Doğuma Hazırlık Kizima isim oylarmisiniz teyzoslari :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kizimin ismi ne olsun ?

• Buse

OY: 21 16,2%
  • Buse Naz

OY: 3 2,3%
  • Dila

OY: 54 41,5%
  • Dila Naz

OY: 6 4,6%
  • Ela Nur

OY: 26 20,0%
  • Ela Naz

OY: 20 15,4%

• Ankete Katılan
    130

SuRMeLi66

CANIMIN 3Ü KIZLARIM 👭 👱‍♀️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
6.151
5.671
398
Kizima isim olarak Yazel düsünüyorduk fakat internette tam olarak anlamini bulamadik. :37:

Birde Yazelin söyleni$i farkli yazili$i farkli. Söylerken iki tane aa ile söyleniyor. Ama kimse Yaazel diyemiyor. Kisaca Yaz el diyorlar. :45:

Neyse biz bir kaç isim begendik. Sizlerede sormak istedikk:49:

Kizima isim olarak Yazel düsünüyorduk fakat internette tam olarak anlamini bulamadik. :37:

Birde Yazelin söyleni$i farkli yazili$i farkli. Söylerken iki tane aa ile söyleniyor. Ama kimse Yaazel diyemiyor. Kisaca Yaz el diyorlar. :45:

bence dila tek çok hoş

Son düzenleme:
valla canım insanlar ismiyle yaşar lafına çok inanırım ben.üst komşumun ikizleri var birinin adı naz diğeri iley anne yada babası ileyi azarlasa bile naz ağlamaya başlar.hatta komşum da der sakın ööle naz nazlı gibi bişi koyma çok çekersin diye bence sadece dila güzel buse ismide çok güzel ama dila bu ara daha az

isim konusunda pek fikir beyan etmezdim zira önemli olan sizin beğenmenizdir. ama dayanamadım. dila'ya oy verdim. tek isimden yanayım:)

Benim kendi ismim Ela ismimi seviyorum Ela Naz da güzel.Bende Dila ya oy verdim Dila ismini beğeniyorum ve hatta kızıma bende bu ismi koymayı düşünüyorum benim ismimlede uyumlu olduğu için anlamıda güzel...Tabiki yine de sen bilirsin...

cnmm önce evladın hayırlı ugurlu olsun.bence ya dila yada sadece ela koymalısın :D

dila oyların çogunu almış ama bana çok itici geldi(sevenlere de saygım var ama benim şahri fikrim)

bende buse yi begendim içlerinde en çok

bence dila tek çok hoş

halasi olarak dilaaaaaaaa diyorum

valla canım insanlar ismiyle yaşar lafına çok inanırım ben.üst komşumun ikizleri var birinin adı naz diğeri iley anne yada babası ileyi azarlasa bile naz ağlamaya başlar.hatta komşum da der sakın ööle naz nazlı gibi bişi koyma çok çekersin diye bence sadece dila güzel buse ismide çok güzel ama dila bu ara daha az

oyum dilaya gitti.:emir_bebek:söylenisi kulaga hos geliyo..:49:

ben de dila diyorumm:10:

ben buseye oy verdim çok hoşuma gider buse ismi

isim konusunda pek fikir beyan etmezdim zira önemli olan sizin beğenmenizdir. ama dayanamadım. dila'ya oy verdim. tek isimden yanayım:)

ela naz çok hoş canımmm:16:

bende tek isimden yanayım buseye oy kullandım

Benim kendi ismim Ela ismimi seviyorum Ela Naz da güzel.Bende Dila ya oy verdim Dila ismini beğeniyorum ve hatta kızıma bende bu ismi koymayı düşünüyorum benim ismimlede uyumlu olduğu için anlamıda güzel...Tabiki yine de sen bilirsin...

elanur hosuma gitti

cnmm önce evladın hayırlı ugurlu olsun.bence ya dila yada sadece ela koymalısın :D

dila oyların çogunu almış ama bana çok itici geldi(sevenlere de saygım var ama benim şahri fikrim)

bende buse yi begendim içlerinde en çok

Tesekkurler kizlar sanirim karar verdikk.. Dila Naz veya sadece Dila koyacagiz kizimizin adini:69:

Cnm ben buse dedim, kız ismi olarak çok beğeniyorum:emir_bebek:, ama dilada güzel, ben kaç tane naz gördüysem hepsi nazlıydı cnm söylemeden geçmek istemedim:61:

Back
X