Doğuma Hazırlık Kızıma isim. Oylar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızıma isim teyzeleri. Yardımcı olur musunuz?

• Ankete Katılan
    230
  • Anket Kapalı .
kesinlikle zeynep derin diyorum...
allah prensesini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin...

aslında butun ısımler cok guzel ama zeynepe en uygun bence ece bu yuzden ben zeynep eceye oy verdım hayırla buyut ınsallah...

Teşekkür ederim kızlar. Doğuma kadar ankete devam...İnşallah doğru kararı verebilirim

zeynep ece ye benden 2 oy birden olsun.bizde kızımıza zeynep ece ismini koyacağız.hatta 2 ay kadar öncede çağlayan teyzemize zeynep ece diye ekle demiştik.ne güzel belki de şubat bebeklerinde adaş olacak bebişlerimiz desene

ahh bu ısım konusu ne zormus yaa bende hala karar veremedım ecrın ısmını ccok onceden belırlemıstım daha lıse yıllarımda. sımdı cok fazla ama vazgecemıorumda ıcım el vermıo zeynep ısmıde banada cok sıcak gelır hep hıc eskımeyen bır ısım onuda ıstıyorum ama ıkı ısımde koymak ıstemıorum benımde kafam cok karısık ama ben oyumu tabıkı zeynep ecrınden yana kullandım ınsallah ıcıne sınen hayırlı bı ıısıme karar verırsın.

Evt cnm. Büyük ihtimalle ben iki ismininde kullanılmasından yanayım. O yüzden kısa olsun istedik ikincisi ama hala kararsızım

Zeynep ece olsun canım...

fakat nedense hep Aslı Zeynep ismini bir arada çok beğenmişimdir.. :)

canım benim ismim ela o yüzden zeynep ela olsun dedim..
yakıştıda bence

Benim kızımın ismi de Zeynep Beren olacak inşallah... Senin seçeneklerin arasında da Zeynep Ceren 'i beğendim :)

sadece zeynep olsaymış daha güzelmiş isim zaten uzun yanına bi isim takılınca zorlaşıyo söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…