öncellikle ben aklımda olan isimleri paylaşmak istiyorum bu arada oğlum yakışıklı paşamın ismi ''ALPEREN'' bu yüzden ben ''A'' harfiyle başlayan isimler düşünmeye başladım mesela;
AYSİMA:Çehresi, yüzü ay gibi parlak, nurlu, ışıklı, kutlu, uğurlu olan.
ASEL :Cennetteki dört ırmaktan biri. bal ırmağı.
ARMİNA:Emine, korkusuz, yürekli.
ALİSA :Asil, soylu.
ALYA :Yüksek yer, yükseklik.Gök, sema.
ASAYRA:Hayat veren.
ALMİRA :Ay tutulması sırasında ayın çevresinde görünen kızıllık.
ASYAünyadaki kıtaların en büyüğü.
AFRA :Ayın onüçüncü gecesi. 2. Beyaz toprak. Afra binti Ubeyde: Sahabe hanımlardan.
EYŞAN :Şanlı güzel, güzelliği ile ünlü.
ALMİNA :Kutsal Mina dağındaki güzel kokulu kırmızı çiçek.
ALMILA :Elma gibi kırmızı yanaklı güzel savasçi, tunç yürekli Türk kizi anlamina gelir.
Kızlar kızımızın ismini Beren Asel koymaya karar verdik sizce nasıl ? fikirlerinizi yazarsanız sevinirim:26:
cok güzel cnm hayirli olsun :)
Beren Asel değişik , hoş.Aselin anlamını bilmiyorum.Negatif bir anlamı yoksa ,harfler güzel ve melodikse gerisi tefferuattır benim için.
kızınıza sağlıkla kavuşun inşallah....isim seçiminiz çok güzel olmuş ama ALPEREN in kardeşi ASEL BEREN olursa daha mı hoş olur diye düşündüm....sadece isimlerin yerlerini değiştirerek...
teşekkürler yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayınbu arada öneri için ayrıca teşekkürler...
oğlumun ismi Burak Alperen kızımada Beren Asel ismini verdik
teşekkürler yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayınbu arada öneri için ayrıca teşekkürler...
oğlumun ismi Burak Alperen kızımada Beren Asel ismini verdik
çookk teşekkür ederim aminnn inşallahhaa yeni gördüm pardon :) hayrlı olsun çok güzel bir isim allah size bağışlasın ismi gibi kaderide güzel olur umarım
Burak Alperen in kızkardeşi Beren Asel sağlıkla büyüsün, şansı bahtı güzel olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?